Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şöyle basit bi oyun fikri lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok ya oyun geliştirmeyle uğraşıyom ben buda bi ticari oyun motoru, analog saatide oyun motoruyla yaptım, normalde yaptığım uygulamalar nadir sorun çıkartıyodu ama şansızlık, neyse tekrar uploadladım link isteyen buyursun, hala ufak tefek oyun fikirlerini bekliyorum

link

linki güncelledim
Mesaj tarihi:
tmm şimdi çalıştı. gayet düzgün. ama yerini deiştiremiorum. ööle en sağda duruor. bide saat ekranın sol üst köşesindeki digital saat belli deil ve aralarında ":" yok. yada ben göremedim.
Mesaj tarihi:
yok tamam oyle olcak zaten :D üşendim pek bişi yapmadım ondan boyle, saat maat deilde ufak tefek oyun varsa bildiğiniz eskiden oynadığınız ama zevkli, nintendo yada flash oyunda olabilir, fps flm da olabilir ama modeller cok kasar o yüzden daha basit bişiler daha güzel olur, riddle yada adventure flm olursa tadından yenmez.
Mesaj tarihi:
2 boyutlu bi oyun vardı, avcısın sen, ormanda böyle zenciler geliyo dört yandan, öldürüsen bölüm geçiyosun, yakalarlarsa fena yapıyorlardı

o oyundan yap ahaha
Mesaj tarihi:
şunun oyun yarışmalarını takip edin
http://www.tigsource.com/

eski yarışmaları da inceleyin. o konularda da oyunlar yapılabilir. bi sürü basit oyun fikri var onlarda.
Mesaj tarihi:
KEYLOGGER FFS

taş kağıt makas yap 2v2, random birbirine saldırsınlar heyecan dorukta olur
hatta lizard spock vs de ekle adrenalin fırtınası

ilk etapta bunlar iyi olur bence.
Mesaj tarihi:
Xtreme_Chill said:

dasaaa, suraya bir kac playlist yazsan negzel olur. Muzik bolumundeki pati fm hedesini refreshliyoruz bakiyoruz yine yok.

buralarda yokum ama paso empire of the sun dinliyorum. hepsi süper parçaların. zaten epi topu 10tane parça..
  • Yeni Oluştur...