BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ya avustralya da yaşasaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 böcek yokmuş ki avusturalyada. daha gidememişler oraya. anca kanguru manguru girer eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Category : Insects of Australia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Şu girse mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Akşam Keyfi'ne konuk olan Leman Sam, hayvanlarla arasında özel bir bağ olduğunu söyledi: "Hamam böceklerini patates püresiyle besledim. Ben çok titiz biriyim, mutfağıma giriyorlardı. Girmesinler diye de bahçede patates püresi verdim. Ama baktım ki mutfağımdalar hala. 'E arkadaşlar hadi gidin artık' dedim ve ertesi gün bir tane bile hamam böceği kalmadı mutfağımda. Bir çoğu buna inanmaz. Ben yazlığımdayken 6 ay Fahrettin adını koyduğum bir fareyle konuştum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ahaha tırlatmış leman sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ha bu arada söylemeyi unuttum gece benim odama direk "at" giriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 cins adamsin vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 at artık avrattır mı murattır mı attır mı bilemiyorum ecaip heyvanlara benziyirem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 hayra yor gec dotun acik kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bu bağlamda at dediğimiz açık göte mi geliyor sayın döğrie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 keza öyleyse bunun hayra yorulacak hiç bir yanını göremiyorum.. kendi açımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 kulağa kaçan değilmi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 kulağa kaçan olsun da g.te giren olmasın lütfen LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 hmm gergin bi durum eet =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 böle kıskaçlı gibi, kocaman, helikopter böceği yadında, bızzzzzz bızzzzzzz diye uçan böcekler var. hiç bir zararı yoktur. kolunuza konsa bile böle ağırlık yapar korkarsınız ama %100 zararsızdır, ısırmaz sokmaz bişi yapmaz. tutup elinizle alabilir inceleyebilir ve dışarıya atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 4 kanatlıları mı diyorsun? bizim ev bi ara onların göç yolu üzerindeydi heralde, ilkbahar sonlarına doğru milyonlarcası bizim ön balkondan geçti 4-5 sene boyunca. şimdi iz yok hayvanatlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bizim Mike vardı(şu büyük sivrisineklerden). Özel kutu bile yapmıştık ona. Bizimle beraber sigara içer. İçki alemlerimize dahil olurdu. Ev arkadaşım söyledi, 2 saat önce özel kutusunda ölmüş :( acımız daha taze. Seni unutmayacağız Mike :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Kojiroh said: Şu girse mesela... bumblebee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hepsinin allah belasini versin. fil kadar sivrisinek mi olur. sakin gece isik acikken cami da acmayin yoksa direk fatality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yine iyilem teget gecmis. size asil bunlardanlazim bunlar teget deyil tam ortaya yapiyolarmis. http://www.leman.com.tr/content/images/d2b7fb7f5a5df73d050d2a790f2507fd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben de odamda ucan bocek sinek vs görünce 6(altı) deliğimden birine girebilecegi ihtimalinin verdigi korkuyla onlara bagırıp cagırıyorum öldürmeye calısırken "laan kafana terligi yersin" falan allahtan yazın apartman bos yan daire bos falan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 haha ne kdr sanssızsınız bizim semtimiz cok nezih hiç böyle böcekler bulunmuyor en fazla sivrisinek :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bu gece bi sivrisinekten baska bisi yok onu da affettim oldurmicem takilsin kerata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bi de böyle kafanin etrafinda deliganli deliganli ucmuyolar mi racon kesercesine ''leeen akilli ol len'' dercesine sanki... bzzzttt bzttt... iste o zaman deliriyorum ben. agzinin ortasina gelisine ZIBAAAAUWWWWWNNNNN diye yapistirasim geliyor ama... yapamiyorum. ah lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar