Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ya da facebook www.facebook.com/ext/share.php?sid=100397911036&h=pOzFV&u=zIKya&ref=nf başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Fikir en az aksanları kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bumudur yani. çok yetersiz. Ama araba iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 orda kadını hedef alıyo da adam istifini bozmuyo sahnesinin daha çok üstüne gidilmesi gerekirmiş. ayrıca bi kadının audi r8 le ne işi olur (hem de iş kadını) onu da çözemedim. reklamı zaten bi tek araba güzel diye koydum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 kız arabası ondan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ulan olmamış o süper reklamlarından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 audi adam değil r8 araba değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 adsfasdfas R8 araba değil dedi ahuehuaehuahe. reklam çok cırt ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 e abi araba değil. fiat albea araba. sen R8e de araba dersen sencede biraz ayıp olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 valla r8 güzel alet.ama şahsen seda sayan gibi hata yapıp param olsa o arabayı almam 200 küsür bin euro gözden cıkarıcak olsam hayatta r8 almam. bi ferrari den lambo dan aston martinden porş turbodan çekici gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yeni motor seçenekleriyle gayet çekici bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ya iyi de, kaçınızın 8 silindir ortadan motorlu arabaya ulaşma şansı var da, 10 silindirlisi daha iyi diyebiliyosunuz ki?! gelip matama, ramocan falan dese, neyse dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 10 silindirlisi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 8 silindirlisi de boru gibi araba ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 r8 bence tip olarak bayag guzel bir alet, ama 430 gallardo ile falan ayni sinifta degil daha cok 911 rakibi olarak piyasaya suruldu, zaten audi ozellikle cok ugrasti bunun icin gallardoya rakip olmasin diye. neyse piyasaya cikinca bende cok begendim ama gaza basinca gitmedigini hissediyorsunuz yani hayalinizdeki super spor araba degil. neyse audi bunun uzerine bayag tepki cekti, gitti daha guclu motorlusunu cikardi, zaten reklaminida gormussunuzdur iste ferrari nin kasabasi maranelloya gidiyor o arabayla bende rakip oldum diye. ama iste mali bir kere nasil sattiysan hala insanlar oyle goruyor duzelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 valla sesi gayet güzel 4.2 fsi r8'in 5.2'yi görmedim daha tr'de. Gitmediğini hissetmek için 911 ile mi karşılaştırıyorsun yoksa aynı segmentte olmayan ferrari ile falan mı?. 911 ile bile karşılaştırıldığında gitmiyorsa çok garip. Bu arada üst motoru çıktı diye kendi illa yavaş olacak diye bir konu yokki. Mercedes Amg 55/63/65 var yani sonuçta. Bmw 6.45 var 6.50 var. Bunlar sadece öteki model yavaş diye mi çıkartıldı, bence hayır. Hatta mercedesteki amg 65 serisi tamamen overkill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 valla r8 alacak gücüm var mı yada yokmu o farklı.ama suan cebimde arabaya yatıcak 250 binim olsa gidip gidip r8 almam. amblemini deiştir bmw yap alırım.audiyek arşı olan bi problem bendeki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 @MATHIAS ben karsilastirmayi ayni segmentte olmayan gallardo 430 a gore yapiyorum, ama 911 le gayet kapisabilir halde, zaten bunu dememinde sebebi yukarda arkadaslar segmenleri karistirmislar bunun disinda 180 bin euro r8 250 bin euro degil, 250 euro tekrar farkli bir sinif cunku o sinifta 911 turbo var mesela oda r8 den cok daha hizli bir arac. amglere gelince benim gozumde acikcasi bende hala sl 65 blackle sl350 arasinda fark yok hatta ben 350 yi alirim ustu aciliyor cunku :) kisacasi bu bakis acisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Selam, Araçların yol dinamiklerine, bulundukları segmentlere ve fiyat aralıklarına bakmak gerekli. Audi kolay kolay Porsche ile karşılaşmak istemez. Ne bileyim performansına azıcık kırpıp, konfora abanmak isteyebilir. Ben tipini seviyorum ve 911 ile karşılaştıramıyorum çünkü ikisi de ayrı sempati noktalarındalar :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 seda sayan benim yaşımdaki ogluna bu arabayı aldıgından beri sevmiyorum bu arabayı, kıskanıyorum da asfdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yenisini bilmiyorum da, eskisini gördüm 2-3 sefer plastikten yapılma gibiydi araba sanki. hiç hoşuma gitmedi kalitesi. gerçi sanayide falan yaptırma bi arabaydıysa bilemem ama daha sonra antalya'da kallavi bir galerinin önünde gördüm aynı arabayı. para verilecek gibi değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 matama said: amglere gelince benim gozumde acikcasi bende hala sl 65 blackle sl350 arasinda fark yok hatta ben 350 yi alirim ustu aciliyor cunku :) kisacasi bu bakis acisi Diyorsun top gear 13x3'ü de izledim, iyice kararımı verdim :). Zaten amg 65 serisi sadece arka lastikleri kötü kullanımda 750-1000nm tork sayesinde 30dk'da falan patlatmakla ünlü değil mi? 1000nm nedir ya hangi iş makinası gibi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 topgear i simdi izledim :) e zaten arabalar konusunda porscheler disinda her zaman fikirlerimiz birdir clarksonla :) benim bir arkadasin slk55amg si birindede slk200 vardi ben 55amgliye enayi derdim :) aynen o durum iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar