roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bir arkadaşım dedi ki, michael jackson ölmemiş, elvis presley ile beraber eve çıkmışlar. bunları duyan başka bir arkadaşım ahmet kayayı da yanlarına alsınlar kirayı paylaşırlar dedi. böyle bir anımdır bu da.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ulan o benim komlo teorimdi ibneler paticikdeki yazımı okuyup araklamışlar
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D :D:D :D .. .
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bi an ben de düşünmedim değil var ya. çünkü mj bayaa bi önce bu yakınlardaki konserleri için artık haziran mı dedi temmuz mu, o ayda herkes beni konuşacak demişti. gerçi ölümüyle de konuştuk herifi ama, bence teletabi gibi bö! diye kalkıp gelebilir.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Kaspar said: tabutunda da shaggy varmış ahahaahahahahaha
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Eternalus said: bi an ben de düşünmedim değil var ya. çünkü mj bayaa bi önce bu yakınlardaki konserleri için artık haziran mı dedi temmuz mu, o ayda herkes beni konuşacak demişti. gerçi ölümüyle de konuştuk herifi ama, bence teletabi gibi bö! diye kalkıp gelebilir. hepsi konserlerden öncesi için büyük kitlesel bi reklam projesiymiş mesela off bomba olurdu öyle olsa, herkes konsere giderdi. keşke öyle olsa..
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 çok büyük bir nefret kitlesi uyandırırdı öyle.
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 "roket adam" said: bir arkadaşım dedi ki, michael jackson ölmemiş, elvis presley ile beraber eve çıkmışlar. bunları duyan başka bir arkadaşım ahmet kayayı da yanlarına alsınlar kirayı paylaşırlar dedi. böyle bir anımdır bu da. :D
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BabacumMostors said: ulan o benim komlo teorimdi ibneler paticikdeki yazımı okuyup araklamışlar asıl benim kopmle teorimdi. hepsini teori olarak şapacaktım, kısmet diilmiş
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bülent ersoy tekrar diktirmiş ::o mj in yanına taşıncakmış hatta
Öne çıkan mesajlar