Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft Heritage League

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adamlar, Boxer'ı, Nada'yı, Reach'i, Nal_Ra'yı vs oldschool gosuyu bir araya getirip turnuva yapmışlar, bir de bunları TV'de yayınlamışlar. İşte SC Heritage League'in en kısa özeti.

İlk turlar tamamlandı bile.

Nada > Nal_Ra

Yellow > Tossgirl

Savior > Kingdom

Boxer > Reach

Ayın 26'sına kadar maçlar devam edecek. Sonraki maçlar ve günleri için tıkınız teamliquid.net

Youtube vidyolarının altındaki spoiler kazananları gösteriyor. İster sonuçlara bakın, ister VOD'ları izleyin. Hizmette sınır yok.
Mesaj tarihi:
abi ilk vdideodaki vulturelar war ya
allah belasini versin
hayattan sogudum
ama seyi anamadim
neden hic air unit yapmiyolar
protossda dogru duzgun bi air unit yok ama aslinda dogru ya
scour mu bascan
Mesaj tarihi:
nal_ra bariz haritaya yenik düştü. kesinlikle hakim değildi haritaya. profesyonel bir oyuncunun 2 exp alıp, birisini bu kadar ucuza kapatması, diğerinde hayvan gibi probe kaybetmesi olacak iş değil. gene de çok iyi devam ettirdi. o kadar kayba çoğu oyuncu ilk combatta bırakırdı oyunu.
Mesaj tarihi:
abi ya vulturelar bole buyuk oyunlarda cok imba kaciyo ya
toss bildigin turkiyenin guneydogu problemi gibi mayinli arsa temizledi
ama oyunun en imba ani kesinlikle templarlarin 100 tane tanki 2 stormda almasiydi

bide seyi anamadim ben archon + dragoon neden o kdar ise yaramadim
terranda bi tane invis acan bok war sonucta
Mesaj tarihi:
archon terrana iş yapmıyor çünkü çok fazla vukture vardı. adı aklıma gelmiyor şimdi de vulture'ın verdiği damage küçük birimlere tam, ortalara 2/3 büyüklere 1/3 şeklinde. archon large birim ama 300 shield, 10 hp; sıkıntı şuurda ki, shield herşeyden tam puan yiyor. 2*, 20 anasını ağlatıyor vulture archonın. bi de archon'un menzili çok kısa, melee birimlere iş yapmak üzere tasarlanmış bişi aslında. muta ve ling'in counter'ı.
Mesaj tarihi:
aneeeem hemen izliyorum, yellow neden yok?

bide bone, air basmıyoalr cunku air için stargate cıkması lazım bolca, üstüne zaten terranda hazırda 10 küsür fabrika var (izlemedimde vardır) haliyle 5er 10ar goliathlar akmaya basladıktan sonra cok bir alemi yok air basmış olmanın. ha 10 carrier basmış olursun o zaman işşe yarar tabide o zamana kadar daha hard counterlar geliştirir terranda zaten.
Mesaj tarihi:
ha arbiter, evet. gayet iş yaptı, oyunu bu kadar uzatan da arbiter'dı zaten. ama çok geç gelen bir birim ve terran'da bi ara 4 command center ve comsat vardı. sonra science veseel geldi. yani görünmezlik olayı pek iş yapmadı tabii
Mesaj tarihi:
oha şahane.
nal_ra'nın hastasıyım bu arada.

Bu youtube'lar yerine HD olarak felan indirilebilecek bir yer var mı?

vod'ları nerden indiriyoruz, gomtv'den felan mı?
Mesaj tarihi:
bi program var, hayvan gibi çömzünürlükle izleyebiliyorsun repleri falan ama repleri çıkmaz bu maçların. o bakımdam zor o istediğin.
Mesaj tarihi:
SHL'nin VOD'larını nerden indirebiliyoruz?
http://www.teamliquid.net/tracker/ burda SPL gördüm ama SHL yok.
Zaten listeyi belirli bir sıraya göre sıralayamıyoruz.
Mesaj tarihi:
Kafama takılan birşeyler var. Yıllarca hep yerel ağdan arkadaşlarımla falan oynadım, hiç internetten oynamadım o yüzden bazı şeyler garip geliyor.

terran oynayanlar neden hiç wraith basmıyor. cloak'ı da geliştirdikten sonra vur-kaçlarla protosların havadaki gemilerini rahatlıkla indirebilirler. en azından ufak bir grup wraithin mutlaka bir köşede durmasını beklerdim.

bir de turnuvalarda oyun hızı hep sonda mı oluyor?
Mesaj tarihi:
wraith basmiyo cunku sacma
wraithler yere vuruyo
toss zaten sirf goon observe bide arbiter cikiyo
arbiter oldurmek icinde golaith gibi imba bi unite warken niye wraithe para kassin
pug oyunnarda belki arkadan dolasir adamin observeri yoksa alirsinda
adamlar direk goondan sonra observera kosuyo
Mesaj tarihi:
gaz olarak cok verimli bir unite değil, yanı bazen zerge basılıpyı harassiçin overlord patlatıyosun wraithlerle. ama protoss'a karşı cokda efektikf değil, zaten pbserverlar dolanıyo etrafta, zaten bolca goon var wraithler aksiyona girip iş yapana kadar dağlıyorlar, paralarını cıkartamıyorlar.
Mesaj tarihi:
Wraith buyuk grupların bırbırıne gırdıgı anlarda veya ulasılması zor yerlerde gorunmez olup ıyı ıs cıkarabılır aslında ama o kargasada onlar ugrasmak zor olurdu herhalde
Mesaj tarihi:
wraith iyidir carrier'a, battlecruiser'a karşı. rakip drop peşinde koşan bir sinsiyse gene basılır. yer birimlerine counter olarak basılmaz ama. sonuçta 8 vuran ve narin bi zamazingo. goon 20 vuruyor, menzili uzun ucuz vs.
  • Yeni Oluştur...