BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 esas hedef münih ehe buradaki kabulümü saydırabilme ihtimalim de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Tebrikler, doc olmak güzel olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Ne doc'u ya. Adam daha yeni girdi doktoraya. Ben Yar. Doc. olmasina 7 sene veriyorum. Kadro acilacak vesaire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 girmesi en kolay olan kısım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 o değilde ilerde öğrencilerin adını googleda aratınca paticik genelde tepelerde indexlendiği için ildeniz bekaslan koydum çocuucğu yazısıyla karşılaşıcaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 hatta vay ak bölümü de indexleniyorsa.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Ardeth said: girmesi en kolay olan kısım sdf It is 4 A.M, still working as usual. Let's welcome Ildeniz, our young padawan, to the council. Hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Lancelion said: hatta vay ak bölümü de indexleniyorsa.. =( holi şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ZaugnaKhaldun said: türk eğitim sisteminin çöktüğü an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 velkam tu dı kılab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 gıyats. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ne istiyosunuz abicim? ildeniz gayet sempatik bi arkadaşımız. kafalamıştır kuruldaki kalantorları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 aha torpil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ulan kafaladık da kafalayana kadar bütün sene kıçımı yırttım adamlara ne yapancı kaynaklardan ne ödevler götürdüm kolay deel kendimi kanıtlayana kadar ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 master la yetinmeyip doktora da vermeyi istiyorsun yani? hayırlısı olsun ildenizcim, başarılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Bence Ildeniz ozel sektorden korkuyor, akademik hayata devam edip kebap yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 e ben hali ahzırda çalışıyorum zaten.. de işim rahat kapriyle fln gidiyorum proje hazırlıyoruz vs ulan o değil allahsız finansbank bir "kardeş kusura bakma ikincimülakata çağıramıyoruz seni" maili de atmadı btw: AR-GE yapan bütün şirketlere sesleniyorum, gelin 400.000TL ye akdar yaptığınız her türlü ar-ge harcamasının %75 ini hibe oalrak AB fonlarından geri alalım sadece %5 komisyon ve cüz-i bir danışmanlık ücreti alıyorum (referanslar için öm atın) ehe (boru mu lan araba alıyorum istanbula dönünce, ev için para lazım sonra kız istemeye gideceğim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 elesso said: o değilde ilerde öğrencilerin adını googleda aratınca paticik genelde tepelerde indexlendiği için ildeniz bekaslan koydum çocuucğu yazısıyla karşılaşıcaklar :) o değilde.. googlleayınca çıkıyormlan biri şunun başlığını editleybilir mi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ildenizin ilerleyen yillardaki ogrencilerine patide attigi mesajlarin linkini verin kimse iplemesin unide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ahahah of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar