paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Yannız ne sevimli adamışsın sen yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hacı sen sevgilinden ayrılmadın mı? iş mi atıyon çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kafayı dağıtmaya çalışıyorum hatırlatmassan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 topaç falan al lan oynasın çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 çok tatlı kız yea,before sunrise+sunsette oynayan kıza benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ama oğlan da çok şirin cidden, çok yakışmışlar birbirlerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kıza git de ki. resmimizi koydum pati diye bi siteye beni de seni de çok sevdiler. herkes bizim çok iyi bi çift olduğumuzu söylüyor de. egom da tavan yaptı da. sana benden daha büyük hediye mi var lan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 . İyi mi bu? Olur mu? Daha iyi birşey yapabilecek olan var mı veya? Birde yazı yazayım diyorum arkasına mı yazayım altına filan mı böyle yazayım ufak ufak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 BENİM YAPTIĞIMI BEĞENMEMİŞ ÇOCUĞA BAK YEA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kafandaki kaskı çıkarsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Çokakıllıadam said: . İyi mi bu? Olur mu? Daha iyi birşey yapabilecek olan var mı veya? Birde yazı yazayım diyorum arkasına mı yazayım altına filan mı böyle yazayım ufak ufak? Abi senin adın fırat mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Oha sen kimsin? Bu arada zenci gibi çıkmışsın diyorlar var mı daha iyisini yapabilecek olan? Bu arada yarın işe gidicem, izinde almam gerekicek bunları yaptırmak için. Pek vaktim yok yani hadi bir el atıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kızın babası falan çıkarsa sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kızın eski sevgilisi ilkokul 3ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oyuncak ayı alabilirsin fırat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Sevgili patiler hadi sizlerin yardımını bekliyorum(: Bu arada Antalyadayım yolu Antalyaya düşen olursa gününü gün ederim. Ordan oraya koşturturum çok eğlendiririm filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Akhlaur said: Çokakıllıadam said: . İyi mi bu? Olur mu? Daha iyi birşey yapabilecek olan var mı veya? Birde yazı yazayım diyorum arkasına mı yazayım altına filan mı böyle yazayım ufak ufak? Abi senin adın fırat mı ? Sihir li sinan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Oha yalvarıyorum resmen size. Hadi abi el atıverin şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 KES DEDİN KESTİK TEŞEKKÜR ETMEDİĞİN GİBİ BİR DE BEĞENMEMİŞ. DAHA DA YARDIM ETMEM BAY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Oha trip attı adam. Bella çok teşekkür ederim, dünyanın en iyi patisisin. Yolun Antalyaya düşerse haber ver hayatını yaşatıcam sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Necro said: Akhlaur said: Çokakıllıadam said: . İyi mi bu? Olur mu? Daha iyi birşey yapabilecek olan var mı veya? Birde yazı yazayım diyorum arkasına mı yazayım altına filan mı böyle yazayım ufak ufak? Abi senin adın fırat mı ? Sihir li sinan Adım sinan da bana ilk defa sen sihirli dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Akhlaur said: Necro said: Akhlaur said: Çokakıllıadam said: . İyi mi bu? Olur mu? Daha iyi birşey yapabilecek olan var mı veya? Birde yazı yazayım diyorum arkasına mı yazayım altına filan mı böyle yazayım ufak ufak? Abi senin adın fırat mı ? Sihir li sinan Adım sinan da bana ilk defa sen sihirli dedin. Profilinde yaziyor zaten ben sihirli demedim ayrica sihirliymissin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Öyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 küçük çükün kitabı al bence dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar