raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 @Pzero Konuşan adamın takımının 2 kaptanı tekme tokat birbirlerine girmemiş olsa diyecem ki tamam. Fotomaç vs haberleriyle saçma sapan tripler de komikmiş yani. Kız arkadaş konusuysa apayrı komedi seni bilmem de benim de kız arkadaşım var yani bir çok insanın var.Çocuk o kadar para kazanıyor neden paylaşıcak bi sevgilisi olmasın. Komik misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Zaten kız arkadaşını eve "atmanın" nesi pislik bişi? Adam ilişki içindedir, ciddilerdir (ya da farketmez ciddi olmaya da bilirler), mutlulardir, beraber evde kalmışlar ne yani? Tam komedi. Sevgilisi varsa ister evine götürür ister beraber tatile giderler yuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 AYNI EVDE KIZ ERKEK NIKAHSIZ MI KALMIŞLAR ? OLAMAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Rikkie said: Arda çocukken kewellı televizyondan izlemiştir şimdi oynadığı takımın kaptanı. aynısını röportahda arda dedi. ben 11 yaşındayken kewellı izliordum uefa yarı finalinde şimdi kaptanı oldum. öyle iş olmaz ben kimim ki kimin kaptanlığını yapıyorum gibi laflar söyledi. bir de ayhan ve emre aşığa tamamen güvendiğini söyledi kaptanlık konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 PZero said: arda eve kız atıp havaalanında adam dövdüğü içinmi kaptan oldu . ben gs nin başında olsam süresiz kadro dışı bırakırım bu adamı . b s g . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 arda on numara adam yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 kafir bu olmaz ama kızı eve atmış .. kadro dışı kalmasını bırakın .. sınır dışı edelim ardayı bence. eve kız atmak ne demek olmm nasıl yaparr . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bunun bi ara çıktığı bi kız kültür ünideydi çok ciks ama aynı zamanda gizli enteldi kız arda kuzu gibi çocuk diyordu bana çuklat al bana diyordum herif 5 ayrı pastaneden 5 çeşit çuklat alıyordu hangisini beenirsin bilemedim diye diyordu ööyle karıköylü bi herifmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 o kadar para bende de olsa bende alırım 5 ayrı yerden. zaten para mara da almıyordur çoğu yer ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ben almam abi buluşmadan önce benden çuklat isteyenle uraşcama telefon rehberindeki bir sonraki memeye ulaşırım gerçi belki bi bildiği vardır çocuğun ne diyim aman bize ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar