BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 abi pro gamede ne carrieri guardian gormedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 toss terrana basar carrier bazen, ama haritasina bakar tabi, buyuk yayılabileceğin gazi minerali bol haritada basılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ahaha big game hunters oynuyoruz bi arkadasla o zerg ben tossum herifin dibindeyim nedense bathsizlik herkes kapandi tabe kopek gibi ben bi probe kacirdim asagi 12 tane gateway kurdum bu aada 12 tane carrier yaptim dadim hepsi patladi tabe ahaha o sirada 100 tane felan zeal bastim oyunda gordugum en super andi hepsini random secip attack move verebilmistim sadece ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bole bi anim geldi aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 of nublar basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 oha ya adamlar bildiğin celebrity.Kızlar çığlık atıyo falan. Hatta seksi pozlar vermişler posterlerde :D . Demekki japonyada nerdler iyi gidiyomuş. ueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 orası japonya değil bu arada, ve bunlar hiç bişi bi ara şimdi adını unuttuğum 2v2 takımı vardı bı tane, cocuklar zaten köse, bole sarılıp cıplak fotoraf falan cektirmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 korede ata sporu abi sc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 e heritage işte, yenı nesile bırakıyolar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Heritage ise Garimto olmalıydı, adam zamanının Protoss sözlük karşılığı.Gerçi Reach de fena değildir ama bu kadar canavar Terran'a karşı oldschool Tosslar fazla iş yapamıyor. Tahminim bu kadar dinazor arasında Savior bir gömlek üstün kalıyor bu günün şartlarında, oyunları ve eşlelmeleri bilmiyorum ama Savior götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 VODları nerden indircez, download linki istiyorum. BonePART said: ahaha big game hunters oynuyoruz bi arkadasla o zerg ben tossum herifin dibindeyim nedense bathsizlik herkes kapandi tabe kopek gibi ben bi probe kacirdim asagi 12 tane gateway kurdum bu aada 12 tane carrier yaptim dadim hepsi patladi tabe ahaha o sirada 100 tane felan zeal bastim oyunda gordugum en super andi hepsini random secip attack move verebilmistim sadece ahaha big game hunters. o ye. sexy. pro oyunlarda hiç big game hunters açmıyorlar sanırım. ama lan gamelerde çok zevkli oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yeni videolar dustu mu youtubea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Yellow vs Reach http://www.youtube.com/watch?v=2ofAzw4Z18E&feature=channel_page Kingdom vs Nada http://www.youtube.com/watch?v=enxFCEADNns&feature=channel_page Boxer Vs Anytime http://www.youtube.com/watch?v=v6iDDfQDp2I&feature=channel_page savior vs iloove daha upload edilmemiş. sonuçları da bilemiyorum izlemek lazım vodları. sanırım saat farkından dolayı henüz avrupalı sitelerde maçlarla ilgili bilgi yok. gelince onları da koyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 huun said: wraith iyidir carrier'a, battlecruiser'a karşı. rakip drop peşinde koşan bir sinsiyse gene basılır. yer birimlerine counter olarak basılmaz ama. sonuçta 8 vuran ve narin bi zamazingo. goon 20 vuruyor, menzili uzun ucuz vs. bug ne uyduruyon. wraith ölü ünittir. hele bu kadar üst düzey maçlarda daha bir ölü ünittir. protossun terrana karşı ana ünitesi goon. wraithler çok aşiri zayiif kaliyor. base'e foton atmaya bile gerek yok (vultureler kaçmasın diye araya atilir o ayrı da ). wraith zerg'e de basilmaz adam fiks muta veya hydra döncegi için her türlü elinde patlar. starcraft gerçekten güzel oyun da ( daha sabah 9 oyun attim 1 ini kaybettim pff nese) bazı ünitleri çok yaratıcı bir şekilde kullanmicaksanız ( ki zor 10. yaşındaki oyundan bahsediyoruz) gereksiz. bu ara mayın olayı da cidden evrenin en iğrenç olayı. sürekli olarak ünitlerin başinda olman gerekyor. boxer vs nada görmek isteriz. kazanan da intotherain ile oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 abi terran gormek istemiyorum ya bir tek tossgirlun maci guzeldi kiz cok agresif oynuyo direk forward basingle deniyo sansini ama hep kaybetti gordugum bu arada carrier gordum izlemem lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bu arada yellow ve reachin oynu cok guzel ya tam klasik zerg toss oynu olmus reaverlar hydralar droplar felan bikmisim vulture tank gormekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Terranda Tank Goliath SCV taktiği hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 pronoit said: huun said: wraith iyidir carrier'a, battlecruiser'a karşı. rakip drop peşinde koşan bir sinsiyse gene basılır. yer birimlerine counter olarak basılmaz ama. sonuçta 8 vuran ve narin bi zamazingo. goon 20 vuruyor, menzili uzun ucuz vs. bug ne uyduruyon. wraith ölü ünittir. hele bu kadar üst düzey maçlarda daha bir ölü ünittir. protossun terrana karşı ana ünitesi goon. wraithler çok aşiri zayiif kaliyor. base'e foton atmaya bile gerek yok (vultureler kaçmasın diye araya atilir o ayrı da ). wraith zerg'e de basilmaz adam fiks muta veya hydra döncegi için her türlü elinde patlar. starcraft gerçekten güzel oyun da ( daha sabah 9 oyun attim 1 ini kaybettim pff nese) bazı ünitleri çok yaratıcı bir şekilde kullanmicaksanız ( ki zor 10. yaşındaki oyundan bahsediyoruz) gereksiz. bu ara mayın olayı da cidden evrenin en iğrenç olayı. sürekli olarak ünitlerin başinda olman gerekyor. boxer vs nada görmek isteriz. kazanan da intotherain ile oynasın Bulabilirsem birkaç ZvT replay upload edeyim buraya,Terran Wraith ile ne overlord ne muta bırakıyor.Cloak'u mükemmel kullanıyor ve harika micro yapıyor.Özellikle neo-requiem tarzı maplerde ZvT'de çok yapılıyor bu yani,Terran oynuyorum Wraith hayatımda basmadım ama becerebilsem ZvT'de mutlaka kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 BulletRide said: pronoit said: huun said: wraith iyidir carrier'a, battlecruiser'a karşı. rakip drop peşinde koşan bir sinsiyse gene basılır. yer birimlerine counter olarak basılmaz ama. sonuçta 8 vuran ve narin bi zamazingo. goon 20 vuruyor, menzili uzun ucuz vs. bug ne uyduruyon. wraith ölü ünittir. hele bu kadar üst düzey maçlarda daha bir ölü ünittir. protossun terrana karşı ana ünitesi goon. wraithler çok aşiri zayiif kaliyor. base'e foton atmaya bile gerek yok (vultureler kaçmasın diye araya atilir o ayrı da ). wraith zerg'e de basilmaz adam fiks muta veya hydra döncegi için her türlü elinde patlar. starcraft gerçekten güzel oyun da ( daha sabah 9 oyun attim 1 ini kaybettim pff nese) bazı ünitleri çok yaratıcı bir şekilde kullanmicaksanız ( ki zor 10. yaşındaki oyundan bahsediyoruz) gereksiz. bu ara mayın olayı da cidden evrenin en iğrenç olayı. sürekli olarak ünitlerin başinda olman gerekyor. boxer vs nada görmek isteriz. kazanan da intotherain ile oynasın Bulabilirsem birkaç ZvT replay upload edeyim buraya,Terran Wraith ile ne overlord ne muta bırakıyor.Cloak'u mükemmel kullanıyor ve harika micro yapıyor.Özellikle neo-requiem tarzı maplerde ZvT'de çok yapılıyor bu yani,Terran oynuyorum Wraith hayatımda basmadım ama becerebilsem ZvT'de mutlaka kullanırım. olay terranın başarısından çok zerg'ün başarısızlıgı öyle durumlar da. dediğim gibi wraith ölü ünit. basarsın basılmaz değil. ama hani marine medic firebat varken ? neden wraith basasın ki? science vesselle daha çok kill yaparsın marinelerin de ölmez. boşver bazı şeylerin oturmuş olmasının bir sebebi var. yoksa ben sana bir kaç replay göstereyim eski versiyonlardan terran protossa wraith rush yapiyor cloak'lı ve protoss öyle mal gibi kaliyor çünkü WTF?!?! ama dedigim gibi bir olayı yok gözümde o ünitin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 şimdi şöyle bir olay var, en temelden giriyorum anlamadığınız nokralar olabilir. carrier yada battlecruiser gibi birimleri en hızlı ne harcar? wraith harcar. bunun bir ikamesi yok yani terran'da. hem uçuyor hem hayvan gibi damage koyuyor. narin olmaları counterlerını da beraberinde getiriyor o ayrı bir tartışma. bariz nesil farkı var arada. micro yapmayı bilmediği, aklı kesmediği, aklına gelmediği için iccup'ta direk tek gate goon açılan çok kişiyi 2 gate zealot açılışıyla kolayca tokatlayabiliyorsam... olay yerleşik oyun düzenidir. carrier bc yapmayan rakibe tabii ki wraith basmam. ha supriz oynayacaksam ayrı, pimp play hesabı. olay da budur. 12 carrier'ı olan adamı goliathla karşılayamazsın. bugün 12 carrier basılan oyun var mı? izleyebildiğim kadarıyla yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Abi Wraith'i bırak da, ben daha 1 kere Valkyrie görmedim arkadaş. Hiç mi kullanılmaz bu ünite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 valkarie bi ben basıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 geçen bastım tunca'ya, ağladı ahahaha hall of valkyrie'de boxer ilk kez açılışı valkrie ile yaptıydı hatırlamıyorum şimdi ne turnuvasıydı. verdiği cevap her zamanki gibi: "seyircilere bak." öyle abi, kullandığın kadar her ünite iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 abi sey de gormedim ben guardian oysa ne guzel unit idi guardian siege tank gibin ama ucuyo bide bok atar wardi ahaha zergde bu arada eskiden muta abuse wardi cok 8 9 video izledim bi kere ondada sirf harass icin muta wardi anamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 huun said: şimdi şöyle bir olay var, en temelden giriyorum anlamadığınız nokralar olabilir. carrier yada battlecruiser gibi birimleri en hızlı ne harcar? wraith harcar. bunun bir ikamesi yok yani terran'da. hem uçuyor hem hayvan gibi damage koyuyor. narin olmaları counterlerını da beraberinde getiriyor o ayrı bir tartışma. bariz nesil farkı var arada. micro yapmayı bilmediği, aklı kesmediği, aklına gelmediği için iccup'ta direk tek gate goon açılan çok kişiyi 2 gate zealot açılışıyla kolayca tokatlayabiliyorsam... olay yerleşik oyun düzenidir. carrier bc yapmayan rakibe tabii ki wraith basmam. ha supriz oynayacaksam ayrı, pimp play hesabı. olay da budur. 12 carrier'ı olan adamı goliathla karşılayamazsın. bugün 12 carrier basılan oyun var mı? izleyebildiğim kadarıyla yok. huun abi seni uzun zamandır tanırım. battlecruiser'i carrier'i wraith harcar dedin. oha.gg. aloo carrier a basarsın goliath olur biter. carriera slayers boxer isen marine medic basip gene bitirirsin yok değil. ghost basarsın lockdown atarsın. gene alirsin. ama wraith ile yani ben carrier bastim mi 4-5 obs takiyorum arkasına ki çok sıkışırsam bissürü goon'un olyo illaki onlarin üstüne çekersin. dedin yanliş demiyorum bak. ama pratikte çok zor. iccupta oyun attim bugun baya. güzel oyunlarda oldu. ama dediğin gibi iki yakın base olmamıza rağmen ( mesala lost temple 12-3 konumlari) adam tek gateway açiyor. ee üzerler. aynısını terranda kapı kapamiyo. onu da üzerler. yalnız şey de kötü. adamlar öğrenmişlar naturali alip drop oynuyolar bir de reaver drop ölmüş resmen. iki üç kere yaptim da hatirlatmişimdir umarım hehe. iccupta güsel oyuncular var ama şey yani genel seviye base al biriktir ünitleri takiliyor. kontrolcü oynarsan hiç saldirmadan sadece base almasını engelleyerek oyun alyorsun. ( 6-7 oyun aldim bugun böyle. hiç adamın base'i görmeden) bu ara boxer cok ukala bir tipri ama reachin gitti elini sıktı helal dedim. vodlarda evet. guardian çok pahali. terranda tossta rahatça counterliyabiliyor abi. ama güsel ünit evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar