benjani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=1195406884865&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ıy igrenç. tipe bak o tiple ipne olsan bile bakmaz kimse sana. hem nedir bu ya her küpe takan öylemi? iğrenç bi video ne çok var böyle tipler (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ahaaha kedi ulaşamadığı ciğer misali hani emolara ibne dese ok ama olmamış . Ha küpe konusundada her ipini koparan kulak deler olmuş artık sinir bozucu bi şekilde yaygın . her tipin kulağında böle parlayan küpeler fln olmuyo yakışmıyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 o konusan ibis de olsa onun tabırıyle cıx gıyınsede kımse donup bkmaz. Kımseyı kucumsemem dıs gorunusu yuzunden ama haketms yanı aynen kedı cıger hesabı zengının malı zugurdun cenesını yorarmıs falan fılan konussun dursun bunun gıbıler o araba da sahın degılse daha da gelmem patıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ya tamam rahatlik guzel de biraz dikkat etsek konusmalarimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 küfürler başlıklara da taşındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 dory said: biraz dikkat etsek konusmalarimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 dory said: dikkat etsek konusmalarimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 baslıkta görünce mesajda kullanmayı cok görmedim kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Kermit değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Bu cehaletle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 dory said: konusmalarimiza dikkat etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 DİKKAT EDİN LAN KONUŞMALARINIZA. Evet bağırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Böjeek said: ıy igrenç. tipe bak o tiple ipne olsan bile bakmaz kimse sana. hem nedir bu ya her küpe takan öylemi? iğrenç bi video ne çok var böyle tipler (td) ahaahha "bile" işin rengini değiştirmiş, yani i..e olmak milleti çekerde bu tiple o bile kurtarmaz seni gibi anlaşılıyo :D edit: konuşmama da dikkat ettim bakın sansür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 dory said: konusmalarimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 dory said: malarimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 dory said: biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 manyaksiniz gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ÇILGINLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 biz gevşek değiliz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 KANIMIZLA YAZARIZ SEVGİMİZİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 abi şöyle insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz ya ben ona yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 harbi garip bi olay ama.. onlara göre herşeyin en delikanlısı, en iyisi, harbici olanı sadece onlarda.. diğer erkekler mal, gey vs.. onlar kızılaydan çıkma gibi saçlarını piramit/mohikan yaparlar.. jöleyi basıp, pazardan çakma D&G giyerler.. kocaman tokalı kemer takıp, sivri burunlu kösele ayakkabı giyerler.. ve budur aslında olay.. lol.. işin garibi parası olan ve kaliteli giyinen, hatta tiki takılanlar artık bu tür şeyler giymiyo bile. hoş ben de tikileris evmem bir çoğumuz gibi.. zaten olayı direk 2 ye ayırıyorum ben. 1- tiki adı altında amrkalı pahalı kro giysiler giyip, naber şeker diye dolanan tipler 2- çakma tiki olup da aslında delikanlılığın kitabını yazdık be güzelim diye çakma tiki elbiseleri giyip dolaşan, kavgaya karışıp bıçakla gezip, gece şahinle kızın evinin önünde son ses müzik açıp gezen tipler.. ve bu iki tip de sürekli birbirlerine laf atıp laf sokarlar.. biri ötekine i*ne der. öteki diğerine ayy iranç kırolar der.. bunların dışında biz kalıoruz, asıl olay bizde de çok şükür onlar bunun farkında diil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Tripling said: Kermit değil mi bu? yok baban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar