Hellnar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Merhaba arkadaşlar, Bir senedir elimde olan Samsung Omnia telefonu okutup,hem kullanışını beğendiğimden hemde iphone yazılımına deneysel olarak kaymak istediğimden satıştan alacağım paraya biraz koyup iphone 3gs almayı planlıyorum. Sizce en ucuz nasıl bu telefonu satın alabilirim? gittigidiyor tarzı sitelerdenmi yoksa bekleyip vodaphone turkcell vb operatörler getirince mi ? Birde sizce şuan sıfır satışı 1200 olan samsung omnia yı 700 e gittigidiyorda açık arttırmaya başlatsam fiyat uygun mu yoksa az/çok mudur? Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 400e ver ben alıım sorunu fln yok dimi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Hakkaten omnia'mı iphone mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Cevabını bildiğiniz sorular sormayın :) Tabiki iphone açık ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 iphone'a geçme derim ben. Blackberry Storm aldıktan sonra Iphone'un düşük kaldığını anladım. Sistematik olarak çok kuvvetli çünkü çok hızlı ve e-mail olsun mesajlaşma ve bilgi erişimi hakkında çok kuvvetli alet. Bir bak dene gör derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 storm da wifi bile yok. saçma bi telefon.oldukça gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 işletim sistemi olarak nasıl daha kuvvetli olur ya. İphone ezer atar işletim sisteminde ki iphone un işlemcisi kötü bir işlemciydi ona ragmen rakiplerine fark atıyordu. 3gs in ki cok daha iyi bir işlemci o telefon uçar. Birde omnia'miş telefonu. Adamın telefonda windows var. Win. iğrenç bir işletim sistemi , arkadaşım illallah etti telefonun takılmasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 e-mail browsing iphone app store a girince bi kafayı yiyeceksin ilk zamanlar. bu programlar ne böyle diğer telefonlarda neymiş heh diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 geç. hiç bekleme, omnia bence başarısız bi alet. nasıl bu kadar çok sattı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Omnia (td) iPhone (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ben ıphone 3g kullanıorm 3g'S' almayı planlıyordum sonra birden vazgeçtim neden derseniz Apple storeda en dandik uygulama 0.99 dolar yuvarla 1 dolar şimdi tmm ver 1 dolar indir ama soyle bi durum varki iphoneler oyle bir hata veriorki şak die bütün verileriniz gidebiliyor hoperlorler başarılı degil + şarjı azaldıkca ses cıkartma kapasıtesi azalıyor bissuru hata buldum misal menuyu azcık yana kaydırıp SS alın menu takılıor ustteki standby tusuna basınca iphone çalısmıor (3g için)telefona restart atmanız gerekiyor düzeltmek için benm yorumlarım bu BENCE iphone alma daha ucuza blackberry al parana deysin.. veya benm favorim nokia e76 kapaklı bişi modeli bumu bilmiorm ama :) bunu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 şak diye gidip restora yaptığın zamanda ama itunes da satın aldığın uygulamalar applications bölümünde duruyor dolayısıyla rahatlıkla restora ettikten sonra tekrar sync yaparak aktarabiliyosun. bence iphone çağımızın en güzel ve en özel telefonu düşünsenise herşeye bütün gelişimlere açık bir telefon amerikalılar iphone dan silah ürettiler daha ötesi varmı iphone kullanarak silah kumanda ediyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 sılahmı ::ohay masallah yok ztn pc ye format atıncada gidior onu vurgulamk ıstedım bide bişi sorcam ben oyun oynadıgımda ıphone cok ısnıor napcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 3gs yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar