Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk bayrağı diye bağıran Domates

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Asteroth said:

Arkadaş düşün şimdi bir an, pazardan domates alıp eve geliyorsun, karnın aç, ayaküstü bir sandviç yapacaksın kendine. Peynirini çıkarıyorsun, ekmeğini hazırlayıp içine yerleştiriyorsun. Biberdi salatalıktı derken domatesi kesip bu bayrakla karşılaşıyosun.

ve domatisi isirmadan önce, ''REYYIS NABER YA! cCc'' diyorsun..
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Oha ne güzel bi şey lan o, merak ettim tadını. Bizim bi abi vardı ona bi sorayım nası giriyoruz sdfkjlhsd

yemeğin tadı harkulade abi,böle alttan dalıyosun,boyuna et cıkıo bi de pilav cok sıcak oluo yoğurda dalıyosun sonra tekrar devam.

böyle bi ortam oluo genelde ben en son lisede arkadasın daveti ile gitmistim,yemekten sonra cay faslı ve sohbet :D
Sosyal ağlarda paylaş

Romario said:

Ben bunu arastirdim. Afrikada bir muzun icinden geldi bu bayrak.

ahahah
vaniLLe said:

ya benim annamadigim, domates bagirmis mi simdi gercekten ?
bi de bagirirken havada iki kere ziplayabilmis mi?:S:S:S

ya guncel basliklarda topici gorunce hakkaten domatesler dile geldi sandim
hayir tabiki de fake haberdir dedim ama
olsun konusan domates gorebilme ihtimali cok heycanlandirdi
yan gercekten bian
OHA VAAY
dedim
sonra YEA ÜFS YEAA dedim
hüsranlarda yuregim, gel beni kurtar berk
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

Kojiroh said:

Oha ne güzel bi şey lan o, merak ettim tadını. Bizim bi abi vardı ona bi sorayım nası giriyoruz sdfkjlhsd

yemeğin tadı harkulade abi,böle alttan dalıyosun,boyuna et cıkıo bi de pilav cok sıcak oluo yoğurda dalıyosun sonra tekrar devam.

böyle bi ortam oluo genelde ben en son lisede arkadasın daveti ile gitmistim,yemekten sonra cay faslı ve sohbet :D

aa abilere bak lan

http://forum.paticik.com/thumbnails/419/4c9/c32/800/e13/11e/00a/0f4/971/c56/cc_450xNULL.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:

vaniLLe said:

ya benim annamadigim, domates bagirmis mi simdi gercekten ?
bi de bagirirken havada iki kere ziplayabilmis mi?:S:S:S

ya guncel basliklarda topici gorunce hakkaten domatesler dile geldi sandim
hayir tabiki de fake haberdir dedim ama
olsun konusan domates gorebilme ihtimali cok heycanlandirdi
yan gercekten bian
OHA VAAY
dedim
sonra YEA ÜFS YEAA dedim
hüsranlarda yuregim, gel beni kurtar berk

Gecen gün hiyar yedim, hiyardan HUAAA diye bi ses duydum birden. sonra toz bulutu olustu, aa bi de ne göriyim dory var orda kocaman.
Sosyal ağlarda paylaş

makrube nasıl yapılırmış bi gugullatiyim dedim sonra random bi linke tıkladım listeden. sayfa çıkar çıkmaz solda menüyü gördüm. hemen altında da sufi menü... allah dedim bildi beni, tam bana göre bi yemek menüsü vercek. üzerine bi geldim bambaşka şeyler çıktı. sonra sitenin adresi dikkatimi çekti: menzil.net

yemek sitesi değilmiş meğer girdiğim yer. ama yani şu makrube derviş yemeğiyse dervişler yemiş milleti bi lokma bi hırka diye onca sene.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha sufinin linkten bakip sununla karsilastim yalniz, viktorun umutunun ustune sahane gitti;

said:
MAKRUBE PİLAVI
Gönderen: hasan66 Tarih: 2005-10-14 23:04:11

GENELDE UNİVERSİTE OGRENCİLERİN COK YAPTİĞİNİ BİLİYORUM.COK GUZEL RAMAZAN AYİNDA ARKADASLAR YAPAR VE DAVETEDERLER
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...