Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geri dönsem mi?

Rock

Öne çıkan mesajlar

gördüğüm kadarıyla k8p hariç(tam bilmiyorum) diğer serverlar dengeli şuan buglar hala var mesela shamanın channeling büyüsü oldukten sonra bile devam ediyo beni kaç kere kestiler öle:) yani bunun gibi buglar mevcut serverlar birleştiği için hemen hemen tüm serverlar dolu karak nornda senaryo 5 dk bazen bastıgım anda geliyo bana tabi tier 1-2-3 için tier 4 tede ole olacagını sanıyorum,aoe hala nerflenmedi domine ediyo bw ler choppalar yine ama yakın zamanda nerflenecek
Sosyal ağlarda paylaş

warhammer beni çagirmiş. 10 gün gel takil diyor. karak norn da desti son biraktim da aglancak haldeydi ( cidden qq yaptımdan değil t4 de ne senaryo alabiliyorduk ne kale) blackguard desen herkesi nefretin zincirlerine bağlamaktan başka işe yaramıyordum. bi informe edin dönim mi 10 günlüne ? slayerlar hala aoe spamliyip üzer mi benim gibi bir tankı?
Sosyal ağlarda paylaş

Şansıma norna rank2 bir des charı atmış. Önce onu silmem yada transfer etmem gerekecek. Anlamadığım birşey var. Norn'da desler öndeyse niye benim için daha iyi?

Bir de bu oyunu klasör olarak c/p yapıp wowdaki gibi kullanabilirmiyim. Yeniden yüklemek ızdırap gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

Şansıma norna rank2 bir des charı atmış. Önce onu silmem yada transfer etmem gerekecek. Anlamadığım birşey var. Norn'da desler öndeyse niye benim için daha iyi?

.

asil xp pvp den geldiği için güçlü tarafta olmak hem daha güzel itemlara kolay erişim sağlar. hem de daha kolay level alırsın.

o zaman bu akşam ben bir yüklim şu oyunu blackguard'ımla dolanayım.
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

asil xp pvp den geldiği için güçlü tarafta olmak hem daha güzel itemlara kolay erişim sağlar. hem de daha kolay level alırsın.

Tamam da ben bw orderım. Sam'in söylediği kadarıyla o serverda des daha öndeymiş.

pronoit said:

o zaman bu akşam ben bir yüklim şu oyunu blackguard'ımla dolanayım.

Şimdiden başla. 2gb patch kolay kolay bitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

Tamam da ben bw orderım. Sam'in söylediği kadarıyla o serverda des daha öndeymiş.

nüfusları daha fazla, bu nedenle teşvik maksadıyla %20 xp & renown kazanç bonusu var order karakterlerine. nüfus dengesi değişir, düzelir sen 40 olana kadar ve edindiğin bonus da yanına kar kalır. :)

spell effect'leri kısarsanız rahat oynanıyor en kalabalık anlarda, ekranda 100 kişi varken bile artık. optimizasyon oyun çıktığı zamankinden iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

dvd bozukluğu değil o bende de oldu, basım hatası. 20 kere takıp çıkardım, en sonunda çalıştı. installation'ı iptal etme, sonlandırsın öyle ikinci diskten kopyalamadan. sonra tak çıkar öyle çalışana kadar. en sonunda tırlatmaya beş kala çalışacak, o zaman data dosyasını kopyalarsın klasörüne.
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

koskoca bg de adam gibi heal yapan 1 kişi mi var?

1 kişi olması hiç olmamasında iyidir :D WoWda horde oynarken AV'de hiç heal almadan oyun bitirdiğimi bilirim.

Unutmadan ekleyeyim. Yardım eden ve tavsiyelerde bulunan arkadaşlara teşekürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...