Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayallerim Yıkıldı ( Nando's Türkiye'de )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Azmodai said:

sismanlarsin sonra dombalak nil olursun herkes senle dalga gecer.

herkes gider yoluna, vanille gider enine :(
taam ya.
yemeyiz biz. dikkat ediyoruz zaten, ama böyle kendimizi kaptirmis fit kalma diyeti yapiyorkene, akil almaz ssler koyuyorsunuz emir bey, titreme geliyor.
Mesaj tarihi:
benim ark bunlara is basvurusu yapmıs ama irtibat tlf olarak ev tlf verince yalan olmustu.harbici geliyolarmıs sevindim.

ps:yazın tavuk yememeniz tavsiye olunur cunku en cabuk bozulan et tavuk etidir ve yerken anlamassınız bile
Mesaj tarihi:
yok abi gelmesin bu franchesi'lar
coni rokets gelmiş laaan diye topladım arkadaşları götürdüm
rezil-i rüsvan oldum ayı gibide para verdim
aynı kaderi paylaşacaklar bence
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bugun yedim. Ataköy plus'a açılmış.

abi yarım tavuk yanında 2 tane seçenek ( portekiz plavı,patates,sebze kızartma 1-2 secenek daha sunuyorlar).

22.5 milyona geliyo ya anca doydum ki zayıfımdır. Bu fiyatlarla iş yapması zor...
Mesaj tarihi:
alman firması geldi bi tane tavukçu wienerwald. onlar da hafif pahalı ama guzel yapıyolar tavugu. alamanyada yemiştim bir iki güzel geldi yani, kfc yenmez abi, çok uber yağlı ve o yağ bpğazımı yakıyo benim çok yiyince.

bana kalsa 6 liraya tüm tavuk yanında 2.5 liraya 1 litre eker ayran.
Mesaj tarihi:
caddebostan da da acılalı oldu bıraz , dun denedım . fıyat olarak cok pahalı ıngılterede baya ucuzdu . bide ceşit olarak sankı cok daha az seylerı var .

bu arada benımde hayalımdı nando's u getırmek =)
Mesaj tarihi:
Fiyat/performans pek olmamış.
Tadıda İngiltere'den gelen herkesin anlata anlata bitiremediği birşey için oldukça zayıf geldi.

Orta-üst tabaka için moda mekan olabilir anca.
Mesaj tarihi:
tavuk yiyen üst tabaka oluyo mu yahu.

bi de üst tabakanın fast foodla işi ne =P gitsin en düşük kırıntıya felan otursun.

ama evet katılıyorum ki; haftasonu mc donalds da cocuguna burger yedirmenin üst sınıf aktiviteleri içinde yer aldığı bir zaman diliminde dünyaya geldik..
Mesaj tarihi:
evet fastfood sayılmaz tam. wienerwald gibi saglıklı yiyecek sunuyor adamlar ama wienerwald'ın mudurnu tavuk'tan bir farkı yok gibi geliyor. Masada kocaman şişesi duruyordu peri peri sosu , çalabilsem Nando'un da yüzüne bakmazdım daha. Marifet tavuk'ta değil o yedikçe yiyesin gelen acı sos'ta
Mesaj tarihi:
ben daha gecen gun burda yarim tavuk + 6 wings + bira aldim.
£16 - £17 falan tuttu
turkiyede de yarim tavuk + icecek 20 milyona falan geliyomus sanirim
turkiyede zor gercekten o fiyatlarla
aynen alin bi butun tavuk, internette guzel sos tarifleri var onlardan birini ogrenin
yanina da 1lt ayran
oh yes
  • Yeni Oluştur...