Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gece yarısı odaya giren at kadar bocekler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Akşam Keyfi'ne konuk olan Leman Sam, hayvanlarla arasında özel bir bağ olduğunu söyledi:

"Hamam böceklerini patates püresiyle besledim. Ben çok titiz biriyim, mutfağıma giriyorlardı. Girmesinler diye de bahçede patates püresi verdim. Ama baktım ki mutfağımdalar hala. 'E arkadaşlar hadi gidin artık' dedim ve ertesi gün bir tane bile hamam böceği kalmadı mutfağımda. Bir çoğu buna inanmaz. Ben yazlığımdayken 6 ay Fahrettin adını koyduğum bir fareyle konuştum."

Mesaj tarihi:
böle kıskaçlı gibi, kocaman, helikopter böceği yadında, bızzzzzz bızzzzzzz diye uçan böcekler var. hiç bir zararı yoktur. kolunuza konsa bile böle ağırlık yapar korkarsınız ama %100 zararsızdır, ısırmaz sokmaz bişi yapmaz. tutup elinizle alabilir inceleyebilir ve dışarıya atabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
4 kanatlıları mı diyorsun?

bizim ev bi ara onların göç yolu üzerindeydi heralde, ilkbahar sonlarına doğru milyonlarcası bizim ön balkondan geçti 4-5 sene boyunca.

şimdi iz yok hayvanatlardan.
Mesaj tarihi:
Bizim Mike vardı(şu büyük sivrisineklerden). Özel kutu bile yapmıştık ona. Bizimle beraber sigara içer. İçki alemlerimize dahil olurdu. Ev arkadaşım söyledi, 2 saat önce özel kutusunda ölmüş :( acımız daha taze. Seni unutmayacağız Mike :(:(:(
Mesaj tarihi:
ben de odamda ucan bocek sinek vs görünce 6(altı) deliğimden birine girebilecegi ihtimalinin verdigi korkuyla onlara bagırıp cagırıyorum öldürmeye calısırken "laan kafana terligi yersin" falan allahtan yazın apartman bos yan daire bos falan sdfsdf
Mesaj tarihi:
bi de böyle kafanin etrafinda deliganli deliganli ucmuyolar mi racon kesercesine ''leeen akilli ol len'' dercesine sanki...
bzzzttt bzttt...
iste o zaman deliriyorum ben.
agzinin ortasina gelisine ZIBAAAAUWWWWWNNNNN diye yapistirasim geliyor ama...
yapamiyorum. ah lanet olsun.
  • Yeni Oluştur...