Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oley

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

bilimsel ön hazırlıkda daha önceden görmediğim dersleri almam gerekiyor

ben tezsiz yl yaptığım için mesela küresel iktisat hede hödö 2 dersini almamıştım onu göreceğim sanırsam

artık okula başlarken söyleyecekler

hoş benim tezsiz daha çok uygulama ağırlıklıydı zaten mevcut işimde bol bol kullanıyorum (akreditifler, teşvikler, teydeb fonları, u.a. lojistik esasları)

o değil ben bu okuldaki dersleri saydırıp münih e de geçebirim ( en azıdnan DAAD deki danışman abla öyle dedi) keza buradaki marmara doktorasını saydırıp viyanaya geçen abimiz var ama o viyanaya gitti almanya da durum ne tam bilemyiorum
Sosyal ağlarda paylaş

Chewy said:

peki bu sans nasıl elde edilio not ortalamasımı?

yok valla not ortalamasına bakılsa ben mülakatta 8. sıradaydım ama kuruldaki hocalar zaten beni "bu çocuk yapar" diyecek kadar da tanıyabilmişler zaten benim esas çekirgesi olmak istediğim hoca aynı zamanda benim proje danışmanımdı (hatta büyük yüzsüzlükle hocam benim danışmanım olun dedim adama kabul etti ehe) ha beni almalarınınbir nedeni daha var ben teorik kısım bitip tez aşamasına geldiğim zaman mannheim ya da münih de "ekolojik iktisat" üzerine araştırma yapmaya gitmek istiyorum + kol gibi kitap dayadılar bana (çünkü ben gittim "kaynak verin bana kaynak!" diye kaşındım) bütün sene boyunca hepsini de okudum

amerikada yüksek lisans yapmış bir abla vardı onu almamışlar misal ki o mülakatta 4. sıradamıydı neydi

@abso: abi sen senin ufaklıklara bir güzel çiğnet kendini hem onlar neşelenir hem sen :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...