Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi Çocuklar Şimdi Hep Beraber Sen Kürtsün Sen Lazsın Sen Alevisin Diye Bölünüyoruz!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İLKÖĞRETİM okullarında okutulan ‘Öğrenci Andı'nın kaldırılması için kampanya başlatan Mazlum-Der, hazırladığı ve içerisinde garip ifadeler bulunan afişleri Diyarbakır'daki bilboardlara astırdı.

Çizimlerin yer aldığı mizahi dille yeniden yazılan ‘Öğrenci Andı’nda, ‘Ne mutlu Kürdüm, Lazım, Çerkezim, Ermeniyim, Aleviyim... diyene, sonra da dayak yiyene” denildi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12055777.asp

Kürt faşistliklerine şimdi de diğer etnik kökenli vatandaşlarımızı dahil etmeye çalışıyorlar.
İyice zıvanadan çıktılar.
Mesaj tarihi:
“Kürdüm, Lazım, Çerkezim, Ermeniyimi, Aleviyim... Desem de, ben çalışkanım ilkin, büyüyünce işsiz kalsam da. Büyüklerimi görmek, küçüklerimi dövmektir işim. İlk işim yurdumu ve milletimi ‘Üzüm'den çok sevmektir kesinlikle. Ülküm, takla atmak, yere düşmek ve ne olursa olsun taş ile yakalanmamaktır. Ey büyük Kürd, Laz, Çerkez, Ermeni, Alevi... Kaçtığın yoldan, gösterdiğin hedefe oturmadan yürüyeceğime ayran içerim. Varlığım Kürd, Laz, Çerkez, Ermeni, Alevi. Varlığına ceza olsun. "Ne mutlu Kürdüm, Lazım, Çerkezim, Ermeniyim, Aleviyim... Diyene, sonrada dayak yiyene.”

Bunları yazanı sıraya çekip azına azına vurucaksın. Adam dövünce de insan hakları deniyor, böyle insan mı olur ulan?
Mesaj tarihi:
eyvah! insanlar kimliklerinin, kökenlerinin farkına varırsa, hele bir de bunu kamusal alana taşırsa kessin bölünürüz! bittik yahu bittik..
Mesaj tarihi:
|Joker| said:

“Kürdüm, Lazım, Çerkezim, Ermeniyimi, Aleviyim... Desem de, ben çalışkanım ilkin, büyüyünce işsiz kalsam da. Büyüklerimi görmek, küçüklerimi dövmektir işim. İlk işim yurdumu ve milletimi ‘Üzüm'den çok sevmektir kesinlikle. Ülküm, takla atmak, yere düşmek ve ne olursa olsun taş ile yakalanmamaktır. Ey büyük Kürd, Laz, Çerkez, Ermeni, Alevi... Kaçtığın yoldan, gösterdiğin hedefe oturmadan yürüyeceğime ayran içerim. Varlığım Kürd, Laz, Çerkez, Ermeni, Alevi. Varlığına ceza olsun. "Ne mutlu Kürdüm, Lazım, Çerkezim, Ermeniyim, Aleviyim... Diyene, sonrada dayak yiyene.”

heheheheheh
en iyisi herzamanki gibi halklar kardesligi ama bunun icin miliyetcilikle savas sart...
Mesaj tarihi:
halkların kardeşliği adına otosübleri yakalım, ünileri basıp ders yaptırtmayalım herkesi dışarı dökelim, etrafı yakalım yıkalım ve acayip hayvanlara benziyirsen şarkısıyla beraber halay çekelim. Yaşasın demokraaaaasi ve halkların kardeşliği ayrıca çözüm istiyoruz, ok ?

fsdfasdafsd
Mesaj tarihi:
fasit alert!!??
protesto demokratik birseydir.
otobus kundaklama bir tur eylemdir.
dogru olan protesto,eylem deyil buyuk bi genel grev dir. hayat durmalidir.bir seyler deyismek zorunda kalmalidir...
tabi bu uzun bi orgutlenme ister...
Mesaj tarihi:
|Joker| said:

Bunları yazanı sıraya çekip azına azına vurucaksın. Adam dövünce de insan hakları deniyor, böyle insan mı olur ulan?

bu, harbi bunu onlar mı yazmış.
Allahım yarappim. Hayır herşeyi geçtim, komik lan bu. Hani 6-7 yaşındaki çocuklar böyle bana neğğ bana neğğ yaparlar ya, aynı onun gibi.

Hay allam
Mesaj tarihi:
onlarmmi yazmis hadi canim bi kere bu yazi kendilerinide kapsiyo bi nevi kendilerine hakaret ediyolar?
benim bildigim kurt orgut yanlilari zeki seyler yazar.
mesela dtp baya zekiyceydi ve bugunku konusmalarida zekiyce.
Mesaj tarihi:
Vatan hainleri ülkeyi bölmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu ülkenin bölünebileceği tek yol ırkçılık temelli etnik ayrımdan geçiyor. Kürt ırkçılıklarıyla ülkenin içine etmeye devam ediyolar.
Mesaj tarihi:
o değil de her gün yerine haftada bir kere falan yapmak lazım.
hatta ulusal bayramlarda bile olması yetebilir. istiklal marşı haftada bi kere olabilir (onu ezberlemek lazım)
  • Yeni Oluştur...