Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 urkuten videolardan biri www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=108372724768&ref=mf ... (üç nokta) DİKKAT KORKUTUCU VİDEO!!!!BİR!ONBİR önemli not: ptronlarınıza ve küçük çocuklara izletmeyin!!!11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hayır ben korkmadımda masanın ucunda kahve içen arkadan beni izleyen patronum kahveyi üstüme püskürttü. off ya beyaz giymiştim. neden koyuyosunuz arkadaşım böyle şeyler amacınız ne ya. ne gereksizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 patronun paticikte takılmanı mı izliyo? dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben bekledigim halde korktum sanirsam bende bi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Böjeek said: hayır ben korkmadımda masanın ucunda kahve içen arkadan beni izleyen patronum kahveyi üstüme püskürttü. off ya beyaz giymiştim. neden koyuyosunuz arkadaşım böyle şeyler amacınız ne ya. ne gereksizsiniz meyaj gymistin ustune su mu puskurttu WET TSHIRT adamin niyeti farkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ya hayır cd kopyalıyorum onu beklerken kahve içiyodu yanımda. neroyu beklerken bakınıyodum ilginç bişeyse izleriz filan diye açtım. off ya cidden uyuz oluyorum şu tür videolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben yerimden zıpladım, kafamı hemen üstümdeki kitap rafıma çarptım.. aslına bakarsanız topii, ya şu hayvanların yaptıına bakın nasıl korkutuyolar ödüm koptu diye açmak istdim ama bu sefer kimse izlemez, nasıl korkuutumu anlamazdı. duygularımı paylaşcak insanlar olsun die bişi sölemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 cidden işiniz gücünüz yok he. hadi yapan adam yapmış bi gereksizlik bide paylaşıp neden bu gereksiz insanlar duygusunu bizede tattırıyosunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ahahaha, cok sinirlenmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Böjeek said: cidden işiniz gücünüz yok he. hadi yapan adam yapmış bi gereksizlik bide paylaşıp neden bu gereksiz insanlar duygusunu bizede tattırıyosunki. sen hala korkuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ofiste patronun ilk defa küfür etmesini duydum ötesi yok artık. korksam nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 patronuna sölermisin. hiç umrumda diil kendisi ve ettiği küfürleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 patronda az cakal deil cd izliyorum diye kizlari kesiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Hmm sevmem boyle videoları Ek olarak konu açarken konunun içeriği ile alakalı başlık yazılmalı. Yazdığım ve zegnanın benden çalıp da 2 kelime ekleyip tekrar post ettiği forum kurallarının 10. maddesine bakar isek: 10. Üyeler, konuları nereye açtığına dikkat etmeli ve uygun bölümü tespit edip oraya açmaya özen göstermelidir. Konu başlıkları tamamen büyük harflerden oluşmamalıdır. Sadece ilk harf ve özel adlar içeriyor ise onları büyük harflerle yazmalarına izin verilmektedir. Konu başlıkları içerik ile alakalı olmalı, ünlem cümleleri veya tamamen alakasız içerikte olmamalıdır. Aynı konu daha önce açılmış olabileceğinden öncelikle arama yapılarak göz atılmalı, açılmadığına emin olunduğunda uygun bölüme konu açılmalıdır. Konu başlıklarında anlamsız karakterler olmamalı, arama yapıldığında kolaylıkla bulunabilecek başlıklar seçilmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ='( http://forum.paticik.com/read.php?62,4153918,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BonePART said: patronda az cakal deil cd izliyorum diye kizlari kesiyo bide tşöerte kahve döküyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 mulgear6 said: ='( http://forum.paticik.com/read.php?62,4153918,page=1 dota topiği açmak da direk ban :/:/:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Arkasından izlerken önüne kahve döküyo aim var admin bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kahve dökmedi, ağzından püskürttü. ön tarafa döktü diye bişey demedim ben uydurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ok başlıı maşlıı topii postu herşeyi editledim. daha da korkana ne diim -.-' benden çıktı arhadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 herşey bi yana acayip tırstım dilimi ısırdım:( hazırlıksızdım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Arkayı nası gördün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 arkadaşım dökme sesiyle püskürtme sesi aynımı? tükürükle karışık püskürtmeyi göremesende anlamaz mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 konuyu okuduktan sonra, ve kendimi cok hazırlamama ragmen bi an tırstım feci. evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 edite bak zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar