Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Kaede said: Hikayesi çok güzel ama Deadmines mainquest in bu bile yeter deamines yapmak icin (doggy'nin kulakları çın çın etsin) cok kral adamdi cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 siamese düşüyor diye az farmlamazdık şefi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ilk o deadmines'in final odasındaki gemiyi gördüğümü hatırlıyorum, level 14 mü ne, ne işim varsa artık orada. - hasktr lan, adamlar swyi alacak olm ! diye panik yapmıştım. ha, sonra kurtardık tabii, ama o helecan. ah. n00bluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 deadmines lvl85 heroic olarak geri donuyor AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ABİİİİ BU DEMEK OLUYOR Kİ WORGEN DRUİDİMLE AKICAM DM YE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 us betadan beri oynaım en skill gerektireni tabiki ulduar ve bwl ... AQ son boss da fena deildi...aq ve mc zevkli instancdı zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Kararsız kaldımda BWl ve Ahnqiraj 40 + Zullar Offf fena ya :D Eu first betadan girersek WC çok heyecanlıydı ehuehue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Arkadaşlar "Eski =/= iyi oyuncu" bunu unutmayın şu şöyle bunu böyle bunu bu zaman şunu şu zaman kestim diye yazarken. Bu nasıl iştir yahu AQ/NAxx farmlayan amma çok Türk oyuncu varmış resmen şaşkınlık içerisinde bakıyoruz burada sayıları hergeçengün artıyor zaman makinesi icad edilmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bak kac senedir oynuorum halen kotüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 aslinda kungen benim de TBC ciktiktan sonra accountu sattim forumtr den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bir de wowun 2.si 3.sü 4.sü türktü xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Regalya said: Arkadaşlar "Eski =/= iyi oyuncu" bunu unutmayın şu şöyle bunu böyle bunu bu zaman şunu şu zaman kestim diye yazarken. Bu nasıl iştir yahu AQ/NAxx farmlayan amma çok Türk oyuncu varmış resmen şaşkınlık içerisinde bakıyoruz burada sayıları hergeçengün artıyor zaman makinesi icad edilmiş sanırım. Tbc/wotlk ile farmlamıştırlar işte, o da farm. Detaylara bakmamak lazım önemli olan netice. Neden rencide ediyorsun insanları :( Black Qiraji Battle Tank türklerin eline geçince yabancılar haykırmıştı hey gidi hey ne günlerdi.. asdasdasdfqwedasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Miraul said: bak kac senedir oynuorum halen kotüyüm o kadar senenin yarisini dc gecirdin zaten. diger yarisinda da ogreniyosun hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ya yok öyle değil Nessarien isim vermiyeyim ama misal buraya cthun kill resmi koyduğumuzda uuu ben daha MC kapısından girmedim diyen adam nasıl oluysa sihirli bi şekilde kendini aq/naxx farlamış olarak tasvir ediyor. Garip -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ben yetemedim. :( Maexna'yı bile kesemedik sonra gült dagıldı tbc 25 man nanesine :p AMA ANUB & INSTRUCTOR VE SKERAM FARMLADIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Regalya said: ya yok öyle değil Nessarien isim vermiyeyim ama misal buraya cthun kill resmi koyduğumuzda uuu ben daha MC kapısından girmedim diyen adam nasıl oluysa sihirli bi şekilde kendini aq/naxx farlamış olarak tasvir ediyor. Garip -.- He he alay ediyordum zaten o mesajda ^^ Eski realmımda bir guild vardı geçenlerde forumda recruitment yazılarını gördüm. Biz muru v1 yaparken kalec geçememiş guild kendini pre-nerfed contenti temizlemiş ilan ediyor hani yıllar önce olsa insanlar belki yutar hatırlamaz 1 yıl öncesi yahu insaf ^^ Recruitment için hazırlanan, guildi tanıtan ciddi ve nitelikli bilgiler içermesi gereken bir konuda bile böylesine açık şekilde yalan söyleme gereği duyan insanlar varken forum içinde herhangi bir konuda böyle birşey yapanlara pek şaşırmamamız gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 abi vanillada end game guildlerde insanlar oyunu birakmaya ba$layinca xrealm recruitle cok insan aldi guildler. i$te o dedikleriniz de zaten onceden farmlayan guildlerde 2 save(max) kestigi icin, ben farmladim oluyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bwl acık ara ezer bence . raid dısında da sm hastasıyımdır hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 nax vanillayı az kaçırdım gerisinde vardım ama sunwell tadını hiçbir yerde alamadım ( tbc neft patchı ve 80 talentleri öncesindeki progress zamanı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar