Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Heheh. ÖSS birincisinin haberi. said: ÖSS'de iki puan türünde Türkiye birincisi olan Hisarcıklıoğlu Fen Lisesi öğrencisi Mustafa Öztürk'ün Kayseri'deki evinde coşku vardı. Okulunda başarılı bir öğrenci olan Mustafa Öztürk'ün babası Mehmet Öztürk, oğlunun sınava geceleri çalıştığını anlattı. Kayseri'de mali müşavirlik yapan baba Mehmet Öztürk, oğluyla gurur duyduğunu söyleyerek, “Sınav boyunca sosyal ilişkileri iyi değildi. Aklında sadece sınavı kazanmak vardı. Oğlum iyi bir öğrenciydi. Lise 1'den beri ÖSS'ye hazırlanıyordu. Dereceye girdiği için çok mutluyuz” dedi. DERS NOTLARINI DUVARLARA YAZDI Ev kadını olan anne 40 yaşındaki Firdevs Öztürk ise oğlunun sınava çok iyi çalıştığını vurgulayarak, “Ders notlarını kurşun kalemle duvarlara yazdı. Sınavdan sonra silmeme izin vermedi. Kağıtlar onun için yetersiz kalmıştı. Oğlum dereceye girdiği için gururluyum” diye konuştu. Mustafa'nın ağabeyi Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi son sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Abdullah Öztürk ise kardeşinin sınava hazırlanırken sadece ders çalışmadığını, roman ve deneme kitapları okuduğunu belirtti. Bu sırada Mustafa'nın evine akın eden komşuları ve akrabaları ise Mustafa'nın çevresinde efendi kişiliğiyle tanındığını söyledi http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=24600&p=2&rid=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Televizyonda izliyordum ben de,spiker bağyan sınavın türkçe bölümü geçen seneye göre daha zordu dedi çocuk da siz de mi sınava girdiniz dedi kadın afalladı bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ahuahaha ıyı demiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 öss üçüncüsü sınıf arkadaşım ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ahah vermıs ayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 türkçe kolaydı yhaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 idiot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ahaha basarili cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ahahaha güzel ayar vermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sanki john nash fsdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 _Mikael_ said: Televizyonda izliyordum ben de,spiker bağyan sınavın türkçe bölümü geçen seneye göre daha zordu dedi çocuk da siz de mi sınava girdiniz dedi kadın afalladı bir süre. ahhahhahhh... Doğru mu bu be? Çok komikmiş HAHAHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 oha süpermiş laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bende termosifonun üzerine asetat kalemle yazıyorum ama 6 sene geç kaldım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Abi ne laf koymuş ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 1. olan bebe dediyse, 1. olmasından daha önemli bir icraata imza atmış tebriks(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 çocugun saçı sıfatı kaymış. before and after buda more after fotorafı çektirmesi lazımdı benci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Ders çalışırken sıkıldığımda masaya resim çiziyordum keşke ders notu yazsaydım peh ya da vazgeçtim resimleri değişmem ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 kendisini ve duvarını kanal d de şuan görebilirsiniz canlı yayın konuğu sdfs diğer çocuğa sordular hiç boşunuz var mı diye. ben boş bırakmam,boş bırakmayı sevmem dedi. çok kuullar bunlar kahretmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 derece yapmadım cool da değilim zaten ama boşa ben de karşıyım az bir fikrim olsa da işaretledim sınavda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 kanald mi atv mi ne birinde gördüm bugün kanalları gezerken yine toplamışlar bunlardan birkaçını altta "ikincilik benim için kötü bir sonuç" yazıyodu oha dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 _Mikael_ said: derece yapmadım cool da değilim zaten ama boşa ben de karşıyım az bir fikrim olsa da işaretledim sınavda. işte winner/loser arasındaki fark hacı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 helal olsun çocuklara ne diyimde duvara yazmak nedir hayvan herif kağıtmı yok müsveddemi yok pi misin aynştaynmısın sanki kolatz problemini çözüyorsun,güvenderden pekmezle su karışımı sorusunu niye duvara yazarsın hastamısın. neyse gelecekleri parlak olur umarım ayrıca spikere verdiği ayar 2 xbox360 değerinde olsada çokta gerekli değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 asıl bu çocuk şey demiş; "yemek yemek ve tuvalate gitmek dışında ara vermedim" nasıl bir manyak belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Yalnız cok soylenen bı olaydır duvara not yazmak, calışştığın masanın karşısına falan yazarsın, veya kağıda yazar asarsın falan. daha şekil diye direk duvara yazılır tabı. dersanelerde falan soylemdilermi size hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar