Disease Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Karşıdaki yıkık dökük evin içinde 2 tane köpek var birisi havlıo bişeye diğeri ondan gaz alıp o da havlıyo gecenin 12 si hala devam ediyo böyle . cidden bi gün öldürücem hayvanları . köpeklere hasta olmama rağmen boynunu kırıp aynı yerinde bırakasım var . sahipleri varmı yokmu bilmiyorum da onlarada ders olur kulaklarımı duymuyo nedir sanki köpeklerin havlaması rahatsızlık vermiyo onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 gecenin 12'si mi? ahah güzide semtimizde üç köpeğimiz var, gece 1 gibi başlayıp sabah 5'e kadar havlar bu kuçukuçular. ama sanırım "köpekleri severim ama bunların poposunu kesip bırakasım var"cı biri gelip zehirledi bunları, bayadır durmuyoruz çünkü seslerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bu kadar yumuşak ayarı da zor bulursun bak :P bizim gecenin 12-2 saatleri arası camdan cama konuşan teyzelerimiz var. onların böyle boynunu kırıp yerinde bırakasım geliyor ama olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 abi yemin ediorm zehirlemek lazım böle köpekleri ne bilim rüzgarda yere sürtüp ses çıkaran yaprağa bile havlıyolar deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 of türkiyede yasarken köpegimizi zehirlemislerdi. delleniyorum böyle seyler okudugum zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 köpeğim var böyle adamın biri bu it mahallemize sıçıyo diye zehirli et bıraksa oraya buraya bizmki de yese napardım bilmiyorum çok üzücü sokak köpeği içinse belediyeyi çağırmak en mantıklısı. sanırım doğru düzgün barınaklara götürüyorlardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 belediyesine göre değişir tabi ama hala itlaf devam ediyor ülkemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 abi valla hiç kusura bakmayında kimsenin gecenin 2 sinde başkalarını rahatsız etmeye hakkı yoktur . işi gücü olan insanlar var sabah kalkıp derse gidenler var. Hani her gece aynı saatlerde köpeğin çıkardığı fix sesi duymuyosa sahibi ve bişey yapmıyosa o onun hayvanlığıdır . köpeği alıosan insanları rahatsız etmemesinide biliceksin . ciddi ciddi bi gün kafam cidden bozuk olcak cinlerim tepemde olcak inicem oraya zehirli yemek atıcam yani hani yapmak istemem normalde ama ulan her gece her gecede çekilmez ki . Gece 2.5 da uyandırdı gene lanet olası köpek ayıp ya ayıp sahibinede bi gün gidip ana avrat küfredicem yani yok böyle olmuyo ya insanlar insan değil başkalarını hiç düşünmüyo saygısızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 şikayet edersen köpeğin ses tellerini aldırmak zorunda kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Medeniyet içinde yaşıyorsak en ideal davranış belediyeye başvurman olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 abi bende bundan istiyorum :( ama kardeşimin allerjisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 yav said: Medeniyet içinde yaşıyorsak en ideal davranış belediyeye başvurman olacak. belediyenin toplama kampı yoksa ne yapcak sen salla bi zehirli et tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar