Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bence grup çok güzel muzik yapıyor bende ilk albümleri dışında tüm albümleri var.ama içlerinde en beğendiğim albümleri trailer blazer ve anatolia.beni en eğlendiren ve çoşturan albümü ise popçular dışarı.pentagram'ın en güzel yanı anadolu muziğini rock'a çevirmeleri bu özelliği sayesinde bence tutulan bir grup.bende en güzel şarkıları ise welcome to end:rock:[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 gitaristleri diz altı kısa pantolon giyip sahneye çıkmasaydı biraz daha takdir edebilirdim, ama komik olmuş öyle bu arada bir süper bi albüm, bi grup bu kadar kendini aşabilirmiş.[hline]divine sarcasm
Magic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Müzik olarak değişmeselerde, grup olarak bakış açılarını değiştirdiler Albümlerini almam ama dinlerim
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ama ben ''bir'' albümlerini pek beğenmedim orada sadece ''bir'' şarkısını beğendim.zaten mezarkabul şarkısı çok eski bir şarkı.iki tane'de her zamanki gibi bir anadolu türküsü koymuşlar hoş olmuş ama bana trailer blazer ve anatolia zevkini vermiyor bu yeni albüm.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Necroshine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 pentagram güzel hiçtiyse türk metal grubu ülkemiz açısındanda iyi :))
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben anatolia'yı sevdim. hele sonsuzluk çok güzel...[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Dınlemıyoruz[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 dinlerim. severim de. güzel müzik yapıyolar bence.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Craven Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 severim dinlerim çalarım.radyoda da çalarım yayınımda eğer istenirse[hline] www.hayalkent.net/freestyle
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Çalarsa kapattırmam çalmıyosa açtırmam[hline]Ben akıllıyım.
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Anatolia albümleri bence tam bir şaheser. Behind the veil, fall of a hero,sonsuzluk,time şarkıları harika. Bir de sevmediğim bazı şarkılar var. Bir süreden sonra kafa bulandırmaya başlıyor.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Demise Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Arada bi sonsuzluk,time falam hoşuma gidio öle geceleri slowları ii gidio fena diil..[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
riglous Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 mezarkabul olarak çıkardıkları albümü anca aldım ben arkadaştan, hoş, tatlı. TR standartlarına göre çok iyi... [Bu mesaj riglous tarafından 13 June 2003 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Craven Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 mezarkabul değil unspoken albümün adı. pentagram en sevdiğim gruplar arasındadır.laf etmeyin[hline] www.hayalkent.net/freestyle
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Her zamn dinlerinm tüm konserlerine giderim.Anatolia dinleyememiş ama kazaa ile idare etmeye çalışan biri olarak Unspoken albümünün güzel olduğunu soleyebilirim.Ama konserleri ayrı bi keyif[hline]Blood never ends without the power of wisdom
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 metalde "ney" gibi mukemmel bir muzik aletini kullanmalarinin yettigini dusunuorum :P
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 metalda ney kullanan bir grup şu zamana kadar ben şahsen hiç bir grupta görmedim.mükemmel uyuşmuşlar metal ile ney.birbirini çok güzel tamamlamış:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Pentagram Pentagram Pentagram *!Bir t- shirtunu giyr ve sokaklara çıkıp bagırır*[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Ati Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Pentagram deli gurp ya istanbulda yapilan her konserine gidiyorum.harbi sarkilari sağlam tek kotu yani türk olmalari .[hline]Gördüğün Her Sey.. Duydugun Her Sey... Kendi Kalbinde olan bitendir... grup ilizyon...
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Pentagramı Trail Blazer albumunden beri takip ediyorum. Acıkcası eski halini ozluyorum. Ama bu son halide cok ozgun ve iyi. Ati; ne demek istedin anlayamadım[hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Ati Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Diyorum ki deli bir grup istanbulda her konserine gidiyorum :) Daha dunyaca ünlü grup olamamalari nedeni Türk olmalari bence.....[hline]Gördüğün Her Sey.. Duydugun Her Sey... Kendi Kalbinde olan bitendir... grup ilizyon...
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 $imdi anladım :) Bende 3 tane konserine gittim (izmire pek gelmiyorlar)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bu sene sırf İstanbul da 2 tane yaptılar(Bostancı ve Açıkhava) Ankarada yaptılar İzmirde de yapmıs olmaları lazım yanlıs hatırlamıyosam[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 En gaz albümleri Popçular Dışarı olan grup[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Magic, 13 June 2003 11:31 tarihinde demiş ki: Müzik olarak değişmeselerde, grup olarak bakış açılarını değiştirdiler Albümlerini almam ama dinlerim ewet belkide en buyuk hayranlarından biriyim ve bakisacilari gercekten degişti bunu ilk3 albumundeki PENTAGRAM topici ileson 2 albumdeki topiclerde tharfine dikkat ederek coook kolay anlayabilirmetalci arkadaslar....:hrr:[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz:
Öne çıkan mesajlar