Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 http://gamevideos.1up.com/video/id/25499 Ne PvP yapardık oyunda :) Farklı skiller, statlar, eğlenceli oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 warrior ile chain lightining atyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 rogue çılgındı legit olmayan charlarda , makineli gibi ok atıp kitlerdin karşındakini hard-reset yapmak zorunda kalırlardı bilgisayara ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Archangel Staff of Apocalypse bir de Bastard Sword şeklinde fastest attack kılıcı vardı diye hatırlıyorum. İsmi King'li birşeydi yanılmıyorsam. Ateş efektiyle vururdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 King's sword of haste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Ha doğru, King's Sword Of Haste. müthiş bir aletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar