soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 modelini öğrenmek istiyorum da. stereo ses alamıyorum, ikinci gitarlar falan çıkmıyo şarkılarda. tekrar yüklicem modelini bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 external bi kart değilse. anakartına tümleşiktir zaten. anakartının modeline netten bakarak öğrenebilirn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Cookieleri silmeyi denedin mi ekieki saka saka üf bilgisayarima sag tik sonra yönetimden falan device manager denedin mi? Tune up ya da Everest Ultimate Edition ile de bulabilirsin. o da olmadi kasayi ac üstündeki seri numaralari oku, googlea bakinca cikar zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 kasa açık zaten, yan kapağı yok kasamın. az önce içine baktım ama ses kartı göremedim lol. entegre heralde. gerçi bilgisayarımda realtek sürücüsü yüklü, ama stereo ses alamıyorum. yani yanlış sürücü olabilir. o yüzden şüphelendim ve tekrar yüklemek istedim. donanım bölümünde "tekrar yükle" gibisinden bi şeyler demişlerdi. onu denicem de bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ses kartın büyük ihtimal anakart ile bütün. anakartının sitesine gir orda ses kartı driverları vardır anakart modeline göre indiricen. ayrı ses kartın varsa zaten görmen lazım içinde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ses ile ilgili donanımları kasanda nereye takıyorsun? (Ses çıkış ve girişi gibi) Onların takılı olduğu karta bakarsan görebilirsin ses kartını, muhtemelen bağlı oldukları yer ana karttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 benim de öyle sorun vardı direk pc değiştim asfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ses kartı değilmi sonuçta konuşarak anlaşabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 format at gecher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar