napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Kızıyla Mısır'a tatile giden Polonyalı anne, otele dava açtı. Dava gerekçesi herkesi şaşırttı. Kızıyla Mısır'a tatile giden Polonyalı anne, 13 yaşındaki kızının havuza girdikten sonra hamile kaldığını iddia ederek kaldıkları otele dava açmaya karar verdi. 13 yaşındaki kızın annesi Magdalena Kwiatkowska, tatilden döndüklerinde kızının hamile olduğunu öğrendiklerini ve bunun kızının havuzu kullanması nedeniyle gerçekleştiğini öne sürdü. Gazeteport'un haberine göre kızının havuz suyundaki spermden hamile kaldığını söyleyen Magdalena, otele tazminat davası açtı. Anne kızının tatil sırasında hiçbir erkekle tanışmadığı ve bir şey yaşamadığı konusunda ısrar ederken, Varşova'daki turizm acentasındaki yetkililer de bu tuhaf şikayetin kendilerine ulaştığını doğruladı. Öte yandan otel yetkilileri kadının tazminat koparmaya çalıştığını öne sürdü. tık. böyle abuk subuk haberlere bayılıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 havuz anasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 çok işlevli bir havuzmuş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Vay be, Mısır'da sperm havuzu varmış. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 haberin yorumlari da supermis Misafir: muhalefet istifa etmeli bu ne rezalet diyarbakırspor başarılar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ahaha sperm hello world dedikten birkaç saniye sonra ölmüyormuydu ben mi yanlış biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 super sperm bu, klorelu suda hayatta kalabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Kızı vermiş bir arap bedevisine işte ya. Salak anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hemen heycanlananlar olmuş said: Misafir 10.07.2009 08:13 şu erkek milleti azcık kendilerini , uçkurlarını tutmasını bilsin ya .pesss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Cuce said: super sperm bu, klorelu suda hayatta kalabiliyo öyle deme bak said: Misafir 10.07.2009 09:00 yüzde 1 ihtimal de olsa boyle bir durum var,sansızlık. adam istatistiksel konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Wispy said: Kızı vermiş bir arap bedevisine işte ya. Salak anne bence yaşıtı bi mısırlı cocuga vermiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Ata binerken bozulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 deve spermi olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 havuzdan hamile kalması imkansız ya. sperm o suda hayatta kalıcak ta, gidicek kıza giricek... birisi şu kadına kızının kaşar olduğunu söyleyebilirmi bi zahmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 işte al sana havuz problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ıyy bir de mısırlıya aitse o sperm, çocuğu ter kokar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 fede said: işte al sana havuz problemi http://img31.imageshack.us/img31/9610/1232082824576.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kaanında osmanında dusunu kullandım umarım hamıle kalmam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ya yuh.. ama çok da kızamıyorum. illaki o kızı falan havuzda görüp, havuzun bi kenarıdna (oha nasıl olcaksa artık) attırıp çıkan adam vardır. kız da gidip üstünde yüzmüştür.. çünkü vajina su içindeyken içine su alan bi uzuv.. (teknik bilgi) edit: çok da kızamıyorum demişim devamını yazmamışım, olayın mısırda olmasına çok da kızamıyorum :P türkiyede de beklerim mesela.. mümkün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Olayı bitiren havuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 HAMİLE KALAN KIZIN SEXY FOTOĞRAFLARI haber hürriyette olsaydı bunu beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 böyle denyo kadinlarin kasar kizlari olmasi normal. doguruyolar sonra takip edemiyolar. basligi düzeltelim o zaman ''havuz girdi, hamile kaldi'' diye lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 olay havuzun kim olduguna bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar