Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Akşamı Parti

Prawler

Öne çıkan mesajlar

ben tüm hayatım boyunca son gün çalışarak hatta akşam hatta bazen sınava bi ders kala çalşıarak başardım ve bugunlere geldim
yine ölee yapıcam 9:00 da derse oturcam 30dk yeter bana.

Bak şimdi aklıma bi anım geldi hemencecik ortaya anlatı veriyim...

Biz anadolu liselerine 2 kez girdik bi ilkokul diğeride ortaokulda ben ilkokulda girdiğim zaman sınav arifesi oturmuştum.Kuzenim gelmişti kırmızı kitaplar vardı oturduk onu çalıştık :=)
iyi bi puan almıştım o kadar çalışmaya rağmen ama yinede kazanamamıştım :=) ikincisindede meslek lisesi kazanmıştım gitmedim.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

oldu canım.....
ama yarım saat önceden okula gitmen gerekiyo aklında bulunsun dedim
ve ÖSS günü Rockİstanbul yolları taşlı ahahahahaaha
acımıyorum gidiyorum başlamışım sendroma nıhahahahahaa
alın size parti:))[signature][hline]Irony is to be walked over by the earth instead of the other way around(Magic Living Terrain kartı)
Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons??
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Sosyal ağlarda paylaş

öss cilere başarılar diliyorum..
Nasıl geçerse geçsin eğLenin bence..
Yapacak başka şey war mı ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

olm sakın ha öle yarım saat falan.
yalan olur.

öss zeka ölçen bi sınav değil,beygir gücü ölçen bi sınavdır.yani 180 dakikada ne kadar çok ve ne kadar doğru soru çözdüğüne bakar.yani ben öss'de harcanan ne zeki adamlar gördüm.üstelik çok yüksek puan alanların %80'ide çok zeki değil , çok çalışkan adamlardır.ha ama 180 dakikada bütün sınavı 3 kere çözen adamda gördüm.

kısacası kendinizi soru tiplerine ne kadar alıştırdığınıza bakar.anlamsız ve saçma bi sınavdır.ama düzen böyle naaparsın.[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende KTB,Narkolepsi,Birde aradan yarım çaka hyperactiviti var..
nay nay öss...

20 dakika statik durayım hiç stil değiştirmeden,ölürüm,yaşayamam...Konsantre toparlama olayıda yok zaten.(KTB nin tam açılımı bilmeyenler için:konsantre toplama bozukluğu..Bunun bilmemnesel adıda var..) yandanda uyku problemi narkolepsi ;)

"o la la" diyip girip çıkıcam...

zaten,geçen yıldan kazanıp gitmemişliğim var..Onun etkisi yetecek... : -30 puan... Girip çıkıcam şöyle bir...Gelecek yılda,konuları abanıcaklar,gene şans yüzdesinin içine edilecek...

Thou art sucka Öss!

Başarılar,iyi çalışmalar girecek arkadaşlara...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

Yani insanlar össyi bile parti yapmak için bahane olarak kullanıyor yakında artık üniversiteler ve liselere için her dönem başı ve dönem sonu dönem bitirme ve yeni döneme başlama partileride düzenlenir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 29 Mayıs 2004 02:28 tarihinde demiş ki:
olm sakın ha öle yarım saat falan.
yalan olur.

öss zeka ölçen bi sınav değil,beygir gücü ölçen bi sınavdır.yani 180 dakikada ne kadar çok ve ne kadar doğru soru çözdüğüne bakar.yani ben öss'de harcanan ne zeki adamlar gördüm.üstelik çok yüksek puan alanların %80'ide çok zeki değil , çok çalışkan adamlardır.ha ama 180 dakikada bütün sınavı 3 kere çözen adamda gördüm.

kısacası kendinizi soru tiplerine ne kadar alıştırdığınıza bakar.anlamsız ve saçma bi sınavdır.ama düzen böyle naaparsın.
[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

ben parti hedelerinden hoşlanmam asosyalimdir falan filan da hazırlık olmasaydı ve ben bu yıl girecek olsaydım ve iyi geçseydi partiye giderdim heralde. bu yıl giderdim diyosam seneye kurtulduumda (yasa da çıkacak heralde iyice zıçacaz:-)) garanti partiye falan akarım (10 dakka dayanırım heralde:P)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de var KTB. Çalışamıyorsak öss'ye, bok atalım KTB'ye :)

Harbi biliyorum ama kötü bi durum, insan özgüvenini yitirio "salakmıyım ben?" gibilerinden.

Ben gidiim fight club'ı izliim bida, you are not the money you have in the bank, you are no the car you drive, you are not your OSS result...
Sosyal ağlarda paylaş

Ne oldu Türkçe konuşmayı unuttun galiba? Buarada sen nekadar meraklıymışsın böyle partilere gitmeye. Bilseydim böyle olduğunu...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 31 Mayıs 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben öss den sonra direk kitapları bi daha göremeyeceğim bi yere kaldırcam. Sonra pc başında sağ elimin altına kitap koyacam (okuma kitabı) sonra altıma bi klozet koluma da serum takcam öss sonuçları gelene kadar fotosentez yapacam böyle durarak.

Belki soru çözmeyi bi anda bırakırsak kafayı buldurur. Eroinin bağışıklık yapma dışında tam tersi düşünürsek böyle oluyor sanırım :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 28 Mayıs 2004 19:23 tarihinde demiş ki:
bende ilk önce böyle düşündüm

Ama değilmiş sınav akşamıymış...
sonra dedim prawlerın anlatım bozukluğundan kaynaklanıyor.A

bu adam türkçeden yatar size söliim....yada ben yatıcam paragraf ve cümlede anlamdan

Eh malesef black
Türkçe 40-45 arasında oynuyor[signature][hline]
Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın !
mix online gaming cmmnty

Bitse de gitsek...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...