Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekran kartı sorunu?

FromTheHell

Öne çıkan mesajlar

bugün yeni bi bilgisayar topladım ben,
amd athlon x2 7850be işlemci
ma78gm-ud2h anakart
2gb ram bi de hd4850 var.

wowda 1240x1024te 25-40 fps arası değişmekte.
pes oynarken de menülerde bile salak renklenmeler oluyo. pembe/yeşil beneğimsi şeyler oluşup duruyo. maç esnasında eğer hava yağışlı değilse olmuyo. yağmur taneleri belirginleştikçe o noktalar daha bi çoğalıyo falan maçta da.

hatta buna benziyolar oyunda da, oyun dışında da menü gölgeleri saçma.

driverlar + bios falan güncelledim hep. napmam lazım ki şimdi, sorun nerde olabilir?

ısınma sorunu da yok, 40 derece ekran kartı ısısı şuan.

Sosyal ağlarda paylaş

Kartta sorun var direk degistir ayni sey benim arkadasiminda basina geldi baya ugrastiriyorlar ama soylemedi deme adam bakiyor bende duzgun bisey yok diyor sonra oyun acinca oyun hatali demekki gibi absurd bahaneler surebiliyorlar ortaya :P Oyunu yapan binlerce kisi aptal bir tek o zekiymis gibi direk teshis koyuyorlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

yav doğrusunu söylemek gerekirse ben 3 yıldır bayaaaaa dandik bi pc kullandığımdan bu kartı görünce ayarlarına girip çoğu şeyi fulledim sfd.
o artifact verdiğinde o core speed falan fulldeydi nerdeyse, biraz daha araştırıcam ama olanlar byaaa normalmiş, 3-5 siteye baktım da.
normal hızına çektim hiç bi sorun yok şuan.
sadece windowstaki bi kaç gölgede falan hafif bi aksama var gibime geliyo, onu da araştırdım home editiondan kaynaklanıyo olabilir demişler, aynı şekilde he kullanıpta böyle sorunlara sahip olanlar prof/vista kurduklarında düzeldiğini söylemişler falan. en kısa sürede işletim sistemini değiştiricem zaten, devam ederse gidip değiştiririm zaten ekran kartını.
Sosyal ağlarda paylaş

Karti kastirmadigin zamanlarda grafik ramlerde problem varsada af alabilyioruz zmaan zaman, is ciddiye bindikce boyle lokal seylerden tum ekrana ve daha sik olacak sekilde genisliyor hadise.

ayrica core ve shader hizlari bu sicakta koklendiyse belkide durum ondan kaynaklidir. stok hizlarda problem yoksa degistirmeye gerek olmayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

lol.
menülerde falan da çıkıyodu o ya,oyunda asıl kasması gereken yerlerde hiç öyle sorun yoktu da yağmur yağarken yağmur tanelerinde böyle şeyler çıkıyo mesela. oyunu durdurunca menüde yine.

bide ekran kartında en az 450w psu yazmış, bende 350W(420W) yazıyo psuda.
bunla alakası olabilir mi ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...