Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeklere bayılmama rağmen

Disease

Öne çıkan mesajlar

Karşıdaki yıkık dökük evin içinde 2 tane köpek var birisi havlıo bişeye diğeri ondan gaz alıp o da havlıyo gecenin 12 si hala devam ediyo böyle . cidden bi gün öldürücem hayvanları . köpeklere hasta olmama rağmen boynunu kırıp aynı yerinde bırakasım var . sahipleri varmı yokmu bilmiyorum da onlarada ders olur kulaklarımı duymuyo nedir sanki köpeklerin havlaması rahatsızlık vermiyo onlara
Sosyal ağlarda paylaş

köpeğim var

böyle adamın biri bu it mahallemize sıçıyo diye zehirli et bıraksa oraya buraya bizmki de yese

napardım bilmiyorum çok üzücü

sokak köpeği içinse belediyeyi çağırmak en mantıklısı. sanırım doğru düzgün barınaklara götürüyorlardır?
Sosyal ağlarda paylaş

abi valla hiç kusura bakmayında kimsenin gecenin 2 sinde başkalarını rahatsız etmeye hakkı yoktur . işi gücü olan insanlar var sabah kalkıp derse gidenler var. Hani her gece aynı saatlerde köpeğin çıkardığı fix sesi duymuyosa sahibi ve bişey yapmıyosa o onun hayvanlığıdır . köpeği alıosan insanları rahatsız etmemesinide biliceksin . ciddi ciddi bi gün kafam cidden bozuk olcak cinlerim tepemde olcak inicem oraya zehirli yemek atıcam yani hani yapmak istemem normalde ama ulan her gece her gecede çekilmez ki .

Gece 2.5 da uyandırdı gene lanet olası köpek ayıp ya ayıp sahibinede bi gün gidip ana avrat küfredicem yani yok böyle olmuyo ya insanlar insan değil başkalarını hiç düşünmüyo saygısızlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...