Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 MİS GİBİ HEDİYE LAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kiz arkadas olmayan kiza pijama felan alinmaz lan sonra sevgilisi yavuklusu abisi felan ceker vurur kitap al madem sevgilin deil yok olmasini planliyosan o ayri tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 irin said: napae said: istinyeparkta oysho diye bi yer var. istanbulda mı oturuyosun bilmiyorum ama diğer insanların aklında bulunsun en azından haha başka bi yerde daha var mı bilmiyorum, vardır heralde. orda acayip güzel pijamalar ve gecelikler satılıyo. sevimli şeyler de var seksi şeyler de var. madem kız arkadaşın değil, sevimli şeylere bakabilirsin. uyurken falan giydikçe seni hatırlar , ayh. <3 neyse öyle yani. fiyatları da çok fazla değil bana göre. ben soyledim onu hıh! dfhjkdjfk özür dilerim ya okumadım ki hiç. demek ki ruh ikiziyiz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sevgilisi değilse seksi şey alamaz mı? seksi şey alınca illa seks mi yapmak istiyordur? yoksa ben olaya bilinçli şekilde çok mu masum yaklaşıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 @napae ohaa ben seni yıllardır arıyorum lan.kısmetim bu topikteymiş sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 pijama, don gibi imalar yaratan şeyler almayın sevgülü değilse, başınıza iş açarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 fede said: sevgilisi değilse seksi şey alamaz mı? seksi şey alınca illa seks mi yapmak istiyordur? yoksa ben olaya bilinçli şekilde çok mu masum yaklaşıyorum? fede sole dusunelim kiz arkadasina bi arkadasi kirmizi jartiyer almis ne dusunursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 harbi lan ben sevgilisi olarak düşünmüştüm. arkadaşa alırsa potansiyel "yazıcı" etiketi yapıştırılır. yazmak için de iyi bir yöntem değil işin güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 BonePART said: fede said: sevgilisi değilse seksi şey alamaz mı? seksi şey alınca illa seks mi yapmak istiyordur? yoksa ben olaya bilinçli şekilde çok mu masum yaklaşıyorum? fede sole dusunelim kiz arkadasina bi arkadasi kirmizi jartiyer almis ne dusunursun o arkadaş seks istiyor diye düşünürüm ama misafir umduğunu değil bulduğunu yer sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 AHAHAHAHAHAHH SESLİ GÜLDÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 abi incik boncuk alabilirsin ve kıyafet alabilirsin en kralı ve altında mesaj olmayanları bunlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oyuncak ayı al işte.. her türlü gideri var. hatta oyuncak ayı ile birlikte bir de harika bi g-string takım al. önce ayıyıy ver. sonra da takımı.. tecrübeyle sabit, süper sonuç veriyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yakın bi kız arkadaşı varsa onun ve senin tanıdığı, onun yardımıyla ayakkabı falan alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 uzuuuuuuuuun topuklu al B) ben bu kadar uzun topukla yürüyemem dedirtcek kadar uzun topuk. sonra da sokakta giymen için almadım de.. bu da tecrübeyle sabit allah belamı versinki.. sonuç: perfekto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 @dragonmax : vasy aramızda ne cevherler varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 valla troll mıroll diye çemkirdikten sonra bakmadım önerilere daha eheh. gittim söğüş tatty teddy ayısı aldım, daha bunu sevmeyen kız görmedim, çirkin de bişey aslında :) beni görmüşsünüzdür belki cevahirde tek başıma kocaman gri ayıyla dolaşan adamdım bugün. oyşo tavsiyesi sevgili olursa denenebilir, KISMETSE İLERİDE ARTIK. durumu da bonepart çakmış zaten :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 fede said: BonePART said: fede said: sevgilisi değilse seksi şey alamaz mı? seksi şey alınca illa seks mi yapmak istiyordur? yoksa ben olaya bilinçli şekilde çok mu masum yaklaşıyorum? fede sole dusunelim kiz arkadasina bi arkadasi kirmizi jartiyer almis ne dusunursun o arkadaş seks istiyor diye düşünürüm ama misafir umduğunu değil bulduğunu yer sdfsg aydemir. OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 keşke PS3 alsaydın... ya da iyi bi GPS.. ama sen yine de iyi yapmışsın ucuza kaçmışsın. para vericeksen havaya suya karıya değil kendine vericeksin. kız gider, PS3 kalır, GPS yön gösterir.. Metin ortalar, Ali indirir Feyyaz vurur gol olur. giden paralar ise sadece yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar