Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korkutmaca videosu - tıklayanlar sorumluluğu kabul etmiş sayılır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

urkuten videolardan biri

www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=108372724768&ref=mf

... (üç nokta)

DİKKAT KORKUTUCU VİDEO!!!!BİR!ONBİR
önemli not: ptronlarınıza ve küçük çocuklara izletmeyin!!!11!!
Mesaj tarihi:
hayır ben korkmadımda masanın ucunda kahve içen arkadan beni izleyen patronum kahveyi üstüme püskürttü. off ya beyaz giymiştim. neden koyuyosunuz arkadaşım böyle şeyler amacınız ne ya. ne gereksizsiniz
Mesaj tarihi:
Böjeek said:

hayır ben korkmadımda masanın ucunda kahve içen arkadan beni izleyen patronum kahveyi üstüme püskürttü. off ya beyaz giymiştim. neden koyuyosunuz arkadaşım böyle şeyler amacınız ne ya. ne gereksizsiniz

meyaj gymistin ustune su mu puskurttu
WET TSHIRT
adamin niyeti farkli
Mesaj tarihi:
ya hayır cd kopyalıyorum onu beklerken kahve içiyodu yanımda. neroyu beklerken bakınıyodum ilginç bişeyse izleriz filan diye açtım. off ya cidden uyuz oluyorum şu tür videolara.
Mesaj tarihi:
ben yerimden zıpladım, kafamı hemen üstümdeki kitap rafıma çarptım.. aslına bakarsanız topii, ya şu hayvanların yaptıına bakın nasıl korkutuyolar ödüm koptu diye açmak istdim ama bu sefer kimse izlemez, nasıl korkuutumu anlamazdı. duygularımı paylaşcak insanlar olsun die bişi sölemedim :P
Mesaj tarihi:
Böjeek said:

cidden işiniz gücünüz yok he. hadi yapan adam yapmış bi gereksizlik bide paylaşıp neden bu gereksiz insanlar duygusunu bizede tattırıyosunki.

sen hala korkuyorsun
  • Admin
Mesaj tarihi:
Hmm sevmem boyle videoları
Ek olarak konu açarken konunun içeriği ile alakalı başlık yazılmalı.

Yazdığım ve zegnanın benden çalıp da 2 kelime ekleyip tekrar post ettiği forum kurallarının 10. maddesine bakar isek:

10. Üyeler, konuları nereye açtığına dikkat etmeli ve uygun bölümü tespit edip oraya açmaya özen göstermelidir. Konu başlıkları tamamen büyük harflerden oluşmamalıdır. Sadece ilk harf ve özel adlar içeriyor ise onları büyük harflerle yazmalarına izin verilmektedir. Konu başlıkları içerik ile alakalı olmalı, ünlem cümleleri veya tamamen alakasız içerikte olmamalıdır. Aynı konu daha önce açılmış olabileceğinden öncelikle arama yapılarak göz atılmalı, açılmadığına emin olunduğunda uygun bölüme konu açılmalıdır. Konu başlıklarında anlamsız karakterler olmamalı, arama yapıldığında kolaylıkla bulunabilecek başlıklar seçilmelidir.
  • Yeni Oluştur...