Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işte ben de bunu yaşiyorum normalde 50 fps falan aliyorum ( sırf bu olayı yaşamamak için herşeyi düşürdüğüm için normal) ama hem de hiç nedensiz yere öyle duryo oyun bakiyorum bilgisayara bi işlem de yapmiyo beklioz geçyo. arada kaç duel kaybettim allah bilir.
Mesaj tarihi:
superwiz said:

abi shadow ve particle la alakalı bütün zımbırtıları en düşüğe çekin,ve birde öyle deneyin bende çözülmüştü

abi onlarla iligli değil eskiden baya şeyi açık ve yüksekken 15vs20 tarzi pvplerde sorun yaşamiyordu şimdi herşey minimum da olyo böle
Mesaj tarihi:
pronoit said:

superwiz said:

abi shadow ve particle la alakalı bütün zımbırtıları en düşüğe çekin,ve birde öyle deneyin bende çözülmüştü

abi onlarla iligli değil eskiden baya şeyi açık ve yüksekken 15vs20 tarzi pvplerde sorun yaşamiyordu şimdi herşey minimum da olyo böle

Evet önceden böyle bir sorun yoktu son patchle birlikte geldi bu olay ve deli etme seviyesine getiriyor insanı madem 14 gun bedava yapıyolar bu tür basit ama oyuncu için çok büyük sorunları keşke düzeltselermiş.Oyuncu kazanamayacak yine.
Mesaj tarihi:
Bendede aynı problem vardı, şuan pek oynamadığımdan devam ediyormu bilmiyorum ama muhtemelen düzelmemiştir. Genelde büyük mekanlarda oluyordu, instancelarda olduğunu pek görmedim mesela.
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Tortage adasında çok az oluyordu bu problem ama tortageden çıktıktan sonra her 10-30 saniye arasında 15-20 saniye kadar donuyorum. Özellikle görev alırken daha çok oluyor bu. Artık oyunu oynayamaz hale geldim. Windows 7 kulalnıyordum sildim windows xp sp 2 kurdum. Directx 9 mayıs 2009 u yaptım , ekran kartı son sürümünü yükledim. Bilgisayarda hiçbir problem yok , problem tamamen oyundan. Çözüm bulundu mu ?
Mesaj tarihi:
Patchden önce full grafik ayarlarında hiçbir sorun oluşmazken patchden sonra aynı sorun bende de baş gösterdi.Sonra grafik ayarlarını düşürdüm,artık kasmıyor.Ama tabi en iyi görüntüyü göremeyerek oynamak -kaldıki bu oyunu sadece grafik ve combat sistemi için oynuyorum- can sıkıcı.

Çok değil 4-5 ay oldu oyuna başlayalı.Ama anladığım kadarı ile oyunun halen stabilitesi yok.Yakındır f2p ye geçmesi.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben donma problemini çözdüm ATI ekran kartımda. Yardım isteyen olursa nasıl yaptığımı yazarım , Age of conan forumlarında buldum. Şimdi full grafikte rahat oynuyorum.
Mesaj tarihi:
Sphere said:

Arkadaşlar ben donma problemini çözdüm ATI ekran kartımda. Yardım isteyen olursa nasıl yaptığımı yazarım , Age of conan forumlarında buldum. Şimdi full grafikte rahat oynuyorum.

Valla anlatırsan çok hayra geçer.Benim kartta ati.
Mesaj tarihi:
C:Documents and SettingsKULLANICI ADILocal SettingsApplication DataFuncom

bunun içine gir Prefs klasörünü sil.

Ben bunu yaptıktan sonra düzelti ama bunu yapmadan önce birşey daha yapmıştım. Bunu yaptıktan sonra fazla bi etki olmazsa birde şunu yap üstüne :

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=93163

Bu konuya gir .

In Windows:

1. Upgrade DirectX via script

diye devam eden 4 maddelik şeyi yap. Zerofix diye birşey var onu indirip age of conanın bulunduğu klasöre at ve setup.bat'ı çalıştır. Masaüstüne Age of Conan fixed diye uygulama oluşturuyor onu çalıştırıp oyuna gir.

[NOT] : Bunu yaptıktan sonra hiç donma olmadı ancak capture the skull a girdim ve donma yaşadım girerken. Mini game'e girerken birkaç defa donma yaşıyorsun . Biraz sabrettikten sonra düzeliyor ve rahatça oynayabiliyorsun. Şimdilik tek donma yaşadığım olay bu.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
valla bu lag olayı dün akşamdan sabaha kdr sürdü sanırsam paso disconnect oluyoruz ve sadece türklerde meydana geliyor bu olay en az 5 - 6 arkadaş farklı şehirlerde olmamıza rağmen. şimdi tekrar başladı allah belanı versin telekom ne diyelim
  • Yeni Oluştur...