Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çin'de Neler Oluyor.

mawiman

Öne çıkan mesajlar

su olaydada basin ve burdakiler olarak faka bastiniz ya yani ne diyim size.
olaylar da baya garipmis
isten kovulan uygurlu intikam icin dedikodu ortaya atmis demis han cinlileri uygurlu kiza teceduz etti diye sonra fabrikadaki hun ve uygurlu isciler bi kavga etmis sonra hepsi sendika orgutlu ya onlarda isin icine girmis baya bi fail olmus.
sonra hersey yalan oldugu ortaya cikmis.
ama yinede millette baya mallasmis 48 uygur 100 kadar han cinli olmesiyle falan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ülkelerin birbirlerine önceden savaş ilan ederek savaştıkları dönemde, bizim "Rize" ilimiz Çin Devletine savaş ilan etmiş! Çin'liler uzun uzun araştırmışlar ancak "Rize" diye bir devleti hiç duymadıkları gibi hartadan da böyle bir devleti bulamamışlar.

Daha sonra Çinlinin biri Türkiye'de Rize diye bir yerin varlığını öğrenmiş ve bunu yönetime bildirmiş, Rize bir devlet olmasa bile Çin yönetimi ortada ilan edilmiş savaş olduğu için bütün ordularını toplayarak karadan ve denizden Rize'ye doğru gelmeye başlarlar, bu arada Rize boş durmayıp yaşlılardan oluşan bir savaş komitesi kurmuş geride kalan genç, çocuk ve kadınlar da mevzilerdeki yerlerini almış Çinlileri beklemeye başlamışlar.

Derken denizden ve karadan mahşeri bir kalabalıkla Çin askerleri görünmeye başlamış ve o hızla da bütün önlerine çıkan Rizelileri kesip biçmeye başlamışlar ancak yaşlılardan oluşan savaş komitesinden ateş emri gelmediği için mevzilerde bakleyen Rizeli milisler Çinlilere karşılık veremiyorlarmış, bu durum epey uzayınca Rizeli gençlerden biri fazla dayanamayıp mevziden fırladığı gibi doğruca savaş komutasının bulunduğu karargaha girerek 'bir hışımla'

"Çinliler celdi hepumuzi çeseyiler, biz onlara bişe edemeyiruk, bize niye ateş emri vermeyisunuz, yoksa korktunuz mi? aha bu Çinlilerden der." bunun üzerine Komitenin Başkanı;

"Uşağum sen ne deyisun, ne korkması, biz aha bu kadar Çinliyi nereye gömeceuk oni karar etmeye çalişiyiruk"

a kadar gidiyor olay adsfasf
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamıyorum neden şu ülkede okumasını yazmasını doğrudürüst bilen insanlar bu ülkede herhangi bir şeyin düzgün gideceğine hiç bi şartta inanmıyorlar? Basbaya katliam oluyo 1000lerce ölü ne demek bi uyanın ya. Amerika kışkırtmış, başbakan amerikanın gazına gelmiş çinle ilişkilerimizi bozmuş bitmişiz falan...
Sosyal ağlarda paylaş

biz tam bir gerizekalıyız.
ölen uygur türküymüş üzülüyoruz.ya ölen çinliler? onlar insan değil mi?
sonucta ordaki uygur türkleriyle hiç alakamız yok.türk diyince tepki göstermemiz gerekmiyor.insanlık ayıbından başka bişey değil olanlar.üzüldüysek olaylara üzülmemiz icab eder.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

+1
valla hitler bizim yanimizda halt etmis. en ustun irk elitsiz foruma kadar islemis bide en kotusu unv okuyan genc bile boyle goruyo...
RayCharles said:

Anlamıyorum neden şu ülkede okumasını yazmasını doğrudürüst bilen insanlar bu ülkede herhangi bir şeyin düzgün gideceğine hiç bi şartta inanmıyorlar? Basbaya katliam oluyo 1000lerce ölü ne demek bi uyanın ya. Amerika kışkırtmış, başbakan amerikanın gazına gelmiş çinle ilişkilerimizi bozmuş bitmişiz falan...

nerde olmus 1000 olu?
hadi filistinde oldu ,guney osetyada oldu ama cinde olmedi nub.
ben chinna olsam bu gun ermeni soykirimini tanirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

hicbirsey okumadan direk abd gaza getiriyo demek de iyimis.
abd parmagi yokmus ama kulanacaktir elbet bunu.
isinden kovulan uygurlu bi isci su fabrikada bilmem ne han cinlileri uygur kizina tecevuz etmis demis diye yalan uydurmus sonra harkez birbirine girmis.
abd deyil malinteki yuzunden olmus hersey.
bazi arkadaslar inanamiya bilir o zaman ceksolokavakya ve diyer yerlerdeki kadayif devrimine bakin.
polis 1 kisi oldurdu diye ulkede karsi devrim oluyo sonucta olen kisi diri diri neredeyse basa geciyo :) (abartmiyimlem)
Sosyal ağlarda paylaş

AMO said:

Cin ile rusya ile isbirligi yapalım amerıkayı ve avrupa birligini bırakalım diyen birisi. sanki onlardan boyle bir talep gelmis gibi

İp yöneticileri Şangay İşbirliği Örgütü ile görüşmelere gitmişti geçen ay, Türkiyenin gözlemci üye olması söz konusuydu.

Ayrıca şöyle bir marşı seslendiren Uygur Türklerinin ölmesine pek üzülmedim ben:

said:
Adaletsiz bu dunyada
Yeni bir duzen kur Amerika...
Kur kur kur, kur Amerika...
Zalimleri cezalandir,
Terorizmi, komunizmi yer ile yeksan kil Amerika...
Vur vur vur, vur Amerika...
Acizlere zulum eden
Seytanlari sur Amerika...
Ozgurluk icin,Hurriyet icin...
Sosyal ağlarda paylaş

Adaletsiz bu dunyada
Yeni bir duzen kur Amerika...
Kur kur kur, kur Amerika...
Zalimleri cezalandir,
Terorizmi, komunizmi yer ile yeksan kil Amerika...
Acizlere zulum eden
Seytanlari sur Amerika...
Ozgurluk icin,Hurriyet icin...

Amerikayı Amerikalılardan başka Sevenlerde varmış...
Sosyal ağlarda paylaş

abd'ye hak veresim geliyor böyle sırf ona karşı durmak için zalimlerle saf tutanları gördükçe. onların tahtına otokratik çin oturunca çok arayacaklar abd'yi.

çinliler ellerinde satırlarla uygurların mahallesini basıyorken "üzülmedim uygurlara" diyenlerle "uygurlarla bağımız yok, türkse napalım" diyen sözüm ona türklere de koca bir

YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHH

çekiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ırakta, afganistanda, somalide yaptıklarını, japonyadaki iki atom bombasını, bir çok ülkede demokratik seçimle gelmiş hükümeti devirmesini, irandaki musaddıkı devirmesini görünce bende abd hayranlarına koca bir yuhhhhhhh çekiyorum.allah abd yi ve onun hayranlığında yozlaştırılan(hristiyanlaştırılan) islamdan bizi kurtarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:

ırakta, afganistanda, somalide yaptıklarını, japonyadaki iki atom bombasını, bir çok ülkede demokratik seçimle gelmiş hükümeti devirmesini, irandaki musaddıkı devirmesini görünce bende abd hayranlarına koca bir yuhhhhhhh çekiyorum.allah abd yi ve onun hayranlığında yozlaştırılan(hristiyanlaştırılan) islamdan bizi kurtarsın.

+1
dunyanin en eli kanli terorist leri abd de yetistirip eytim verildigini ve dunyada cok sayida kadin ve cocuk bu terorizm le oldugunude soylemeklazim.
mesela bin ladin o abd teroristlerinden hatta k1 komandosuydu (k1 di galiba o seyin adi)
ki daha boyle busuru sey var.
ve sam a yuuuuuuhhhhhhHHHHHH diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...