Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir vuruşta yirmi dikiş


suvras

Öne çıkan mesajlar

öncesi için bkz: kardeşim patladı konusu

kardeşim patladı konusunun ev içinde devam eden yansımalarının akabinde tartışma çıkar babam kardeşinin hakkı olan yerde senin gibi ahlaksızlar okuyor der gözüm döner babama bağırırım şerefsiz diye vurur kapıyı çıkarım apartmanın camına avıç içiyle vururum o sinirle ne bok yemekse git babana vur baş orta işaret parmaklarım avuç içim el sırtım kesilir. baş parmağımda doku kaybı olacakmış biraz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

suvras sende bişiler demişsindir heralde? yoksa adam hiçbi olmamışken yanına gelip kardeşin yerine senin gibi ahlaksızlar okuya demez???


arabamı satıp eve çıkacağımı söyledim, zira dört yıllık zorunlu gönderildiğim yatılı okuldan sonra evde ders çalışamaz oldum. burayı da istememiştim netten tercihleri değiştirmişti babam sonradan fark ettim. geçinemiyoruz kısaca epeyce psikoloğa psikiyatriste gittim sonra 6 ay ilaç kullanıp bıraktım anladım ki sorun bende değil babamda asıl psikaytriste gidip ilaç kullanması gereken. bir sene eve çıkmıştım sınıf geçebilmiştim nihayet. okul uzadı bırakmak istedim bi türlü razı edemedim. eve çıkma konusuna gelince kardeşim aylık en az 1 milyar masrafla kıbrısa gidicekmiş. bana gelince aylık 400-500 vericeksin param yok diyorsun dedim. o çocuk şöyle iyi, böyle güzel, çok çalışkan bilmem ne yediğimden içtiğimden kısar ona gönderirim sana da beş kuruş vermem. her neyse 46 yaşındayım sen de 22 yaşına geldin bu saatten sonra sana beş kuruş para yok, beş kuruş verirsem adımı değiştireceğim vs. sen ahlaksızsın, arabanı sat sonra parası bitince napıcan köprü altına düşersin yüzüne bakmam vs vs. sonrasında da o lafı edince ip koptu. kardeşim o esnada güle güle balkona gitti itoğluit.

ha bu arada kardeşimde çok ders çalışmaktan bi ara hastanelik oldu epey bi sakinleştirici filan yapıldı 4 senedir sürekli antideprasan kullanıyor.

hani böyle çevrenizde görürsünüz ulan şeker gibi adamdı tutmuş ailesini doğramış vay psikopat işte böyle her sene biraz daha deliriyor insan, en sonunda cinnet geçirip önüne geleni doğruyor demek ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gecmis olsun, cok cirkin olmus.
ne yaptin da bu kadar kin/nefret besliyorlar sana?
hos gerci, birsey yapmasan da onlarin gözünde ufacik hatalarin ''inanilmaz'' hatalar olabiliyo.
ama illa vardir gicik kaptiklari bi cikis noktasi.
yine de her ne olursa olsun, bu onlari hic bir sekilde hakli kilmiyor.
ne yaparsan yap yaranamiyorsundur kesin.
cok özel oldu gerci cevap vermek zorunda degilsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla yaşadıklarını şurda okudumda, bu baba denen nesneler böyle gerizekalı oluyor malesef. Benimki de alkolik olup s..di gitti zamanında, sonra gelmiş ben senin babınım bana saygı göstericeksin falan diyor, çak azı yüzü patlasın hayvanın ama yapamıyorsun. Giderken güzel kavga ettim ama yaş ilerledikçe amaaan salla diyorsun. Değmez bu hayvana vurmaya bile. Erkekler biraz daha sorunlu sanırım, baba olmak teste tabi falan olmalı, her isteyen çocuk sahibi olmamalı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...