Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Sizce nasıl birseydir güzel yanlar1 varmidir.Nasil hissedilir yani nas1l bisidir sonucta? (hafif sarhosum yaz1m hatas1 fln varsa affola)[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 oncelikle i yerine 1 kullanma, rahatsiz olanlar var forumda l33t language dan sarhosluk kotu bir seydir, kafan hos olabilir o sorun yaratmaz, ama sarhos oldugun anda ertesi gun hatirlamak istemeyecegin seyler yaparsn, rezil olursun ustelik o kadar ictigin para verdigin ickiye yazik olur sarhos olursan, tadini cikartarak iceceksin ICECEKSEN illaki[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ilk içtiğim kadehten hiç tat almam aksine iğrenirim 2.dende öyle 3.de canım artık istemeye başlar tadı hoşuma gitmeye başamıştır 4.de içmezem ölücem kıvamına gelmişimdir içerim içerim içerm ..... 8.de artık herşeyi çift görmeye başlarım 9.da aşırı doymuşhale gelirim eve doğru giderim eve gidince tuvalete eğilir bböööğğğrrggg vee Uyku..[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bone un listesindeki 2. ve 3. kısımlar arasında durmayı bilen insan zaten ortamın en kralını yapar orada yapılan muhabbet gibisi hiç bir yerde olmadığı gibi herhangi salak bir şey yapmanız pek mümkün değildir bu arada en iyisi içmeye devam etmek değil kişinin şansını fazla zorlamaması lazım[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ne zamanki herkes benden çok içti, daha çok sarhoş olup daha çok eğlenecekler havasına girip kontrolsüzce içersin o an tadı kaçar. Alkol hemen değil bir süre sonra etkiler. Yani 5 bira içip bana bişi olmadı diye devam eden ilerleyen saatler o klasik lafı "Ya off o son 2 taneyi içmicektim" kullanırlar. Ağır ağır keyfini alarak iç. Her ihtimalde sarhoşluğun en kötü evresi uyanma evresidir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sarhosluk su bakimdan guzel en boyle ciddi takilan abi hic gulmem hic oynamam ben agir abiyim diyen adami bile hoptreleeeleelee hale sokuyor, aksam boyle mekandaysan millet standlara cikiyor herkezin eli yumruk oluyor fifty cent moduna giriyor oyle birsey yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 icki olmadan da yapanlar var onu infeqted :) (kendimden biliyom :P)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 en güzel yani acıyı çok az hissetmen uyuşman yani..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 2 günü (arka arkaya) evden çıkmayarak&uyumayarak, en iyi 2 arkadaşınla muhabbet ederek geçirirsen sarhoş oluyosun. Tecrübeyle sabittir.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sarhoş olan kızların asıl istekleri ortaya çıkar hemen.. erkeklere asılmaya başlarlar genelde.. sonra utanırlar ayıldıklarında..[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sarhoş olmak için deil eğlenmek için içceksin...bi de insanın kendi sınırını ne zaman sarhoş olcağını bilmesi ona göre kendini ayarlaması lazım gelir yoksa ortamların şebeği olman kaçınılmazdır, hatta böyle arkadaş kaybedenler olduğu da bilinir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 evet o doğru ben genellikle işin sonrasını da düşündüğümden içerken bir şekilde kendimi sınırlamaya çalışırım ama daha sonra uçmuş olan insanları ayıltma işi bana düştüğünden hiç de güzel bir şey olmadığına karar verdim sarhoş insan çekilmiyor kesinlikle[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 çok güzel bişey bence çok alıştırmamak gerek ama kendini mesela ben bu aralar ayda bir içiyom... en güzel hissi ise..Hiç bişeyden çekinmiyon ve s.kine takmıon :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 aaa evet bide su var boyle kafasin ayakta kendi capinda hareket ediyosun, birden elinin disini sinek isirmis gibi oluyo, senin gozlerinde 8 fps felan asagi bakiyosun elinin ordan dumanlar cikiyor biri elinde sigara [yada daha modda bir mekansa puro] sonduruyor oluyor ama sen aciyi hic hissetmiyosun saglik olsun ya moddayiz iyiyz biz diyosun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Obscura yarın pikiniğe gidiyoruz bayağı kalabalığız bakalım senin dediğin gerçekleşecek mi?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Oncelikle, sarhos olacaksak buna sahit olan kisiler bizim rezilligimizi cekecek, vakti zamaninda bizim de onlarin rezilligini cektigimiz kisiler, yakin, kaybedilme riski olmayan kisiler olmalidir. yani tamam universitede hasbel kader ayni siniftaydik ama sen Taksim meydanina kusmugunla adini yazarsan ben neden senle bi daha icmeye gideyim degil mi? ama ayni seyi sevdigim birisi yapsa atar arabaya olay mahalinden uzaklasirim. Buradan ikinci onemli nokta olan mekana gecelim: mumkunse yatack yerlere ve tuvalete yakin (mesela bir ev) olmalidir, disaridaysa mekan araba kullanacak duzeyde en az bir kisinin bulunmasi caizdir, aksi taktirde uzerinde kusmuk kokusu dolmusa binilmek zorunda kalinir falan, istenmeyen durumlar. Ucuncu nokta sarhosken yapilacak hareketlerdir. Sebeklik yapilir ve hos karsilanmalidir ama terbiyesizlik, rezillik olmamalidir, bu mekandaki diger kisiler de sizinle ayni durumda olacagindan istenmeyen durumlara yol acabilir. Bir yandan da sarhos kisi kendi hakkinda bir cok ipucu verir (burada ilk maddenin onemini yeniden hatirlamak gerekir), ona buna saldirmak, kiz/erkek arkadasa asilmak gibi durumlar ortaya cikarsa bunlar o kisinin karakterinin bir parcasidir, sonrasinda ona gore muamele edilmelidir (yani sarhostum mazur gorun gibi birsey olamaz, aklinda o dusunceler bulunmayan bir insan zaten yapmaz onlari). En son nokta da karizma yapmak icin icenlerden uzak durulmasidir.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Çakırkeyfine kadar yavaş içilen içki mükemmeldir. Çakırkeyfi sırasında ver elini muhabbete.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hic icmeyen biri olarak diyebilirim ki en iyi icki sisede durandir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: edi, 08 Haziran 2004 17:50 tarihinde demiş ki: En son nokta da karizma yapmak icin icenlerden uzak durulmasidir. çok güzel bir nokta...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 patide alkole büyük eğilim var ehee...[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ben sarhosken (anlattıklarına göre) agzıma gelenı söluom kı herkes söler ama ben kendıme söz verdıgım kımseye sölemıycegım dedıgım kendıme ait sırlarıda sölemısım allahtan aramın ii oldugu bı ark.a sölemısım ya yoksa gume gıderdım =) bu arada msj yazarken "bhqb ichom yazmısım" kı burdakı "bhqb" , "bira oluo yane sarhosken bıda msj cekmıcem burdan bu dersı cıkardım =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 e sen daha ilk birani dun icmistin??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bugün bir içki ortamında bulundum ve yemin ettim,mecbur kalmadıkça bir daha kendi isteğimle o tür bir ortama girmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: SwZ, 08 Haziran 2004 16:56 tarihinde demiş ki: ilk içtiğim kadehten hiç tat almam aksine iğrenirim 2.dende öyle 3.de canım artık istemeye başlar tadı hoşuma gitmeye başamıştır 4.de içmezem ölücem kıvamına gelmişimdir içerim içerim içerm bu çok normal, çünkü alkol denen kusunç meret tat alma duyusunu yok eder ve o yüzden de güzel bi pokmuş gibi içmeye devam edersin. bazı arkadaşlar sarhoş olmak için değil de zevk için falan demişler. bence alkol tat almayı durdurmadan iğrenç bir şeydir ve tadı o kadar çirkin olan birşeyi zevk için içmek bana çok terstir (tadı güzel olanlar da var da nadir) o yüzden de bu meret içildimi sarhoş olmak (tadını kaçırmamak kaydıyla, ne kendini ne de çevrendekileri harap edecen) kafayı bolmak, bir hoş olmak, rahatlamak için içilmeli ve bu da 1,2 yudumla değil 2,3 şişeyle olur. ama burda bırakmak caizdir. yoksa harap olur, birkaç saatlik zevk için bir gün baş ağrısı çekersiniz. ayrıca bu pokun zilyon tane beyin hücresini öldürdüğünü de unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 eğer çok içicekseniz yanında samimi olduğun birileri olmalı yoksa seni sap gibi bırakabilirler ama tabi senin de bilmen lazım nasıl içileceğini tercihim her zaman evde içmekten yanadır. Mesela bildiğim kadarıyla Ruslar sadece sarhoş olmak için içiyorlar yoksa bi insan sabah kahvaltısında niye votka içsin di mi :D[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar