Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 şu kısa ve ölümlü dünyada bunu göreceğim hiç aklıma gelmezdi.. edit: ben çektim.. ist. verem savaş dispanserine akciğer filmi çektirmeye gittimde denk geldim buna koridorda.. içine bakamadım, ellemek istemedim kutuyu.. gizlice fotorafını aldım kaçtım..
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 babamın dayısı vardı bizde koca dayı derdik adam böyle elinde küçük turuncu kutu taşırdı balgamı geldimi içine tükürürdü hayal mayal hatırlıyorum ha
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 o balgam kutusu dediği muhtemelen laboratuvara gidecek olan örnekleri tutuyorlardır
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 askerlik içinse bakmıyorlar boşa kasmışsın film için
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 veremle savaş yerine gelen veremli adamın balgamı gelir normaldir naapsın yere mi tükürsün? bu açıdan bakın biraz
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Evet yani Verem savaş dispanseri diyosun. Veremli adam kontrol için gelip yere tükürse, verem miyim diye gelen adam kapar veremi gider.
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 forgiver said: askerlik içinse bakmıyorlar boşa kasmışsın film içinaskerlik nerden çıktıı yahu HAHA hem askerlik için bile olsa ne uraşiim verem savaş vs film mil, banane. ben askerliimi bitireli 2 ay oluyo. ağrı doğubayazıt iran sınırı tim komutanı ^^ filmler başka şey için..
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 BabacumMostors said: o balgam kutusu dediği muhtemelen laboratuvara gidecek olan örnekleri tutuyorlardır bencede. hastanelerde kaba sıçıp verdiğimizde, kaka kutusu denilebilir aslında.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 BabacumMostors said: o balgam kutusu dediği muhtemelen laboratuvara gidecek olan örnekleri tutuyorlardır aynen öyle
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 buyuk ihtimalle oyledik zaten kutunun yapisindan belli. ama tukuruk ornekleri felan yazsalarmis ehah. zaten kutunun adi insani bi titretiyor.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Westernlerdeki barlarda bu eşya yok mudur, hani metal olur, yerde durur böyle kimisi çanağa, kimisi sürahiye benzer.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ah evet aynen onu yazmaya gelmiştim xP cowboyların tükrüdüğü kova böle tükürür tınk die ses gelir
Öne çıkan mesajlar