Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Eğitimden sonra iş durumuna da el atmaya karar verdim. bu tarz istatistiiki topickler çok güzel oluyor. aradan bi 5-6 yıl geçince nerden nereye deniyor ve eğlenceli oluyor. anket işaretleme sistemi: - öğrenci ama part time iş yapıosanız, part time işi seçiceksiniz - öğrenci ama staj yapıosanız öğrenci diceksiniz - okul sonrası staj yapıosanız staj diceksiniz - master doktora falan öğrenci direk - öss sonucu bekleyen, en sondaki şıkkı işaretleyebilirler - parttime iş master staj hepsini birden yapan adam part time iş dicek umarım yardımcı olabilmişimdir. Paticik halkının iş durumu nedir. çalışıyormu, işsizmi, stajdamı, öğrencimi, servet mi yiyor. buyrun not: çalıştığı şirketi yazmak istemeyenler sadece sektörünü yazsa da olur. ------- An tibariyle diplomalı işsiz, ancak iş aramaya devam ediyorum. Çok yakında..
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Abicim, öyle bi durumdayız ki şu an. Öğrenci değiliz resmi olarak, işimiz de yok ahaha Üniversite sonucu bekliyorum şıkkı da olsaymış nan. Öğrenci dedim.
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 En alttaki uygunmuş aslında sana :P hazır par öğrenci değil çalışmıyo eheh :)
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 öyle bi durumdayım ki öğrenciyim staja da başlamadım ama başlicam. şıklar yetersiz (td)
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 neblim cnm, öğrenciyken para kazanan, master yaparken çalışan işim var der. Öğrenciyken staj yapan, para kazanıosa staj der, kazanmıosa öğrenciyim der. okul sonrası stajı düşünerek koydum daha çok bu staj şıkkını, paralı staj muhabbetine.
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yeni mezunum, nadasa bıraktılar beni8-)
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 staj yapiyorum su an, aralikta master bitince full time baslicam hayirlisiyla
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 mezun oldum. şuan herhangi bir mevkiye sahip değilim fakat fizik 325 dersine asistanlık yapıyorum bedavaya sdfds misafir asistan
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 iş durumu ne be, istihdam durumu felan olsa eyvallah =P
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 it gibin çalışıyorum şu an işten yazıyorum.Otomotiv yan sanayide mühendisim diyene acıyın
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 benim topikler böle :) diğeri de paticik eğitim durumu mesela. eğitim olurmu hiç, öğrenim olur aslında ama eğitim demişim öle kaldı eheh.. bu da iş durumu işte, güzel daha ne olsun eheh (:D
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bella said: öyle bi durumdayım ki öğrenciyim staja da başlamadım ama başlicam. şıklar yetersiz (td) aynen
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 öğrenciyim, part time çalışıyorum. şıklar yine yetersiz.
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 o zman part time çalışıorumu işaretle cnm benim. adı üstünde part time yani.. :) part time çalışmayan öğrenci der. 500000 tane şık koysadım yuha napıon derdiniz :)
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bürom kapandı, direkt işsizliğe terfi ettim. Beni askere kadar kanatları altına alacak iş yeri arıyorum, 5 ay sonra askere gidecek adamı ne yapalım diyor onlarda =D
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Calısan ama kapagı unıversıteye atmaya uğraşan,hayattan kaçan bir insan kişisiyim.
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Tenekeadam said: Calısan ama kapagı unıversıteye atmaya uğraşan,hayattan kaçan bir insan kişisiyim. eternal student of spotless country membersın yani :P
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 öğrenciyim, iş arıyorum. pls tşk.
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 öğrenciyim açım sefilim agalar yardımınıza muhtacım.
Öne çıkan mesajlar