mardox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Romario said: Ben bunu arastirdim. Afrikada bir muzun icinden geldi bu bayrak. süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 toggie said: allah diyen aslan ANNEAAAA diyen kedi cıkmıstı ŞOK adlı programda.bulup izlerseniz bayagı eglenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Asteroth said: Arkadaş düşün şimdi bir an, pazardan domates alıp eve geliyorsun, karnın aç, ayaküstü bir sandviç yapacaksın kendine. Peynirini çıkarıyorsun, ekmeğini hazırlayıp içine yerleştiriyorsun. Biberdi salatalıktı derken domatesi kesip bu bayrakla karşılaşıyosun. ve domatisi isirmadan önce, ''REYYIS NABER YA! cCc'' diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Nasıl bir zekanın ürünü bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Eternalus said: maklubelik hıyar :D lan nurcular cok güzel yapıyolar su yemeği sırf bunu yemek için sohbetlere giderdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Oha ne güzel bi şey lan o, merak ettim tadını. Bizim bi abi vardı ona bi sorayım nası giriyoruz sdfkjlhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ya benim annamadigim, domates bagirmis mi simdi gercekten ? bi de bagirirken havada iki kere ziplayabilmis mi?:S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Kojiroh said: Oha ne güzel bi şey lan o, merak ettim tadını. Bizim bi abi vardı ona bi sorayım nası giriyoruz sdfkjlhsd yemeğin tadı harkulade abi,böle alttan dalıyosun,boyuna et cıkıo bi de pilav cok sıcak oluo yoğurda dalıyosun sonra tekrar devam. böyle bi ortam oluo genelde ben en son lisede arkadasın daveti ile gitmistim,yemekten sonra cay faslı ve sohbet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Çok iyiymiş abi, bi ara denicem yapmayı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Abi bu makrube demi. Öss'ye hazırlanırken yemiştim.Hatta hayvan gibi yemiştim. Sonra yapılmadı bir daha.Doymuyor millet diye. Ya da benden gizli yaptılar. Bildiğin 3 kişilik yemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Romario said: Ben bunu arastirdim. Afrikada bir muzun icinden geldi bu bayrak. ahahah vaniLLe said: ya benim annamadigim, domates bagirmis mi simdi gercekten ? bi de bagirirken havada iki kere ziplayabilmis mi?:S:S:S ya guncel basliklarda topici gorunce hakkaten domatesler dile geldi sandim hayir tabiki de fake haberdir dedim ama olsun konusan domates gorebilme ihtimali cok heycanlandirdi yan gercekten bian OHA VAAY dedim sonra YEA ÜFS YEAA dedim hüsranlarda yuregim, gel beni kurtar berk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 vivavale said: Kojiroh said: Oha ne güzel bi şey lan o, merak ettim tadını. Bizim bi abi vardı ona bi sorayım nası giriyoruz sdfkjlhsd yemeğin tadı harkulade abi,böle alttan dalıyosun,boyuna et cıkıo bi de pilav cok sıcak oluo yoğurda dalıyosun sonra tekrar devam. böyle bi ortam oluo genelde ben en son lisede arkadasın daveti ile gitmistim,yemekten sonra cay faslı ve sohbet :D aa abilere bak lan http://forum.paticik.com/thumbnails/419/4c9/c32/800/e13/11e/00a/0f4/971/c56/cc_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 dory said: vaniLLe said: ya benim annamadigim, domates bagirmis mi simdi gercekten ? bi de bagirirken havada iki kere ziplayabilmis mi?:S:S:S ya guncel basliklarda topici gorunce hakkaten domatesler dile geldi sandim hayir tabiki de fake haberdir dedim ama olsun konusan domates gorebilme ihtimali cok heycanlandirdi yan gercekten bian OHA VAAY dedim sonra YEA ÜFS YEAA dedim hüsranlarda yuregim, gel beni kurtar berk Gecen gün hiyar yedim, hiyardan HUAAA diye bi ses duydum birden. sonra toz bulutu olustu, aa bi de ne göriyim dory var orda kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 AHAHAHAH of :( hayvan gibi isiriyodun orami burami acimisti =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 makrube nasıl yapılırmış bi gugullatiyim dedim sonra random bi linke tıkladım listeden. sayfa çıkar çıkmaz solda menüyü gördüm. hemen altında da sufi menü... allah dedim bildi beni, tam bana göre bi yemek menüsü vercek. üzerine bi geldim bambaşka şeyler çıktı. sonra sitenin adresi dikkatimi çekti: menzil.net yemek sitesi değilmiş meğer girdiğim yer. ama yani şu makrube derviş yemeğiyse dervişler yemiş milleti bi lokma bi hırka diye onca sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ben yemiştim cidden denemeye değer elimden gelse haftada 2-3 kere yapıp yerim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ahaha sufinin linkten bakip sununla karsilastim yalniz, viktorun umutunun ustune sahane gitti; said: MAKRUBE PİLAVI Gönderen: hasan66 Tarih: 2005-10-14 23:04:11 GENELDE UNİVERSİTE OGRENCİLERİN COK YAPTİĞİNİ BİLİYORUM.COK GUZEL RAMAZAN AYİNDA ARKADASLAR YAPAR VE DAVETEDERLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Starscream said: allah yazan patates vs türk bayraklı domates fight! XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 maklube diye biliyoduk onu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 allahsal domatesi hatırlıyorum. rabbim kendini domateste bulduydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Sparkcaster said: maklube diye biliyoduk onu ama makbuleyi iyi bilirdik. oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 allah sonunda gelisimini patateste mi tanimlamis bu mudur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldaros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 dory said: allah sonunda gelisimini patateste mi tanimlamis bu mudur yani Yok, artik kitap yerine sebze meyveyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar