Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bağyan arkadaşa hediye tavsiyesi.

goldbären

Öne çıkan mesajlar

sevgili reröre gençliği,

doğru bölüme açıyorum herhalde, bir kıza hediye almam lazım doğümgünü için. ancak gidip bir şeye para verip alıp önüne koymak da istemiyorum. hayır alıp önüne koyacaksam da ilk akla gelen şeylerden olmasın istiyorum. böyle özverili bir şeyler de olabilir, kumdan kale (!), customize saatler tişörtler vb.

şimdi ciks parfümler elbiseler falan tavsiye etmeyin, ha bir de, hayır kız arkadaşım değil, asılmayan ama akılda kalan, olmadı sürekli kullanılan bir şeyler arıyorum.

daha önceden sizin yaptığınız bir şey falan, var mı fikirler.
Sosyal ağlarda paylaş

istinyeparkta oysho diye bi yer var. istanbulda mı oturuyosun bilmiyorum ama diğer insanların aklında bulunsun en azından haha
başka bi yerde daha var mı bilmiyorum, vardır heralde.
orda acayip güzel pijamalar ve gecelikler satılıyo. sevimli şeyler de var seksi şeyler de var. madem kız arkadaşın değil, sevimli şeylere bakabilirsin. uyurken falan giydikçe seni hatırlar , ayh. <3

neyse öyle yani.

fiyatları da çok fazla değil bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

istinyeparkta oysho diye bi yer var. istanbulda mı oturuyosun bilmiyorum ama diğer insanların aklında bulunsun en azından haha
başka bi yerde daha var mı bilmiyorum, vardır heralde.
orda acayip güzel pijamalar ve gecelikler satılıyo. sevimli şeyler de var seksi şeyler de var. madem kız arkadaşın değil, sevimli şeylere bakabilirsin. uyurken falan giydikçe seni hatırlar , ayh. <3

neyse öyle yani.

fiyatları da çok fazla değil bana göre.

ben soyledim onu hıh!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...