goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sevgili reröre gençliği, doğru bölüme açıyorum herhalde, bir kıza hediye almam lazım doğümgünü için. ancak gidip bir şeye para verip alıp önüne koymak da istemiyorum. hayır alıp önüne koyacaksam da ilk akla gelen şeylerden olmasın istiyorum. böyle özverili bir şeyler de olabilir, kumdan kale (!), customize saatler tişörtler vb. şimdi ciks parfümler elbiseler falan tavsiye etmeyin, ha bir de, hayır kız arkadaşım değil, asılmayan ama akılda kalan, olmadı sürekli kullanılan bir şeyler arıyorum. daha önceden sizin yaptığınız bir şey falan, var mı fikirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oyuncak panda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 http://mrsgrapevine.com/wp-content/uploads/2007/10/louis_vuitton2.jpg Ucuzundan olsun dersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 güzel bi resmini puzzle yaptır. otur yap, sonra küçük bi çerçeve içinde ver kendisine. puzzleden olunca acayip güzel duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hem ayrıldığınızda puzzle'ı parçalaması da kolay olur. nihohoha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bence tie fighter oyunu al http://forum.paticik.com/read.php?27,2178753,page=1 hem de orcinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 dasaaa said: ...tie fighter oyunu... ders çıkarmışız bakıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 puzzle değil de bundan yapmayı düşündüm, döşedim döşedim 388 milyon oldu, kazık olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ractamainus said: hem ayrıldığınızda puzzle'ı parçalaması da kolay olur. nihohoha hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ractamainus said: hem ayrıldığınızda puzzle'ı parçalaması da kolay olur. nihohoha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 warhammer online collector's edition al hfsdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 trollden başka bitane faydalı cevap var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ic camasiri al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCSSS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 En temizi çiçek, bayanların hepsi bayılır çiçeklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ben oyuncak ayı almıştım. Baya sevindi felan. Ama o gün bugündür görüşmüyoruz uzun süredir. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 "Piknik sepeti" al, hasır cici bici içi dolu meyveler ekmekler peynirler şampanya. Sonra onu pikniğe götür.. Bu havada ne güzel oh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 parfum zaten cok kotu hediye, ne o oyle pis kokuyosun der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 dory said: ic camasiri al artıbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 dendimi bilmiorm zira okumadım.gecelik pijama terlik kombosu al.la senza olur oysho olur.seviyoruz biz öyle zımbırtıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 abi azcik hile yapin ya normalde mesela hosuna giden bisi gorurse ama almassa gidin onu alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 MADBOY said: http://mrsgrapevine.com/wp-content/uploads/2007/10/louis_vuitton2.jpg Ucuzundan olsun dersen. AHAHAHAHHA ÖLDÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 istinyeparkta oysho diye bi yer var. istanbulda mı oturuyosun bilmiyorum ama diğer insanların aklında bulunsun en azından haha başka bi yerde daha var mı bilmiyorum, vardır heralde. orda acayip güzel pijamalar ve gecelikler satılıyo. sevimli şeyler de var seksi şeyler de var. madem kız arkadaşın değil, sevimli şeylere bakabilirsin. uyurken falan giydikçe seni hatırlar , ayh. <3 neyse öyle yani. fiyatları da çok fazla değil bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kek yap XDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 napae said: istinyeparkta oysho diye bi yer var. istanbulda mı oturuyosun bilmiyorum ama diğer insanların aklında bulunsun en azından haha başka bi yerde daha var mı bilmiyorum, vardır heralde. orda acayip güzel pijamalar ve gecelikler satılıyo. sevimli şeyler de var seksi şeyler de var. madem kız arkadaşın değil, sevimli şeylere bakabilirsin. uyurken falan giydikçe seni hatırlar , ayh. <3 neyse öyle yani. fiyatları da çok fazla değil bana göre. ben soyledim onu hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar