pronoit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Şuna Alien Shooterdeki gibi silah ekipman çeşidi ekleseler oyun kült olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 5 dakikada baydım. Geçmiş benden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 banada oyle super gelmedi, topu topu 5 silah var sanırım her biri icinde 3 er mod, sevmedim, yeterince uzaktan gorme seysi yok, combatlarda mouse kayboluyo bazen, benden de gecmis sanırım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Ortam güzel, gerilim bir ortam var ama öyle ahım şahım değil. Kontroller çok garip geldi ASDW ile karakteri yönlendirirken mouse ile crosshair i yönetiyorsunuz ikisi birden biraz karışıyor başlarda ama COOP olarak daha keyifli oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Steam'de indirime girmiş, tamam alien swarm bedava vs. ben eski amigacılardan olduğumdan team 17'yi desteklemek babında aldım. Worms'a bir kampanya yapınca onuda alırım muhtemelen =P Amiga zamanında orjinal oyunum olmadığı için bir nevi geri ödeme diye düşünüyorum bunu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar