Elandoriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Yururken veya combattayken oyun aniden donuyor ve 10 saniye kadar o halde kalıyor.Pc'i oyunu kaldırmak için fazlasıyla yeterli bu sorunu yaşayan varmı? çözümüde varmı?
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 işte ben de bunu yaşiyorum normalde 50 fps falan aliyorum ( sırf bu olayı yaşamamak için herşeyi düşürdüğüm için normal) ama hem de hiç nedensiz yere öyle duryo oyun bakiyorum bilgisayara bi işlem de yapmiyo beklioz geçyo. arada kaç duel kaybettim allah bilir.
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bende aynısını yaşıyorum, bekle bekle bekle sonra ölmüş çık oh ne güzel bir his di mi
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 abi shadow ve particle la alakalı bütün zımbırtıları en düşüğe çekin,ve birde öyle deneyin bende çözülmüştü
Hapl0 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Shadowu bide dx10 u kapattım yinede donuyo
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 superwiz said: abi shadow ve particle la alakalı bütün zımbırtıları en düşüğe çekin,ve birde öyle deneyin bende çözülmüştü abi onlarla iligli değil eskiden baya şeyi açık ve yüksekken 15vs20 tarzi pvplerde sorun yaşamiyordu şimdi herşey minimum da olyo böle
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ısınmadan olabilir fan tozlanmıştır filan belki
Elandoriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 pronoit said: superwiz said: abi shadow ve particle la alakalı bütün zımbırtıları en düşüğe çekin,ve birde öyle deneyin bende çözülmüştü abi onlarla iligli değil eskiden baya şeyi açık ve yüksekken 15vs20 tarzi pvplerde sorun yaşamiyordu şimdi herşey minimum da olyo böle Evet önceden böyle bir sorun yoktu son patchle birlikte geldi bu olay ve deli etme seviyesine getiriyor insanı madem 14 gun bedava yapıyolar bu tür basit ama oyuncu için çok büyük sorunları keşke düzeltselermiş.Oyuncu kazanamayacak yine.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Bendede aynı problem vardı, şuan pek oynamadığımdan devam ediyormu bilmiyorum ama muhtemelen düzelmemiştir. Genelde büyük mekanlarda oluyordu, instancelarda olduğunu pek görmedim mesela.
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 mulgear6 said: ısınmadan olabilir fan tozlanmıştır filan belki /facepalm
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 aynısı bendede oluyo ama ekran kararıyo 10 sn falan nvldd bilmemne has stopped and recovered diyo çözümünü bulamadm sadece aoc da değil herşeyde oluyo 8800gtx var .p
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 benimde bi sorunum var imleci diğer karakterlere getirince yanda bi popup açılıyor nicki falan yazıyor nası kapancak şu olay kapatamadım feci gıcık oldum
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 mulgear6 said: ısınmadan olabilir fan tozlanmıştır filan belki bende fanı temizledm sonra başladı bu olay ne alakaysa
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Aynı sorunu ben de yaşıyorum arkadaşlar oyun stabil aslında normalde ama bazen donuyo 10 saniye fln sonra düzeliyo ve ilginçtir instancelarda vesaire olmuyo ..
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 said: Aynı sorunu ben de yaşıyorum arkadaşlar oyun stabil aslında said: oyun stabil aslında said: oyun stabil said: stabil sdf
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Katharsis said: oyun stabil aslında normalde ama bazen donuyo .. 10 saat bilgisayar başında kalınca bazen böyle anlamsız cümleler kurabiliyor insan haklısın :D
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Arkadaşlar Tortage adasında çok az oluyordu bu problem ama tortageden çıktıktan sonra her 10-30 saniye arasında 15-20 saniye kadar donuyorum. Özellikle görev alırken daha çok oluyor bu. Artık oyunu oynayamaz hale geldim. Windows 7 kulalnıyordum sildim windows xp sp 2 kurdum. Directx 9 mayıs 2009 u yaptım , ekran kartı son sürümünü yükledim. Bilgisayarda hiçbir problem yok , problem tamamen oyundan. Çözüm bulundu mu ?
alkansas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Patchden önce full grafik ayarlarında hiçbir sorun oluşmazken patchden sonra aynı sorun bende de baş gösterdi.Sonra grafik ayarlarını düşürdüm,artık kasmıyor.Ama tabi en iyi görüntüyü göremeyerek oynamak -kaldıki bu oyunu sadece grafik ve combat sistemi için oynuyorum- can sıkıcı. Çok değil 4-5 ay oldu oyuna başlayalı.Ama anladığım kadarı ile oyunun halen stabilitesi yok.Yakındır f2p ye geçmesi.
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Arkadaşlar ben donma problemini çözdüm ATI ekran kartımda. Yardım isteyen olursa nasıl yaptığımı yazarım , Age of conan forumlarında buldum. Şimdi full grafikte rahat oynuyorum.
alkansas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Sphere said: Arkadaşlar ben donma problemini çözdüm ATI ekran kartımda. Yardım isteyen olursa nasıl yaptığımı yazarım , Age of conan forumlarında buldum. Şimdi full grafikte rahat oynuyorum. Valla anlatırsan çok hayra geçer.Benim kartta ati.
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 C:Documents and SettingsKULLANICI ADILocal SettingsApplication DataFuncom bunun içine gir Prefs klasörünü sil. Ben bunu yaptıktan sonra düzelti ama bunu yapmadan önce birşey daha yapmıştım. Bunu yaptıktan sonra fazla bi etki olmazsa birde şunu yap üstüne : http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=93163 Bu konuya gir . In Windows: 1. Upgrade DirectX via script diye devam eden 4 maddelik şeyi yap. Zerofix diye birşey var onu indirip age of conanın bulunduğu klasöre at ve setup.bat'ı çalıştır. Masaüstüne Age of Conan fixed diye uygulama oluşturuyor onu çalıştırıp oyuna gir. [NOT] : Bunu yaptıktan sonra hiç donma olmadı ancak capture the skull a girdim ve donma yaşadım girerken. Mini game'e girerken birkaç defa donma yaşıyorsun . Biraz sabrettikten sonra düzeliyor ve rahatça oynayabiliyorsun. Şimdilik tek donma yaşadığım olay bu.
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Büyük şehirlere gittim dona dona bi hal oldum , illa bırak oyunu diyor .
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yahu bugun nolduysa paso lag spike yedim. şimdi de servera ulaşamiyormuşum nedir olay ya bilen var mi ?
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bendede vardi ayni sorun, son service packi yukleyince duzeldi.
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 valla bu lag olayı dün akşamdan sabaha kdr sürdü sanırsam paso disconnect oluyoruz ve sadece türklerde meydana geliyor bu olay en az 5 - 6 arkadaş farklı şehirlerde olmamıza rağmen. şimdi tekrar başladı allah belanı versin telekom ne diyelim
Öne çıkan mesajlar