soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 gece sizi uyutmayan, periyodik ya da random olarak kafanızda canlanan, kalbinizi sıkıştıran, olumlu ya da olumsuz bi pişmanlıkla kıvranmanızı sağlayan günahlarınız var mı? şöyle gerçekten "vicdan azabı" diye adlandırabileceğiniz bi şeyler? anket yapmak istedim, itiraf.com'a dönmesin pek tabi ki.. evet / hayır şeklinde katılsanız, hatta sadece oylama yapsanız bile olur. anonim falan da kalabilirsiniz isterseniz. cevap verenlerin kim olduğunu bilmem önemli değil, ama samimi bi şekilde oylama yaparsanız hayal kırıklığına uğramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yalan söylemek . insan gerçekten yalan söylememeli bi kere başladımı ardı arkası kesilmiyo o yalanı kapatmak için başka yalan onun için başka yalan vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 benim yok, temizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hayır yok. zaten en korktuğum şeydir vicdan azabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ah aldıgım kesin hele ki kadınlardan ama pişman değilim yaptıklarımdan yine olsam yine yaparım yaptıklarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 vicdanimi elime koyup sordum kendime. evet vardi, ama onlari hata olarak görüp ders aldim. simdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 NEE? ahaha editleyemiyorum ajsdf vicdanini eline koymak. evet vicdanimi elime almis olsam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Cok iyi bir adam olmama ragmen var bir suru :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Var be of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 var. zaten ben en küçük şeylerden bile vicdan azabı yaratabilen bi insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yok diyen egoistlerin kafataslarının içinden gözlerine hapşırmak istiyorum. hatasızım ımm yapmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 vicdan azabi cekicek kadar evil bir harekette bulunmadim ben hatasiz falan degilim vicdan azabi cok agir yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 vicdan azabından geberiyo musunuz? kollarınızı yarıp içine tuzlu koala çişi basıyo musunuz? değil ki soru. insan kendi verdiği kararın bile vicdan azabını çekebilir hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 hahaha, of okurken hayal ettim de allahtan gecti. yok vicdan azabi cekmek benim icin farkli. bikere kararlardan pisman olmak cok sacma kendi oz iradenle verdigin kararin elbet senin hayatindaki etkisi digerinden daha iyidir. pismanliklarim var vicdan azabim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 pişmanlıkla karıştırdım. bütün gün yürümekten beyin suyum çekildi pardon. korteks kafatasına oturunca hatalar olabiliyor. sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 mesela ben bazen bi dilenci goruyom, nedense hepsine para vermiyom ama iste, icimde bi his var buna ver lan diyom belli ihtiyaci var, sonra bisey oluyo, o sirada trende isem incegim duraga denk geliyom tam vs.. derken bazen veremiyom. indikten sonra acaip bi vicdan azabi yasiyom, lan ya yarin adamin gazetede dilenci acliktan oldu seklinde gaztede haberini gorursem fln diye. bu sadece bi ornek ama bunun gibi seyler kisa sureli derin darbe yaratiyo icimde. daha seri karar vermem lazim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 "vicdan azabı çektiren" bi durum vardı, gittim yüzleştim kendisiyle. sonradan o kadar sene canımı sıkmaya değecek biri olmadığını anladım, zor da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bişey yapmışsam da o anda kalır, vicdan azabı çekmek hiç bir işe yaramayan boş bir aktivite, yaptın sonuçta, pişman ol istediğin kadar, sonradan kendimi affetirdiğim şeyler yapmışımdır elbette ama o vicdan azabından değil aslında o kişiye olan sevgiden ve gerçekten hatalı olduğunu bilmemden gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 eski erkek arkadaşıma haketmediği şeyleri yaptığım için ara ara vicdan azabı duyardım. şimdi o da geçti slkşd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bende bi arkadaşa söylenmeyecek şeyler söyledigim icin hala vicdanım rahat degil yıllar gecti üstünden hala arıyorum ama acmıyor ne inatcıymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ne yasadıklarıma ne de yasayamadıklarıma ağlayacak kadar aciz bi insan değilim. hadi len desem de cok vicdan azabı cektim lanet olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 gelecekten kalan vicdan azabı oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bunun için gelmiştim , tebrikler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 kesinlikle var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar