-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 "Melek Yargıcı" said: yok ayar değil sadece tecrüben varsa yararlanmak isterdim. özelime bekliyorums şekers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 mulgear6 said: SeaGle said: mulgear6 said: SeaGle said: biz burda tek tutmuyoruz ilgili arkadaşlar yörüngeye gönderiyor, hep çift var burda. Mesela kermitle ben dostum ben de tekim nolucak :/ sana ayarlarız birini hemen, var mı istediğin biri pff spesifik biri yok aklımda =( bak çok nadide insanlar var, bul birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 SeaGle said: mulgear6 said: SeaGle said: mulgear6 said: SeaGle said: biz burda tek tutmuyoruz ilgili arkadaşlar yörüngeye gönderiyor, hep çift var burda. Mesela kermitle ben dostum ben de tekim nolucak :/ sana ayarlarız birini hemen, var mı istediğin biri pff spesifik biri yok aklımda =( bak çok nadide insanlar var, bul birini off ben seçim yapamam ki çok kararsızımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Yahu elini atsan havuza en iyisinden gelir bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 elimi bilmedigim havuza sokmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 burda hepimiz birbirimizi bilen insanlarız aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melek Yargýcý Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 fake dediler canımı sıktılar nerde yanlış kural hatası yaptım ben arkadaşlar eğlenelim demiştim üzüldüm drama yapayım az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ben kimsenin havuzuna elimi sokmam kusura bakma prensiplerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 kermit lan galiba bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 hiç kuul değilsin melek yarıgıcı teksin ona göre davran.hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 diilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 msn konusması kermit: vurdururum seni yanıldıgını yaz fede: peki abi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 mulgear6 said: kermit: vurdururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ÇARPITMAYALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 -007- said: "Melek Yargıcı" said: felan tamam kim olduğu ortaya çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 mulgear6 said: msn konusması kermit: vurdururum seni yanıldıgını yaz fede: peki abi =( dın dın dın dın dın dın dın dın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melek Yargýcý Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 dur paticik.com a yazdığımı yazayım burayada said: 007 eli öpülesi ajanmış tek bi kelimeden tespit yaptı kafasına göre hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melek Yargýcý Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 . öm atcaktım ya niye böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Asteroth said: mulgear6 said: kermit: vurdururum e oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Emre gel worms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melek Yargýcý Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bendemi gelsem wormsa yarım saat sonra mesaim biticek olmadı evden gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melek Yargýcý Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 wormsda tekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 açtım ben bunun topicini eğlence bölümüne ya. fake'e gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 genel tepkimi belirlemek istyiroum bu kafayla bana fake açtı diyenlere kafam girsin. ben zaten fake im arkadaşım. niye ayrı bi fake açayım. istediğimi ağzıma geleni yazıyorum işte size. daha nası fake olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar