DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Yaw ben bi quest düzenlemek istiorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.pls yardım..[hline]Diadan Locke blesses you!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnreaL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 O senin yaratıcılığına kalmaış aslında... Bir hikaye bulman (daha doğrusu yazman) ve bunu oyuna aktarman gerekir... Yani en basitinden hardgamer'da apılan bir quest'i anlatayım: Bir kulede bir kız vardı galiba -masum bakire tercihen :)- onu kurtarmak için her kattaki lord'u öldürmen lazımdı onlardan çıkan anahtarlarla kapıları açıp katları çıkıodun ama onları kesmek kasıodu sonunda katılanlara quest points veriliodu... Quest point için sistem yoksa onun yerine hediye verebilirsin... En kalın hatlarıyla böyle quest olayı... Dipnot=Quest hatırladığım kadarıyla böyleydi... Eğer yanlışsa; biri doğrusunu yazarsa sevininrim...[hline]UnreaLIcq=64131849E-mail=[email protected][Bu mesaj UnreaL tarafından 14 Eylül 2002 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 yani bunun için bi script gerekmiomu.meseal prensesi bulunca bi msj fln.bide auto quest diye bişi warış onuda annatırsanız çok sevinirim[hline]Diadan Locke blesses you!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Unreal inde dedigi gibi once bir hikaye belirlemelisin. Daha sonra Shard da yetkili olanlarla ( playerlardan da yardim alabilir veya gorev dagitabilirsin ) Gerekli dekor vs. i ayarlaman gerekiyor.. 2 ci olarak eger quest de kullanilmasi veya olmasi gereken herhangi bir ozel item veya NPC gerekiyorsa onlari scriptlerini yaparak quest icin kullabilirsin.. Autoquest den kastini tam anlamis degilim. Ama soyle otomatik quest yapacak bir NPC yaparsin. gelenlere bir gorev anlatir. bu Gorevden bir item ister. Bu item i getirip NPC ye verenlere ise odul olarak para vs vs. verdirebilirsin...[hline]-The Ghost Of Cove- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 auto quest ile, quest başladıktan sonra herhangi bir gm'nin quest'i takip etmesine gerek olmadan quest'in devam ettiği tip quest'ler kastediliyor. bol script ve bol test gerekir. uzun soluklu quest'ler için bundan daha uygun bir yöntem yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Nasıl başlayabilirim bu işe?[hline]Diadan Locke blesses you!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 questi nasıl kurcaz şimdi hikayem hazır aslında ama nasıl yerleştiricem biraz yardım demi :)[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 lak diye quest olmaz[signature][hline]FRP_Master, 02 Haziran 2004 21:53 tarihinde demiş ki: oha falan oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 gece kafana eser bir hikaye uydurursun. o hikayeyi uyarlarsın falan uzun işler :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tamamda uyarladım ben questi kuramadım item belirliyom item seciyom söle diyo sphere consolda 16:48:ERROR:(quest.scp,20)Undefined symbol 'a' 16:48:ERROR:(quest.scp,20)Weight of 0 in random set? 16:48:ERROR:(quest.scp,21)Undefined symbol 'a' 16:48:ERROR:(quest.scp,21)Weight of 0 in random set? anlamadım da bu secilen item yanlış yazısı cıkıyo önce biraz su işi bir anlatın ya catlıcam meraktan[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 açik serverin varsa senin için quest hazirlayabilirim sende öğrenmiş olursun[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya server acamıyom şimdi bu ara baglantı problemlerim var siz kısaca bir anlatsanızda ben üstünde biraz calışsam..!!1[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ya ben sana burdan nasi öğreteyim önce bir senaryo oluşturcaksın aklında bu senaryonun girişi ister webde ister oyunda scriptle oyunculara okut daha sonrada senaryoyu ugulamak için gereken ortamı hazırla ve playerlarda senaryoyu oynasın ama sonucu etkileme sonucu playerlar tayin etsin. Benzer quest söylemek gerekirse; Blackthorn Britishi tahtindan indirmeye karar verir ve britaine trinsicden yeni şovalyeler getirip ordusuna katicaktir bu yeni birliği dahada güçlü kılmak için maginciadanda 7 büyücü görevlendirir, büyücüler toplu büyü yaparak birliği güçlendircek yenilmez kılcaktır.Şovalye birliği trinsicden yola çikar ama önce coveden komutanları Lord Hedehödö yü almalari gerekir...Bu yüzden Blackthorn magincia daki büyücüleri coveye gönderir ve birliği orda beklemelerini söyler.Plana göre birlik coveye gelicek, Lordlarini alicak, büyücüler tarafindan kutsancak ve Britaindaki Chaos ordusuyla buluşup Britishi yenmek üzere birkez daha saldırcaktır. British tüm olan bitenden casusu sayesinde haberdardır birliği coveye gitmeden durdurmak için kendi ordusunu toplar içlerinden en iyi 21 savaşcıyı coveye girmeden birliği durdurmak üzere görevlendirir.Geri kalanlarada covede kılık değiştirerek saklanmalarını ilk birlik başarısız olursa şehirde büyücüler kutsamadan hepsini öldürmelerini emreder. !Questimizin Senaryosu bu şekilde.. Questi uygulamaya gelince. Bir gün evelden Tüm Orderlar britishin kaleye, tüm chaoslar Blackthorn un kaleye diye yell geçersin.Orderlara yarin katilcak questde yapmalari gerekeni anlatirsin 21 tanenizi cove yoluna geri kalanlarida coveye göndercem chaoslari öldürceksiniz dersin.Chaoslarada sizleri yarinki questde cove yakinlarina açicağim gate ile göndercem göreviniz karşınıza çıkan her düşmanı öldürmek ve Lord Hedehödö yü bulmak. Quest başlar .. Quest biter .. Lagsiz bir serversa eğlecenin doruklarına ulaşılmış, aşaya bakılıyordur. Warior vs Warior savaş Quest i işde böyledir.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 eheuh saol ya ya neden sordum biliyon mu bu nebula scriptlerinde quest tası var onu kuramadım da o yüzden ah sen nette oldun zaman server acsam da bana yardım edsen az bişiler kapsam sen den ama daha güzel muhteşem bir hikayeyi sizlerle paylaşıcam arkadaşlar ama önce ultima online geçmişi hakında bilgi toplamam lazım şimdiden araştırmaya başlıyorum Siz olmasanız ben napıcam yaf..!!! TEŞEKKÜRLER PATİCİK :p[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 msn : [email protected] o quest scripti bakmadım ama tahminen oyun içinde questi anlatiordur dediğin gibi ben sana yardımcı olurum ama müsait anlarımda.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Quest dediğiniz şeyi oyuncular apaçık bilmemeli.. Oyun içerisinde karşılaşan playerlar bu quest e dahil olmalı.. Ya da oyunculara bir şekilde in-game duyurmalısınız, broadcasting ile değil. Ondan sonrasi size kalmış. quest'in büyüklüğüne göre, hazırlanacak özel Ai ler, 5-6 online onu bunu possess edecek GMler ve elbetteki üzerinden bile bahsetmeyeceğim hikaye. Eğer zincirleme questler yaparsanız, oyuncularınız daha çok eğleneceklerdir. ve her ne olursa olsun, hiçbir zaman bir questte tek çıkış noktası bırakmayın.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ben şimdi bir quest yapiyorum 13 ay sürmesi tahmin ediliyor. War Quest adıda.. Şimdi yeni yeni konseylerini oluşturuyorlar daha sonra tüm katil ırklar ve tüm iyi ırklar kendi ordularini kurcak ve şehir fetihlerine uğraşcaklar. Kazananı bende bilmiyorum kendileri belirliycekler. Questin 2. ayındayız şuanda katillerin güvenli tek şehri kaldı buda onlari mecburi ittifaka teşfik ediyor iyiler ise Rohan da toplanmaya başladılar... Gibi.. Örnek vereyim dedim.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 "kitap yazmak istiyorum, nasıl yazabilirim?"[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 önce shardi kapatman gerek çünki büyük vakte ihtiyacin olcak :)[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Eyer Quest İstiyorsan Sana Tavsiyem Dark Age Of Camelot oyunundan alıntılar yap vede oradaki sistemi oturta bilirsen tamamdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar