roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bir arkadaşım dedi ki, michael jackson ölmemiş, elvis presley ile beraber eve çıkmışlar. bunları duyan başka bir arkadaşım ahmet kayayı da yanlarına alsınlar kirayı paylaşırlar dedi. böyle bir anımdır bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yemeği de madonna yapsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ulan o benim komlo teorimdi ibneler paticikdeki yazımı okuyup araklamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D :D:D :D .. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tabutunda da shaggy varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bi an ben de düşünmedim değil var ya. çünkü mj bayaa bi önce bu yakınlardaki konserleri için artık haziran mı dedi temmuz mu, o ayda herkes beni konuşacak demişti. gerçi ölümüyle de konuştuk herifi ama, bence teletabi gibi bö! diye kalkıp gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Kaspar said: tabutunda da shaggy varmış ahahaahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Eternalus said: bi an ben de düşünmedim değil var ya. çünkü mj bayaa bi önce bu yakınlardaki konserleri için artık haziran mı dedi temmuz mu, o ayda herkes beni konuşacak demişti. gerçi ölümüyle de konuştuk herifi ama, bence teletabi gibi bö! diye kalkıp gelebilir. hepsi konserlerden öncesi için büyük kitlesel bi reklam projesiymiş mesela off bomba olurdu öyle olsa, herkes konsere giderdi. keşke öyle olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 çok büyük bir nefret kitlesi uyandırırdı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 "roket adam" said: bir arkadaşım dedi ki, michael jackson ölmemiş, elvis presley ile beraber eve çıkmışlar. bunları duyan başka bir arkadaşım ahmet kayayı da yanlarına alsınlar kirayı paylaşırlar dedi. böyle bir anımdır bu da. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Alper tunga yaşasaydı ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BabacumMostors said: ulan o benim komlo teorimdi ibneler paticikdeki yazımı okuyup araklamışlar asıl benim kopmle teorimdi. hepsini teori olarak şapacaktım, kısmet diilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Alper tanga giymiş beyler koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bülent ersoy tekrar diktirmiş ::o mj in yanına taşıncakmış hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar