Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft Heritage League

huun

Öne çıkan mesajlar

ahaha big game hunters oynuyoruz bi arkadasla
o zerg ben tossum
herifin dibindeyim nedense bathsizlik
herkes kapandi tabe kopek gibi
ben bi probe kacirdim asagi
12 tane gateway kurdum
bu aada 12 tane carrier yaptim dadim hepsi patladi tabe
ahaha o sirada 100 tane felan zeal bastim
oyunda gordugum en super andi
hepsini random secip attack move verebilmistim sadece ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Heritage ise Garimto olmalıydı, adam zamanının Protoss sözlük karşılığı.Gerçi Reach de fena değildir ama bu kadar canavar Terran'a karşı oldschool Tosslar fazla iş yapamıyor.

Tahminim bu kadar dinazor arasında Savior bir gömlek üstün kalıyor bu günün şartlarında, oyunları ve eşlelmeleri bilmiyorum ama Savior götürür.
Sosyal ağlarda paylaş

VODları nerden indircez, download linki istiyorum.

BonePART said:

ahaha big game hunters oynuyoruz bi arkadasla
o zerg ben tossum
herifin dibindeyim nedense bathsizlik
herkes kapandi tabe kopek gibi
ben bi probe kacirdim asagi
12 tane gateway kurdum
bu aada 12 tane carrier yaptim dadim hepsi patladi tabe
ahaha o sirada 100 tane felan zeal bastim
oyunda gordugum en super andi
hepsini random secip attack move verebilmistim sadece ahaha

big game hunters. o ye. sexy.

pro oyunlarda hiç big game hunters açmıyorlar sanırım.

ama lan gamelerde çok zevkli oluyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Yellow vs Reach
http://www.youtube.com/watch?v=2ofAzw4Z18E&feature=channel_page

Kingdom vs Nada
http://www.youtube.com/watch?v=enxFCEADNns&feature=channel_page

Boxer Vs Anytime
http://www.youtube.com/watch?v=v6iDDfQDp2I&feature=channel_page

savior vs iloove daha upload edilmemiş.

sonuçları da bilemiyorum izlemek lazım vodları. sanırım saat farkından dolayı henüz avrupalı sitelerde maçlarla ilgili bilgi yok. gelince onları da koyarız.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

wraith iyidir carrier'a, battlecruiser'a karşı. rakip drop peşinde koşan bir sinsiyse gene basılır. yer birimlerine counter olarak basılmaz ama. sonuçta 8 vuran ve narin bi zamazingo. goon 20 vuruyor, menzili uzun ucuz vs.

bug ne uyduruyon. wraith ölü ünittir. hele bu kadar üst düzey maçlarda daha bir ölü ünittir. protossun terrana karşı ana ünitesi goon. wraithler çok aşiri zayiif kaliyor. base'e foton atmaya bile gerek yok (vultureler kaçmasın diye araya atilir o ayrı da ). wraith zerg'e de basilmaz adam fiks muta veya hydra döncegi için her türlü elinde patlar. starcraft gerçekten güzel oyun da ( daha sabah 9 oyun attim 1 ini kaybettim pff nese) bazı ünitleri çok yaratıcı bir şekilde kullanmicaksanız ( ki zor 10. yaşındaki oyundan bahsediyoruz) gereksiz.

bu ara mayın olayı da cidden evrenin en iğrenç olayı. sürekli olarak ünitlerin başinda olman gerekyor.

boxer vs nada görmek isteriz. kazanan da intotherain ile oynasın
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

huun said:

wraith iyidir carrier'a, battlecruiser'a karşı. rakip drop peşinde koşan bir sinsiyse gene basılır. yer birimlerine counter olarak basılmaz ama. sonuçta 8 vuran ve narin bi zamazingo. goon 20 vuruyor, menzili uzun ucuz vs.

bug ne uyduruyon. wraith ölü ünittir. hele bu kadar üst düzey maçlarda daha bir ölü ünittir. protossun terrana karşı ana ünitesi goon. wraithler çok aşiri zayiif kaliyor. base'e foton atmaya bile gerek yok (vultureler kaçmasın diye araya atilir o ayrı da ). wraith zerg'e de basilmaz adam fiks muta veya hydra döncegi için her türlü elinde patlar. starcraft gerçekten güzel oyun da ( daha sabah 9 oyun attim 1 ini kaybettim pff nese) bazı ünitleri çok yaratıcı bir şekilde kullanmicaksanız ( ki zor 10. yaşındaki oyundan bahsediyoruz) gereksiz.

bu ara mayın olayı da cidden evrenin en iğrenç olayı. sürekli olarak ünitlerin başinda olman gerekyor.

Bulabilirsem birkaç ZvT replay upload edeyim buraya,Terran Wraith ile ne overlord ne muta bırakıyor.Cloak'u mükemmel kullanıyor ve harika micro yapıyor.Özellikle neo-requiem tarzı maplerde ZvT'de çok yapılıyor bu yani,Terran oynuyorum Wraith hayatımda basmadım ama becerebilsem ZvT'de mutlaka kullanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

pronoit said:

huun said:

Bulabilirsem birkaç ZvT replay upload edeyim buraya,Terran Wraith ile ne overlord ne muta bırakıyor.Cloak'u mükemmel kullanıyor ve harika micro yapıyor.Özellikle neo-requiem tarzı maplerde ZvT'de çok yapılıyor bu yani,Terran oynuyorum Wraith hayatımda basmadım ama becerebilsem ZvT'de mutlaka kullanırım.

olay terranın başarısından çok zerg'ün başarısızlıgı öyle durumlar da. dediğim gibi wraith ölü ünit. basarsın basılmaz değil. ama hani marine medic firebat varken ? neden wraith basasın ki? science vesselle daha çok kill yaparsın marinelerin de ölmez. boşver bazı şeylerin oturmuş olmasının bir sebebi var. yoksa ben sana bir kaç replay göstereyim eski versiyonlardan terran protossa wraith rush yapiyor cloak'lı ve protoss öyle mal gibi kaliyor çünkü WTF?!?! ama dedigim gibi bir olayı yok gözümde o ünitin.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle bir olay var, en temelden giriyorum anlamadığınız nokralar olabilir.

carrier yada battlecruiser gibi birimleri en hızlı ne harcar? wraith harcar. bunun bir ikamesi yok yani terran'da. hem uçuyor hem hayvan gibi damage koyuyor.

narin olmaları counterlerını da beraberinde getiriyor o ayrı bir tartışma. bariz nesil farkı var arada. micro yapmayı bilmediği, aklı kesmediği, aklına gelmediği için iccup'ta direk tek gate goon açılan çok kişiyi 2 gate zealot açılışıyla kolayca tokatlayabiliyorsam...

olay yerleşik oyun düzenidir. carrier bc yapmayan rakibe tabii ki wraith basmam. ha supriz oynayacaksam ayrı, pimp play hesabı.

olay da budur. 12 carrier'ı olan adamı goliathla karşılayamazsın. bugün 12 carrier basılan oyun var mı? izleyebildiğim kadarıyla yok.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen bastım tunca'ya, ağladı ahahaha

hall of valkyrie'de boxer ilk kez açılışı valkrie ile yaptıydı hatırlamıyorum şimdi ne turnuvasıydı. verdiği cevap her zamanki gibi: "seyircilere bak."

öyle abi, kullandığın kadar her ünite iş yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

şimdi şöyle bir olay var, en temelden giriyorum anlamadığınız nokralar olabilir.

carrier yada battlecruiser gibi birimleri en hızlı ne harcar? wraith harcar. bunun bir ikamesi yok yani terran'da. hem uçuyor hem hayvan gibi damage koyuyor.

narin olmaları counterlerını da beraberinde getiriyor o ayrı bir tartışma. bariz nesil farkı var arada. micro yapmayı bilmediği, aklı kesmediği, aklına gelmediği için iccup'ta direk tek gate goon açılan çok kişiyi 2 gate zealot açılışıyla kolayca tokatlayabiliyorsam...

olay yerleşik oyun düzenidir. carrier bc yapmayan rakibe tabii ki wraith basmam. ha supriz oynayacaksam ayrı, pimp play hesabı.

olay da budur. 12 carrier'ı olan adamı goliathla karşılayamazsın. bugün 12 carrier basılan oyun var mı? izleyebildiğim kadarıyla yok.

huun abi seni uzun zamandır tanırım. battlecruiser'i carrier'i wraith harcar dedin. oha.gg.

aloo carrier a basarsın goliath olur biter. carriera slayers boxer isen marine medic basip gene bitirirsin yok değil. ghost basarsın lockdown atarsın. gene alirsin. ama wraith ile yani ben carrier bastim mi 4-5 obs takiyorum arkasına ki çok sıkışırsam bissürü goon'un olyo illaki onlarin üstüne çekersin. dedin yanliş demiyorum bak. ama pratikte çok zor.

iccupta oyun attim bugun baya. güzel oyunlarda oldu.

ama

dediğin gibi iki yakın base olmamıza rağmen ( mesala lost temple 12-3 konumlari) adam tek gateway açiyor. ee üzerler.
aynısını terranda kapı kapamiyo. onu da üzerler.

yalnız şey de kötü. adamlar öğrenmişlar naturali alip drop oynuyolar bir de reaver drop ölmüş resmen. iki üç kere yaptim da hatirlatmişimdir umarım hehe.

iccupta güsel oyuncular var ama şey yani genel seviye base al biriktir ünitleri takiliyor. kontrolcü oynarsan hiç saldirmadan sadece base almasını engelleyerek oyun alyorsun. ( 6-7 oyun aldim bugun böyle. hiç adamın base'i görmeden)

bu ara boxer cok ukala bir tipri ama reachin gitti elini sıktı helal dedim. vodlarda evet. guardian çok pahali. terranda tossta rahatça counterliyabiliyor abi. ama güsel ünit evet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...