Chemical Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: sldsnake, 05 Haziran 2004 19:58 tarihinde demiş ki: herkse merhba uzun bir aradan sonra teknik nedenlerden dolayı uzun süredir giremiyordum. neyse hemen pis(ç)liğime geçiyorum. Hani böyle eski tip fişlervardır. çana benzeyen. işte onların için kondansator yerleştirip kondansatotü elektrikle yükleyip "Al bak dikkat elektrik var" deyip,[adam inanmıyor tabi ne kablo var ne bişey] birilerine veriyordum. ZUhaha yüz ifadesi çok komik oluyor!! ahahaha çok yaratıcı lam:D[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: THARKAS, 05 Haziran 2004 21:45 tarihinde demiş ki: korax yas kacti su ustekini yaparken lol Geçen sene yani 17 :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 benim yaptigim en buyuk piclik babam doktordur ameliyata sokmustu beni, narkoz tupunun arkasinda duruyorum ameliyatta apandisit pek onemsiz birsey 7dk felan suruyor babam kesti 2dk bekledi hemsireler basinda ben narkozu koklemistim adamin nabiz oldu 43, dusuk tansiyon 4 hemen narkozu kesip gogsune igneyi saplamislardi adam apoandistiit ameliyatinda oluyodu babamda bana -´oglum.. bu yaptigin cok buyuk birseydi, ama olsun sen benim oglumsun ne yaparsan yap o adam olse bile canin msagolsun ´ demisti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 oha pislik değil o cinayet yapılırmı öyle narkoz adam ölür ya insan öldürmüş olursun[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 +1 kemikıl baya bi abartı...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Infeqted, 05 Haziran 2004 22:09 tarihinde demiş ki: babamda bana -´oglum.. bu yaptigin cok buyuk birseydi, ama olsun sen benim oglumsun ne yaparsan yap o adam olse bile canin msagolsun ´ demisti burada sana degil de daha cok babana kiziyorum, nasil bir doktor ki ameliyata cocugunu goturuyor (yani is yerine cocuk goturenler vardir ama bu nedir) + nasil bir insan ki o adam olse bile senin canin sagolsun diyebilmis, insan hayatinin gozundeki degeri oglunun simarikligindan az mi, ve biz bu insanlara canimizi emanet ediyoruz, dusundukce fena oluyorum...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 walla edi apla haklısn +1[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Ediye Sonuna kadar katılıyorum, Infeqted baban hangı hastanede adını falan verde Bı ısımız dustugu zaman ona gıtmeyelım. Ne ınsanlar varmıs ya.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ya zaten milletin cocugunu hastaneye sokmasindan arena felan gelmisti hastane kapanmisti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: BlaCk_DmC, 05 Haziran 2004 22:44 tarihinde demiş ki: Ne ınsanlar varmıs ya. ben esas marifet gibi anlatmasına şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 gece 00.30 civarlarında geçen sene kar yağdığında evlerin camlarına sıkıp sıkıp kar topu atıyoduk.çıkıp küfür ediodu millet.bi adam aşşağa gelip kovalamıştı burger kinge kaçmıştık.:D chemical ile arabalara yumurta ketçap ve bilumum eşya atardık. kedilere boncuk tabancasıyla ateş ederdim. lay lay lom da adama gıcık olmuştum juck'ı sköüp anfiye tıkıp kaçmıştım. yandaki taraf bangır bangır serdar ortaç dinlediğinde sesi fulleyip pentagram - bir çalarım anında ses kesilir. sınıftaki kızların ev telefonun arayıp sarkıntılık ediyodum orta okuldaykene:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Chemical, 27 Mayıs 2003 21:34 tarihinde demiş ki: Bizim Gazi hocanın dex i 1 idide:) offffffff gazi ya adamım :D beni sınav yapiodu adam sınav kağıdını unutup çıkmıştı bütün sınıf yaptık kağıdı götürüp öğretmenler odasında vemiştim adama :D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Eğer baban gerçekten seni ameliyata aldiysa babanin doktorluğundan suphe duyarim ayrica insanligindanda[signature][hline]RPG Rulzzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bende yazam gaz oldum lise son devlet okulu okula ılk defa bılgısayar sıstemı kuruldu ıste tum ogrencı dosyaları fılan gecıcek makınaya her ıdarecıye bır bılgısayar vermişler bıde ADSL baglantı vermişler okula ama yonetıcıler MSN den sohpet edıyo bırbırıyle okul ıcınde ([email protected] yada [email protected] gıbı nıckler :D) neyse ben de fazla gırgın bır adam degılım bulaşmadım fazla ıdareye fılanda tanıyan yok devlet okulu sonucta neyse bızımde rehber ogretmenle aramız cok ıyıdı sene boyunca bılgısayarına format attım program yukledım vs gene onun odasındayız fılan ukala bır adam vardı Oytun dıye okuldakı butun bılgısayarlara o bakıyo ogrencı herıf ama benle kıyaslanınca boş teneke adam MIRC den bır yayın scrıpt ı yazmışl mısal okulda muzık yayını yapıyo tenefuslerde ama rezalet bıde bunu kullanıp kızlara artıslık fılan yapıyo kızlar sıze ne calıyım dıye herıf egomanyak bıde sıteye anket yapıyo begendınızmı dıye seceneklerde beyenmedım dıye bır olay yok hepsı beyenıyorum a cıkıyor fılan bı gun geldı benı kovdu rehberlık makınasından cık iş yapıcam onemlı dıye artıslendı gıcık oldum herıfe dovucem yanı cok kasıntı bı yandan da anlatıyo "yaptıgım yayın programını MEF e 300 mılyona sattım" fılan dıye ortak arkadaşımız var ama onuda kovdu fılan kasıntı herıf o gunde okulun heryerıne bu akşam sıteye gelın dıye afiş asmış bu gıdınce ben caktırmadan rehberlıge gırdım okul kapandı kapanıcak yanı bır baktım salak adam FTP ye sıfre bıle koymamış gıttım okulun sıtesını degiştirdim (haxxorlamadım :D) ankete Sizce Oytun Egomanyak bir Şeşbeşmidir yazdım cevaplarada onun tarzında evet kesınlıkle bılmıyorum olabılır bence gay orman kackını 3. cins yazdım ama başka bişey degiştirmedım o akşam tanıdıgım herkese kastırıp 3. şıkkı coşturduk buda sıteye tum gırenlere ozellıkle kızlara rezıl oldu herkez dalga gecıyodu fılan sonra sıteye (http://www.hayrullahkefoglulisesi.com/) bır IP belırlıyen zamazıngo koymuş bakın ıstersenız :D efendım sıteyı degıstırmek yasal suçmuş falan fılan da sırf IP benım gorebıldıgım IP ıle ne yapar onuda anlamadım bıde okul sunucusunda kendıne gızlı subdomaın almış (http://www.hayrullahkefoglulisesi.com/dufreyn/) şeklınde resmen bandwıth gırkızlıgı yapmış kendı sıtesını okul domaın ıne yuklemiş fılan ben kıl oldum sıtedede hocalarla ılgılı yazdıkalrı abuk subuk şeyler var kufur fılan ben kıl oldum ılk bunu yaptıgı ısten dolayı sıteyı ıkıncı kez degıstırerek japon temalı sıte yaptım katanalar fılan koydum japonca bişiler yazdım ertesı gun bızım arkadaşa soruyo Japon Hasatası tanıdıgın varmı okulda dıye sonra mudure maıl attım bunun derslerı kırdıgından bahsettım kı yapıyodu dalga gectıgı hocalara tek tek sayfayı verdım ve boooom adamın bılgısayarlara dokunmasını yasakladılar :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 seninki pisslik sayılmaz iyi yapmşsn[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 kasıntıların kasılmasını engelleyecen tabi...[signature][hline]Tuor Delarren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Seninki kas gevşetici kıvamında olmuş eline sağlık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ahha bende yazacam bir pisliğimi... İlkokul 4 deydim sanırım.. mahallede komşunun kızıyla oynuyoduk 4-5 kişilik grup bize taş atmaya başladı.. bide onların en irileri vardı en kıl olduğum zaten onları o yönetirdi :).. Biz tırstık eve kaçtık.. Başka bir gün bisikletle dolaşıyodum tek başıma... Baktım yolun sonunda o pis çocuk çömelmiş bi arkadaşına bişeyler söylüyo... Hemen abandım bisikletin pedalına hızlandım hızlandım ve hızlandım... sonraa güüüüümmmmm herife direk sırttan girdim ama... sonra vınnn... adam öküz gibi böğüre böğüre ağlıyodu.. geri kalanı bilmiyom o zamandan sonra bulaşmadı zaten :)) sonra kocaman bi taş alıp bulanşan başka bir çocuğun bacana atmıştım... zırlaya zırlaya annesini çaırıyodu.. çocuk bağırıyo annneee diye.. Bende Ananın .mı diye bağırıyom.. :) annesi çıktı balkondan bakıyo çocuk beni gösterek "Annee bu bana ananın .mı diyooooo" ahahha ben yine vınnnn o zamanlar askeri lojmanlarda oturuyoz... mahallenin pis bi çocuğu vardı ama abisi belaylıydı.. çocuk harbi pisti sağa sola işerdi hepimiz gıcık olurduk ama bizden 5 yaşa büyük serseri abisi olunca bi b.k yapamazdık... bi gün hepberaber oynarken o zamanki kankiyle çocuğu katakulliye getirdik azına iki avuç çamur tıktık.... sonra vınnnn... mahallede abisi bir arkadaşıyla paso bizi arıyodu.. az kalsın yakalıyolardı.. biz yere yattık yukarıda onlar alttan geçip gittiler.. eğer yakalasalardı o çocuğa azımıza bile işettirirlerdi... nasıl bizim eve sığındığımızı hatırlamıyom walla....[signature][hline]yaşasın bambular... [Bu mesaj PXJTERM tarafından 06 Haziran 2004 11:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Bir daha gereksiz quote yapmiicam, Bir daha gereksiz quote yapmiicam, Bir daha gereksiz quote yapmiicam... seninki pislik deil be hocam. hatta iyilik etmişin adama az bile yapmışın:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 [Bu mesaj Nefr tarafından 06 Haziran 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Viktor, 06 Haziran 2004 05:07 tarihinde demiş ki: bende yazam gaz oldum lise son devlet okulu okula ılk defa bılgısayar sıstemı kuruldu ıste tum ogrencı dosyaları fılan gecıcek makınaya her ıdarecıye ... Ooooooooooooooooooh :) mis gibi olmuş bu[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 orta okuldaykene ilk okul kısmındaki bi çocuk yerden topu eline almak için eyildi kıçına bi tekme koydum(sert)yere kapaklandı çocuk yaw neoluo ben dedi biz iki kişiydik patasklamıştık cocuğu.sonra hasstır aptalmıyım falan olmuştum. yine orta okuldayım ilk okuldan bi çocuğun topunu almıştım çocuk bağırıp duruo gittim hopcaya verdim topu(okulda top oynamak yasak)hey meyt dedi sosisli sandiviçi çocuğun suratına atmıştım.annesini çağırmıştı annesi yapmayın böle şeyler siz kardeşsiniz demişti bende he heee demiştim. boceklerden nefret eden kızlara okulun bahçesindeki salyonagozları,solucanları,kertenkeleleri götürüp kovalarız.çığlık çığlığa kaçarlar.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ahaha arkadan wurma süper =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bizim de eskiden cok dandik bi telsiz telefonumuz vardi.kücüktüm;tahminen 5 yasinda filanim.ben de-ne alaka ise-tuttum telsizi benim odanin elektrigine bagladim.tabii telefon girisi olmayinca hic bir aktivite olmuyor tel görüsmesi adina.ben orada kendi kendime oynuyorum,bir telefonu aciyim dedim,bi de ne göreyim,bizim telsiz elalemin telefon konusmalarini cizirtili mizirtili aliyor.tabii ben de durmadim,artik konustum da konustum arkadan.herkesten bol bol da küfür yedim.[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 yeşil otobüste gidiyoruz hani şu cep lerin yasak olduğu otobüsler..arkadaş yavaşça ulan telefon çalyo npasam dedi..bende bağıra bağıra aç lan aç bi kereden abs mi bozulur dedim..millet şöyle bi baktı falan..bu sus lan annesi lötü falan diyo yavaşça tabi ben diyorum ya aç valla bakl ben geçende konuştum bozulmadı..bikerdn bozulacak kadar kötü değildir heralde olm teknolojisi otobüsün aç valla aç ya korkma şöför bişey demez valla falan dedim..hayatımda hiç yemediğim kadar küfürü 25dk içinde yiyip otobüsten indim.:-)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 herkes de pis ve bi o kadar da piçmiş yani vay be[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar