eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 winrar açıldıında hata verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 oha herkeste ayrı bi hata vermiş :D işte program budur. şöyle tıkır tıkır çalışıyo diyen yokmu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 dostum windows programi yazacaksan .net ile yaz, bu ne bole :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bi daha upload et. tekrar indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yok ya oyun geliştirmeyle uğraşıyom ben buda bi ticari oyun motoru, analog saatide oyun motoruyla yaptım, normalde yaptığım uygulamalar nadir sorun çıkartıyodu ama şansızlık, neyse tekrar uploadladım link isteyen buyursun, hala ufak tefek oyun fikirlerini bekliyorum link linki güncelledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bu link de de sorun var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 dosyayı rapidshare.de ye uploadladım link son postta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 tmm şimdi çalıştı. gayet düzgün. ama yerini deiştiremiorum. ööle en sağda duruor. bide saat ekranın sol üst köşesindeki digital saat belli deil ve aralarında ":" yok. yada ben göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yok tamam oyle olcak zaten :D üşendim pek bişi yapmadım ondan boyle, saat maat deilde ufak tefek oyun varsa bildiğiniz eskiden oynadığınız ama zevkli, nintendo yada flash oyunda olabilir, fps flm da olabilir ama modeller cok kasar o yüzden daha basit bişiler daha güzel olur, riddle yada adventure flm olursa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 2 boyutlu bi oyun vardı, avcısın sen, ormanda böyle zenciler geliyo dört yandan, öldürüsen bölüm geçiyosun, yakalarlarsa fena yapıyorlardı o oyundan yap ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 EVA-ADAM ı yap!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 çalışıyo da kapatma tuşu koymamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 şunun oyun yarışmalarını takip edin http://www.tigsource.com/ eski yarışmaları da inceleyin. o konularda da oyunlar yapılabilir. bi sürü basit oyun fikri var onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 dasaaa, suraya bir kac playlist yazsan negzel olur. Muzik bolumundeki pati fm hedesini refreshliyoruz bakiyoruz yine yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 KEYLOGGER FFS taş kağıt makas yap 2v2, random birbirine saldırsınlar heyecan dorukta olur hatta lizard spock vs de ekle adrenalin fırtınası ilk etapta bunlar iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 başka oyunlardan sahneler yapmaya karar verdim, silent hill den bi sahne yapmaya çalıştım ama max paynein yandan yemişi gibi oldu. bir kaç saatlik bi çalışma ondan heralde shader falan da kullanmadım, ışıklandırmada biraz dandik bidahaki sahnede biraz daha çok çalışıp detaya ineceğim. göz atarım yorum yaparım diyen için link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 dünyanın en kötü filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Xtreme_Chill said: dasaaa, suraya bir kac playlist yazsan negzel olur. Muzik bolumundeki pati fm hedesini refreshliyoruz bakiyoruz yine yok. buralarda yokum ama paso empire of the sun dinliyorum. hepsi süper parçaların. zaten epi topu 10tane parça.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 madem upladın, son uğraşım olan max payne levelını koyam, aha ss: sol tarafta kola makinasının orda biraz ışıklandırma bugı var , kola makinası çalışıyo, kola kutularında ode fizik motorunu kullandım. ss göz atarım diyene link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar