FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bugün yeni bi bilgisayar topladım ben, amd athlon x2 7850be işlemci ma78gm-ud2h anakart 2gb ram bi de hd4850 var. wowda 1240x1024te 25-40 fps arası değişmekte. pes oynarken de menülerde bile salak renklenmeler oluyo. pembe/yeşil beneğimsi şeyler oluşup duruyo. maç esnasında eğer hava yağışlı değilse olmuyo. yağmur taneleri belirginleştikçe o noktalar daha bi çoğalıyo falan maçta da. hatta buna benziyolar oyunda da, oyun dışında da menü gölgeleri saçma. driverlar + bios falan güncelledim hep. napmam lazım ki şimdi, sorun nerde olabilir? ısınma sorunu da yok, 40 derece ekran kartı ısısı şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 HALP PLX :( peste de yakalayabildim sonunda o beneğimsi şeyleri. belirip kayboluyolar sürekli. öf sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 drectx güncel mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 9.0c var. bide bilmiyorum etkiler mi ama geçici olarak arkadaştan xp home edition aldım. en kısa zamanda vista veya xp prof. kurucam. ondan da olabilir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 drectx güncelle abi 9.0c olabilir ama ondan sonra yeni patch çıkmışta olabilir ve ekran kartının kendi programını kapat msconfigten öyle dene birde.birşey daha o sisteme windows 7 iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 görüntüden ekran kartı ramlerinde ısınma veya başka bir problem var gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 şu ayarları düşürerek sorundan bayaaa büyük bi ölçüde kurtuldum şuan. ama sanıyorum böyle de ekran kartının performansını düşürmüş oluyorum. hiç de anlamam bu işten, böyle mi kullanmam lazım şimdi? yoksa gidip kartı mı değiştireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 yapabiliyorsan erkan kartını farklı bir bilgisayara tak ,en emin yol o dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 spec kartın normal ayarları burda yazıyor,bundan düşükte düzeliyor demişsin ama o halde çalıştırman mantıksız yani,üretim hatası gibi geldi bana,yazılım kısmında sorun yok ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 normal değerlere getirdiğimde çok az oluyo. bellek saatini 940, diğerini 625 yaptım. sorunsuz gibi şuan. inş başka sorun çıkartmaz buna da razıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 karti yeni aldiysan boyle artifact vermesi normal degil, gddr da problem oldugunu gosterir. sicaklik degerleri normalken bu tarz artifactler aliyorsan garanti kapsaminda degisimini iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 degistir bencede, belki zor gelcek cikar git ugras belkide 15 gun bekle filan ama, insanda bekleyemiyoki.. valla en iisi baska bi bilgisayrda denemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Kartta sorun var direk degistir ayni sey benim arkadasiminda basina geldi baya ugrastiriyorlar ama soylemedi deme adam bakiyor bende duzgun bisey yok diyor sonra oyun acinca oyun hatali demekki gibi absurd bahaneler surebiliyorlar ortaya :P Oyunu yapan binlerce kisi aptal bir tek o zekiymis gibi direk teshis koyuyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yav doğrusunu söylemek gerekirse ben 3 yıldır bayaaaaa dandik bi pc kullandığımdan bu kartı görünce ayarlarına girip çoğu şeyi fulledim sfd. o artifact verdiğinde o core speed falan fulldeydi nerdeyse, biraz daha araştırıcam ama olanlar byaaa normalmiş, 3-5 siteye baktım da. normal hızına çektim hiç bi sorun yok şuan. sadece windowstaki bi kaç gölgede falan hafif bi aksama var gibime geliyo, onu da araştırdım home editiondan kaynaklanıyo olabilir demişler, aynı şekilde he kullanıpta böyle sorunlara sahip olanlar prof/vista kurduklarında düzeldiğini söylemişler falan. en kısa sürede işletim sistemini değiştiricem zaten, devam ederse gidip değiştiririm zaten ekran kartını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ahaha abi sapık mısın niye köklüyorsun kartı eline almadığın iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 nebiliyim ya, "oraya koydularsa ayarları köklemem normal olur, ehehehe" gibi bi düşünceyle yardırdım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 artifact e benzemiyo yalnız bu sorun. artifact daha çok kartı kastıran zamanlarda ekranın sacma sapan alakasız yerlerinde çıkar. burada sadece avusturyalı oyuncunun belli bi rbölgesinde çıkıyor. ki daha kartı zorlayacak bir hareket de yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Karti kastirmadigin zamanlarda grafik ramlerde problem varsada af alabilyioruz zmaan zaman, is ciddiye bindikce boyle lokal seylerden tum ekrana ve daha sik olacak sekilde genisliyor hadise. ayrica core ve shader hizlari bu sicakta koklendiyse belkide durum ondan kaynaklidir. stok hizlarda problem yoksa degistirmeye gerek olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 avusturyalı oyuncuyla ilgili bi sorunda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 lol. menülerde falan da çıkıyodu o ya,oyunda asıl kasması gereken yerlerde hiç öyle sorun yoktu da yağmur yağarken yağmur tanelerinde böyle şeyler çıkıyo mesela. oyunu durdurunca menüde yine. bide ekran kartında en az 450w psu yazmış, bende 350W(420W) yazıyo psuda. bunla alakası olabilir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yalniz problemi taksit taksit yaziyorsun, ilk basta durup durmadik yerdeydi, sonra soft o.c. yaptigini soyledin , simdide psu nun 350w, ki muhtemelen 12vrail inda 15A civarinda bisey oldugu orta cikti. Daha parantez acmak istedgiin bi nokta varsa yaz simdiden istersern. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ya dediğim gibi hiç anlamıyorum bu donanım geyiğinden, neyin sorun neyin normal olduğunu falan pek bilmem. psu şu; http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=51475&ad=GiGABYTE-X2-400W-SiYAH-Bilgisayar-Kasalari bu kasadaki yani, başka da bişeye dokunmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 lan bas git sinirini bozma adamin taksit taksit anlatiyon, senin cpu bozuk mavi kabloyu kes duzelir. hem seninkinin pentiumu kac, kacmiyorsa niye kacmiyor bunlari sole once zzzt erenkoyy mavi ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ahah. abi dediğim gibi işte ya. çok uzağım donanım olayına. ondan böyle oldu. pardons :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar