Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 WoW iyice baydığı için hesabı kapattım. Hesabımı tekrar açıp 20 brigt wizardamla oyuna geri mi dönsem diyorum. Oyunun durumu şuaralar nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 gördüğüm kadarıyla k8p hariç(tam bilmiyorum) diğer serverlar dengeli şuan buglar hala var mesela shamanın channeling büyüsü oldukten sonra bile devam ediyo beni kaç kere kestiler öle:) yani bunun gibi buglar mevcut serverlar birleştiği için hemen hemen tüm serverlar dolu karak nornda senaryo 5 dk bazen bastıgım anda geliyo bana tabi tier 1-2-3 için tier 4 tede ole olacagını sanıyorum,aoe hala nerflenmedi domine ediyo bw ler choppalar yine ama yakın zamanda nerflenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 BWlerin aoe muhabbeti hala devam ediyor demekki. Bu girmek için başak bir neden olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bw'lerin durumu bu: şimdi dönülmez de ne zaman dönülür bilmem doğrusu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Geçen seferde merak etmiştim şimdi de merak ediyorum. Yüksek DPS yüksek xp veye yüksek killpoint anlamna gelmiyor. Millet niye bukadar ağlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Oyunu yükledim, patch yüklüyor... 2GB!!! BU NE YAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 warhammer beni çagirmiş. 10 gün gel takil diyor. karak norn da desti son biraktim da aglancak haldeydi ( cidden qq yaptımdan değil t4 de ne senaryo alabiliyorduk ne kale) blackguard desen herkesi nefretin zincirlerine bağlamaktan başka işe yaramıyordum. bi informe edin dönim mi 10 günlüne ? slayerlar hala aoe spamliyip üzer mi benim gibi bir tankı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Sanırım bedava karakter transferi açılmış. Order için neresini önerirsiniz? Şuan Karak-Azgal'da gözüküyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 rock, bayağı yeni content eklendi oyuna. normal o. norn'da order'a %20 renown & xp bonus var ki r20 char için bence en uygun ortam. pronoit, norn'da dest daha önde ve daha kalabalık. tank üzülmez bence pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Şansıma norna rank2 bir des charı atmış. Önce onu silmem yada transfer etmem gerekecek. Anlamadığım birşey var. Norn'da desler öndeyse niye benim için daha iyi? Bir de bu oyunu klasör olarak c/p yapıp wowdaki gibi kullanabilirmiyim. Yeniden yüklemek ızdırap gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Rock said: Şansıma norna rank2 bir des charı atmış. Önce onu silmem yada transfer etmem gerekecek. Anlamadığım birşey var. Norn'da desler öndeyse niye benim için daha iyi? . asil xp pvp den geldiği için güçlü tarafta olmak hem daha güzel itemlara kolay erişim sağlar. hem de daha kolay level alırsın. o zaman bu akşam ben bir yüklim şu oyunu blackguard'ımla dolanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 domine etmiyo dest serveri:) zaten güç dengeleri hep değişiyo bu oyunda bkz:k8p bende normalde destruction oynuyodum karak azgalda genelde senaryo oynadıgım için ve o serverda senaryoları beklerken 2-3 lvl aldıgım için questlerle bıraktıp order deneyeyim dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 pronoit said: asil xp pvp den geldiği için güçlü tarafta olmak hem daha güzel itemlara kolay erişim sağlar. hem de daha kolay level alırsın. Tamam da ben bw orderım. Sam'in söylediği kadarıyla o serverda des daha öndeymiş. pronoit said: o zaman bu akşam ben bir yüklim şu oyunu blackguard'ımla dolanayım. Şimdiden başla. 2gb patch kolay kolay bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 banada gelmiş böyle bir mail ,başlasam mı acaba dedirtti ama hala quad core işlemci 6 ekran kartı 53 gb ram istiyor dimi bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Ekran kartım rezil bişryeken bile oynanabiliyordu. Sistemim coreduo, 2gb ram. Okadar abartılı değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Rock said: Tamam da ben bw orderım. Sam'in söylediği kadarıyla o serverda des daha öndeymiş. nüfusları daha fazla, bu nedenle teşvik maksadıyla %20 xp & renown kazanç bonusu var order karakterlerine. nüfus dengesi değişir, düzelir sen 40 olana kadar ve edindiğin bonus da yanına kar kalır. :) spell effect'leri kısarsanız rahat oynanıyor en kalabalık anlarda, ekranda 100 kişi varken bile artık. optimizasyon oyun çıktığı zamankinden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 sadece bi kez yüklediğim oyunun. dvd 2 si nasil bozulur? işte bunu hiç anlamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 nazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Altını alkolle silmeyi dene. Yoksa elni mahkum 2. DVD yi yada tamamını tekrar indirmen gerekecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dvd bozukluğu değil o bende de oldu, basım hatası. 20 kere takıp çıkardım, en sonunda çalıştı. installation'ı iptal etme, sonlandırsın öyle ikinci diskten kopyalamadan. sonra tak çıkar öyle çalışana kadar. en sonunda tırlatmaya beş kala çalışacak, o zaman data dosyasını kopyalarsın klasörüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Sam said: bw'lerin durumu bu: şimdi dönülmez de ne zaman dönülür bilmem doğrusu. (:P) Her BW öyle değil ama her BW en azından bir alttaki eleman gibi eheh, yine çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Rock said: Bir de bu oyunu klasör olarak c/p yapıp wowdaki gibi kullanabilirmiyim. Yeniden yüklemek ızdırap gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 koskoca bg de adam gibi heal yapan 1 kişi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 mulgear6 said: koskoca bg de adam gibi heal yapan 1 kişi mi var? 1 kişi olması hiç olmamasında iyidir :D WoWda horde oynarken AV'de hiç heal almadan oyun bitirdiğimi bilirim. Unutmadan ekleyeyim. Yardım eden ve tavsiyelerde bulunan arkadaşlara teşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar