huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Adamlar, Boxer'ı, Nada'yı, Reach'i, Nal_Ra'yı vs oldschool gosuyu bir araya getirip turnuva yapmışlar, bir de bunları TV'de yayınlamışlar. İşte SC Heritage League'in en kısa özeti. İlk turlar tamamlandı bile. Nada > Nal_Ra Yellow > Tossgirl Savior > Kingdom Boxer > Reach Ayın 26'sına kadar maçlar devam edecek. Sonraki maçlar ve günleri için tıkınız teamliquid.net Youtube vidyolarının altındaki spoiler kazananları gösteriyor. İster sonuçlara bakın, ister VOD'ları izleyin. Hizmette sınır yok.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 abi ilk vdideodaki vulturelar war ya allah belasini versin hayattan sogudum ama seyi anamadim neden hic air unit yapmiyolar protossda dogru duzgun bi air unit yok ama aslinda dogru ya scour mu bascan
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 nal_ra bariz haritaya yenik düştü. kesinlikle hakim değildi haritaya. profesyonel bir oyuncunun 2 exp alıp, birisini bu kadar ucuza kapatması, diğerinde hayvan gibi probe kaybetmesi olacak iş değil. gene de çok iyi devam ettirdi. o kadar kayba çoğu oyuncu ilk combatta bırakırdı oyunu.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 abi ya vulturelar bole buyuk oyunlarda cok imba kaciyo ya toss bildigin turkiyenin guneydogu problemi gibi mayinli arsa temizledi ama oyunun en imba ani kesinlikle templarlarin 100 tane tanki 2 stormda almasiydi bide seyi anamadim ben archon + dragoon neden o kdar ise yaramadim terranda bi tane invis acan bok war sonucta
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 archon terrana iş yapmıyor çünkü çok fazla vukture vardı. adı aklıma gelmiyor şimdi de vulture'ın verdiği damage küçük birimlere tam, ortalara 2/3 büyüklere 1/3 şeklinde. archon large birim ama 300 shield, 10 hp; sıkıntı şuurda ki, shield herşeyden tam puan yiyor. 2*, 20 anasını ağlatıyor vulture archonın. bi de archon'un menzili çok kısa, melee birimlere iş yapmak üzere tasarlanmış bişi aslında. muta ve ling'in counter'ı.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ah archon diyoyorum ya invis veren unite abi neydi adi arbiter miydi archon mavi top doru
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 aneeeem hemen izliyorum, yellow neden yok? bide bone, air basmıyoalr cunku air için stargate cıkması lazım bolca, üstüne zaten terranda hazırda 10 küsür fabrika var (izlemedimde vardır) haliyle 5er 10ar goliathlar akmaya basladıktan sonra cok bir alemi yok air basmış olmanın. ha 10 carrier basmış olursun o zaman işşe yarar tabide o zamana kadar daha hard counterlar geliştirir terranda zaten.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 abi tamamda terran full fabrika tank + vulture basiyo arbiter cikana kadar protoss agliyodu arbiter + templar ana kill aldi 3 5
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ha arbiter, evet. gayet iş yaptı, oyunu bu kadar uzatan da arbiter'dı zaten. ama çok geç gelen bir birim ve terran'da bi ara 4 command center ve comsat vardı. sonra science veseel geldi. yani görünmezlik olayı pek iş yapmadı tabii
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bu arada abi fozluklu herif cok cok korkucn deil mi sayko duruyo bole
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 oha şahane. nal_ra'nın hastasıyım bu arada. Bu youtube'lar yerine HD olarak felan indirilebilecek bir yer var mı? vod'ları nerden indiriyoruz, gomtv'den felan mı?
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hd deilde hq olarak war bone direk youtubeda zaten hd ne lazim ki starcraft hd deil yane cok kaliteli goruntuyu napcan
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bi program var, hayvan gibi çömzünürlükle izleyebiliyorsun repleri falan ama repleri çıkmaz bu maçların. o bakımdam zor o istediğin.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 SHL'nin VOD'larını nerden indirebiliyoruz? http://www.teamliquid.net/tracker/ burda SPL gördüm ama SHL yok. Zaten listeyi belirli bir sıraya göre sıralayamıyoruz.
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Kafama takılan birşeyler var. Yıllarca hep yerel ağdan arkadaşlarımla falan oynadım, hiç internetten oynamadım o yüzden bazı şeyler garip geliyor. terran oynayanlar neden hiç wraith basmıyor. cloak'ı da geliştirdikten sonra vur-kaçlarla protosların havadaki gemilerini rahatlıkla indirebilirler. en azından ufak bir grup wraithin mutlaka bir köşede durmasını beklerdim. bir de turnuvalarda oyun hızı hep sonda mı oluyor?
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 wraith basmiyo cunku sacma wraithler yere vuruyo toss zaten sirf goon observe bide arbiter cikiyo arbiter oldurmek icinde golaith gibi imba bi unite warken niye wraithe para kassin pug oyunnarda belki arkadan dolasir adamin observeri yoksa alirsinda adamlar direk goondan sonra observera kosuyo
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 gaz olarak cok verimli bir unite değil, yanı bazen zerge basılıpyı harassiçin overlord patlatıyosun wraithlerle. ama protoss'a karşı cokda efektikf değil, zaten pbserverlar dolanıyo etrafta, zaten bolca goon var wraithler aksiyona girip iş yapana kadar dağlıyorlar, paralarını cıkartamıyorlar.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 battle cruiser bascan aga BATTLE CRUISER REPORTING!!1
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Wraith buyuk grupların bırbırıne gırdıgı anlarda veya ulasılması zor yerlerde gorunmez olup ıyı ıs cıkarabılır aslında ama o kargasada onlar ugrasmak zor olurdu herhalde
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 en fazla iş, gidip probe patlarak yapabilir wraith toss'a karşı, ama basede 3 photon cannon olucğaı ıcın onuda rahat rahat yapamaz
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 aga etrafta 150 tane goon gezerken bahtin kapanir denk gelirsin gider binlerce gas mineral
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 dogru lan kirov air shp reportingdi battlecruiser operational oluyodu
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 wraith iyidir carrier'a, battlecruiser'a karşı. rakip drop peşinde koşan bir sinsiyse gene basılır. yer birimlerine counter olarak basılmaz ama. sonuçta 8 vuran ve narin bi zamazingo. goon 20 vuruyor, menzili uzun ucuz vs.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bide cloakken cok yavalıyo wraith ole adam harasslıyamıyosunda zaten
Öne çıkan mesajlar