paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Yannız ne sevimli adamışsın sen yahu :)
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hacı sen sevgilinden ayrılmadın mı? iş mi atıyon çocuğa
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kafayı dağıtmaya çalışıyorum hatırlatmassan sevinirim
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 çok tatlı kız yea,before sunrise+sunsette oynayan kıza benziyor.
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ama oğlan da çok şirin cidden, çok yakışmışlar birbirlerine :)
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kıza git de ki. resmimizi koydum pati diye bi siteye beni de seni de çok sevdiler. herkes bizim çok iyi bi çift olduğumuzu söylüyor de. egom da tavan yaptı da. sana benden daha büyük hediye mi var lan de
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 . İyi mi bu? Olur mu? Daha iyi birşey yapabilecek olan var mı veya? Birde yazı yazayım diyorum arkasına mı yazayım altına filan mı böyle yazayım ufak ufak?
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 BENİM YAPTIĞIMI BEĞENMEMİŞ ÇOCUĞA BAK YEA.
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Çokakıllıadam said: . İyi mi bu? Olur mu? Daha iyi birşey yapabilecek olan var mı veya? Birde yazı yazayım diyorum arkasına mı yazayım altına filan mı böyle yazayım ufak ufak? Abi senin adın fırat mı ?
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Oha sen kimsin? Bu arada zenci gibi çıkmışsın diyorlar var mı daha iyisini yapabilecek olan? Bu arada yarın işe gidicem, izinde almam gerekicek bunları yaptırmak için. Pek vaktim yok yani hadi bir el atıverin.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Sevgili patiler hadi sizlerin yardımını bekliyorum(: Bu arada Antalyadayım yolu Antalyaya düşen olursa gününü gün ederim. Ordan oraya koşturturum çok eğlendiririm filan.
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Akhlaur said: Çokakıllıadam said: . İyi mi bu? Olur mu? Daha iyi birşey yapabilecek olan var mı veya? Birde yazı yazayım diyorum arkasına mı yazayım altına filan mı böyle yazayım ufak ufak? Abi senin adın fırat mı ? Sihir li sinan
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Oha yalvarıyorum resmen size. Hadi abi el atıverin şuna
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 KES DEDİN KESTİK TEŞEKKÜR ETMEDİĞİN GİBİ BİR DE BEĞENMEMİŞ. DAHA DA YARDIM ETMEM BAY.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Oha trip attı adam. Bella çok teşekkür ederim, dünyanın en iyi patisisin. Yolun Antalyaya düşerse haber ver hayatını yaşatıcam sana.
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Necro said: Akhlaur said: Çokakıllıadam said: . İyi mi bu? Olur mu? Daha iyi birşey yapabilecek olan var mı veya? Birde yazı yazayım diyorum arkasına mı yazayım altına filan mı böyle yazayım ufak ufak? Abi senin adın fırat mı ? Sihir li sinan Adım sinan da bana ilk defa sen sihirli dedin.
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Akhlaur said: Necro said: Akhlaur said: Çokakıllıadam said: . İyi mi bu? Olur mu? Daha iyi birşey yapabilecek olan var mı veya? Birde yazı yazayım diyorum arkasına mı yazayım altına filan mı böyle yazayım ufak ufak? Abi senin adın fırat mı ? Sihir li sinan Adım sinan da bana ilk defa sen sihirli dedin. Profilinde yaziyor zaten ben sihirli demedim ayrica sihirliymissin zaten.
Öne çıkan mesajlar