kender Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 URL http://www.angelfire.com/gundam/asuka20/kenshin.avi song:choop-suey süper birşey olmuş kesin izleyin 16mb[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 afedersin de yani bu kadar kötü olabilirdi anca =) chop suey ile anca zaten bu kadar olur anime...[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Hooop! chop suey'e laf yok. :hrr:[signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Every Villain Is Lemons
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ehehe ben de "tavsiye kenshin" diyor sandıydım, "bize kenshin'i mi tavsiye ediyorsun" diye gülcektim... chop suey uymamış ayrıca :D[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek
Öne çıkan mesajlar