Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben çok seviyorum ya heyecanla bekliodm oys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Azmodai said: sismanlarsin sonra dombalak nil olursun herkes senle dalga gecer. herkes gider yoluna, vanille gider enine :( taam ya. yemeyiz biz. dikkat ediyoruz zaten, ama böyle kendimizi kaptirmis fit kalma diyeti yapiyorkene, akil almaz ssler koyuyorsunuz emir bey, titreme geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 benim ark bunlara is basvurusu yapmıs ama irtibat tlf olarak ev tlf verince yalan olmustu.harbici geliyolarmıs sevindim. ps:yazın tavuk yememeniz tavsiye olunur cunku en cabuk bozulan et tavuk etidir ve yerken anlamassınız bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 dikkat edersen birsey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 lan o şişko tangamı giymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 kaç para olur ki fiyatlar bunun? ilk defa duydum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bira var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yok abi gelmesin bu franchesi'lar coni rokets gelmiş laaan diye topladım arkadaşları götürdüm rezil-i rüsvan oldum ayı gibide para verdim aynı kaderi paylaşacaklar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 nandos falan ingilterede fiyat olarak fena değil de tr de çok olur uğraşılmaz, al bir tane çevirme tavuk sos fln al evinde ye mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 türkiyenin bitane dünyaca ünlü yemek zinciri yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bugun yedim. Ataköy plus'a açılmış. abi yarım tavuk yanında 2 tane seçenek ( portekiz plavı,patates,sebze kızartma 1-2 secenek daha sunuyorlar). 22.5 milyona geliyo ya anca doydum ki zayıfımdır. Bu fiyatlarla iş yapması zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Al bi cevirme tavuk :) valla degmez git KFC ye bir koca kanat :) mis mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 o fiyatla kepenk kapatmaları uzun sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yuh o fiyat ne. 100 liraya doyarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 popayesmi popesmi ne bisi varmıs ona süper diyorlardı tavukta. çok güzeldir diye yemedim bende sonra addict mod oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 alman firması geldi bi tane tavukçu wienerwald. onlar da hafif pahalı ama guzel yapıyolar tavugu. alamanyada yemiştim bir iki güzel geldi yani, kfc yenmez abi, çok uber yağlı ve o yağ bpğazımı yakıyo benim çok yiyince. bana kalsa 6 liraya tüm tavuk yanında 2.5 liraya 1 litre eker ayran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 caddebostan da da acılalı oldu bıraz , dun denedım . fıyat olarak cok pahalı ıngılterede baya ucuzdu . bide ceşit olarak sankı cok daha az seylerı var . bu arada benımde hayalımdı nando's u getırmek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Fiyat/performans pek olmamış. Tadıda İngiltere'den gelen herkesin anlata anlata bitiremediği birşey için oldukça zayıf geldi. Orta-üst tabaka için moda mekan olabilir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 tavuk yiyen üst tabaka oluyo mu yahu. bi de üst tabakanın fast foodla işi ne =P gitsin en düşük kırıntıya felan otursun. ama evet katılıyorum ki; haftasonu mc donalds da cocuguna burger yedirmenin üst sınıf aktiviteleri içinde yer aldığı bir zaman diliminde dünyaya geldik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Nando's bence fiyatlarıyla fast food değil, gayet Kırıntı kıvamında bir yer. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 fastfood budur, gg'de kapanmış ama :( http://istanbul.yemeksepeti.com/TR/Restoran/Antepeli_-Resitpasa/1916/TR_ISTANBUL/m.ys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 evet fastfood sayılmaz tam. wienerwald gibi saglıklı yiyecek sunuyor adamlar ama wienerwald'ın mudurnu tavuk'tan bir farkı yok gibi geliyor. Masada kocaman şişesi duruyordu peri peri sosu , çalabilsem Nando'un da yüzüne bakmazdım daha. Marifet tavuk'ta değil o yedikçe yiyesin gelen acı sos'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ben daha gecen gun burda yarim tavuk + 6 wings + bira aldim. £16 - £17 falan tuttu turkiyede de yarim tavuk + icecek 20 milyona falan geliyomus sanirim turkiyede zor gercekten o fiyatlarla aynen alin bi butun tavuk, internette guzel sos tarifleri var onlardan birini ogrenin yanina da 1lt ayran oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Wienerwald çok çok iyi, sadece ısıyla kızartıyorlar tavuğu, yağ yok. Sarımsak ve parmesanlı kanatları zaten takdire şayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar