Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir ilişkinin daha sonuna geldik...

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Duzeltiyorum senin bildigin sevgilisi olmadi, ve/veya basarisiz girisimleri oldu.

Nasil olur lan, elif hayatta yapmaz ole bisi??!! Benden iyi mi bileceksin onu

Elif yapmaz tabi, hep ayse yapar , ece yapar. Yapanlar hep arkadasinin veya yabancilarin kiz arkadaslaridir. Cunku bi sen de var bilgelik, digerleri sevgililerini tanima ozurlu.

Geyik bi yana, kiz milletinde yaygin durumlar bunlar, yapan da cok, yapmayanda.Acalim bi buyuk raki annatayim size uzun uzun :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bence haketmiştir. Haketmese niye böyle yapsın hatun? Bide elimi sallasam ellisi falan şu tribe giren adam herşeyi haketmiştir.

İlla fiiliyatla ilgili olmasına gerek yok bu arada, keza hak fiilden değil oluştan doğar. Yani en güzel duygunun en asil insanı olsun, eğer yetersizse yine de haketmiştir. Bence.
Sosyal ağlarda paylaş

doğru abi...çok acı ama hak ettim. işte beni yiyip bitiren, içimi çürüten şey de bu.

Onu bu hale ben getirdim. 17 ay boyunca onu çok üzdüm. Saçma sapan çıkışlarımla ve dengesiz davranışlarımla onu kendimden soğutmayı başardım. Beni çok seven birini kendimden soğutmayı başardım.

Bana "seni hücrelerime kadar seviyorum" diyen birini bu hale ben getirdim. Terk edilmek değil ama bu vicdan azabı beni kahrediyo.

Ve şimdi eşlerinden ayrılan erkeklerin neden kadınlara göre daha çok perişan olduklarını anlıyorum. Çünkü suçluyuz da o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

orda yanılıyorsun bence şimdi seni hücrelerine kadar seven birini sen öyle kolay kolay soğutamazsın kendinden bunu söyleyen kız zaten soğuyorsa düpedüz hisleri ya gerçek değildir ya da yalancının önde gidenidir. aynı şey başıma geldi 17 ay değildi belki ama 8-9 ayı vardı.(daha önceki tanışıklığımız 2 sene onu hesaba katmıyorum) muhtemelen bu ilişkide de sevgisinden emin olan, sevgisi gerçek olan sendin ki terk eden o oldu biraz böyle düşün. ha birde aklında bulunsun ilerde olur da sana dönerse emin ol bir kere daha terk edileceksin o yüzden terk edilmeden önce terk etmeni öneririm. güven önemli birşey bir kez kaybettin mi bir daha geri gelmiyor. gerçi terk edilsen de koymuyor 2. defa eskisi kadar. evet bu da başıma geldi. ne çok terk edilmek fiilini kullandım lan.
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuda tek bişey kesindir ki en bitmicek denen asklar bile osuruktan sebeplerle bitebilir. aradıgınız sebeplerin çok dısında bir sebep olabilir karsınızdaki insanın kafasında.

üzülmemek için her ilişkiye baslarken sonsuz olacagı düşüncesine kapılmadan ilerlemek..

olay bittikten sonra da yapılacak sey kendimizi modifiye etmektir baska konulara yönelmek mesela ben de ayrılalı cok fazla olmadı ama şimdi kendime bi motor alıcam (normal, sürüleninden) sevgilim gibi görücem belki de onu, unutmaksa unutulur, yarın biri cıkar karsına unutturur falan filan ehh cok sıradan oldu asdadsa
Sosyal ağlarda paylaş

aga doğru diyosun da anılar, yaşananlar adamın peşini bırakmıyo. Ailemde yazlıkta evde yalnızım, çok kuruyorum. Beni çok seviyodu. Bir daha beni bu kadar sevecek birini bulabilirmiyim bilmiyorum. Diyeceksinki madem seviyodu neden terketti, onu da bilmiyorum. Hayatımın en büyük kazığını yedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

Perspective said:

benim sevgilim beni ulduardaki bi shoulder yüzünden bıraktı lol, neymiş sevgiline wow oynatmayacakmışsın

20 sayfalık bir topiclik malzeme var burada.

Kaç 20.. Detaylarına girse ohoo oooooo. Perspective madem içini dökeceksin kendine konu aç çocuğun konusunu trollemeyelim :D

fsdsadfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Devilmanta said:

napae said:

Devilmanta said:

dönen erkek başka sevişcek birini bulamıyor demektir
ayrılan sevgili o ilişkiden alıcağını almış demektir (yani zaten hiç aşık olmamıştır)
aşık olan insan hiç ayrılmaz ayrılığı aklının ucundan geçirmez.

aşk da biter. aşk sonsuza kadar sürer mi sanıyosun?

en azından 17 ayda bitmez
hexxed!

ne diyosun ya 1 günde bile biter.
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

Devilmanta said:

napae said:

Devilmanta said:

dönen erkek başka sevişcek birini bulamıyor demektir
ayrılan sevgili o ilişkiden alıcağını almış demektir (yani zaten hiç aşık olmamıştır)
aşık olan insan hiç ayrılmaz ayrılığı aklının ucundan geçirmez.

aşk da biter. aşk sonsuza kadar sürer mi sanıyosun?

en azından 17 ayda bitmez
hexxed!

ne diyosun ya 1 günde bile biter.
o senin ask dedigin seyi lalelide 50 liraya satiyolar sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...