BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 öğretim görevlisi olacam ben sonunda adam yetiştirecem çok mutluyum! not:sapsal mostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 18 kişi başvurdu 5 asil 1 yedek alackalardı ama sadece 3 kişi aldılar biri de benim hohohoh donalra dolduruyorum keyfimden o değilde sıtrf tezsiz okdum diye bilimsel hazırlık alcağım ya.. ona da az üzlüyorum be.. valla bir sene fazladan ömğrenci olurum diyorum greh greh greh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 oha marmara üniversitesi cidden cok kötüymüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 /ignore >:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 İldeniz bile doktor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tebrikler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 türk eğitim sisteminin çöktüğü an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Tebrikler Bilimsel ön eğitim nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bilimsel ön hazırlıkda daha önceden görmediğim dersleri almam gerekiyor ben tezsiz yl yaptığım için mesela küresel iktisat hede hödö 2 dersini almamıştım onu göreceğim sanırsam artık okula başlarken söyleyecekler hoş benim tezsiz daha çok uygulama ağırlıklıydı zaten mevcut işimde bol bol kullanıyorum (akreditifler, teşvikler, teydeb fonları, u.a. lojistik esasları) o değil ben bu okuldaki dersleri saydırıp münih e de geçebirim ( en azıdnan DAAD deki danışman abla öyle dedi) keza buradaki marmara doktorasını saydırıp viyanaya geçen abimiz var ama o viyanaya gitti almanya da durum ne tam bilemyiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 o değil nasını sattığımın uluslar arası iktisad ı sadece marmarada var başka hiç bir okulda yok.. YTÜ İstanbul BÜ.. her okulda iktisat teorisi.. götüme mi sokacam lan iktisat teorisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bu yüzden çocugumu türkiyede okutmıyıcam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 peki bu sans nasıl elde edilio not ortalamasımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Tebrikler. Doktor bey benim yanlarım ağrıyor ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Chewy said: peki bu sans nasıl elde edilio not ortalamasımı? yok valla not ortalamasına bakılsa ben mülakatta 8. sıradaydım ama kuruldaki hocalar zaten beni "bu çocuk yapar" diyecek kadar da tanıyabilmişler zaten benim esas çekirgesi olmak istediğim hoca aynı zamanda benim proje danışmanımdı (hatta büyük yüzsüzlükle hocam benim danışmanım olun dedim adama kabul etti ehe) ha beni almalarınınbir nedeni daha var ben teorik kısım bitip tez aşamasına geldiğim zaman mannheim ya da münih de "ekolojik iktisat" üzerine araştırma yapmaya gitmek istiyorum + kol gibi kitap dayadılar bana (çünkü ben gittim "kaynak verin bana kaynak!" diye kaşındım) bütün sene boyunca hepsini de okudum amerikada yüksek lisans yapmış bir abla vardı onu almamışlar misal ki o mülakatta 4. sıradamıydı neydi @abso: abi sen senin ufaklıklara bir güzel çiğnet kendini hem onlar neşelenir hem sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Grats bab (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 inş doç olunca açacağın topiği merakla bekliyorum. ozaman çocuğun hali nolcak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Doktoya için gz kenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tebrikler darısı başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bu adam başarılı olur. bak yazdım buraya. gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tebrikler, enginardıç yazısını yalan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 valla ilerde piskopat öğrencilerin burayı bulup "huehe bizim hocaya bak koymuş çocuğu" demesinler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bulup diyecek olan çocuğa kafadan 50 veririm hiç gerilmeden araştırmacı büntye ne de olsa haketmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Oha ya adam Marmara'da doktora yapacak saka gibi. Git tinerci ol sokakta, daha faydali olursun falan. (Kizdirmak icin soyluyorum. Saka yani. :P ) Tebrikler abicim, umarim istediklerini gerceklestirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar