Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Arkadaş izne geldi de, tekrar gidecek. Bir hediye almak istiyorum. Mp3player'ı var Şöyle pahalı olmayan cüzzi ne gibi bir elektronik alet alınabilir acaba? Fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 fotograf makinesi alma yasak oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamermir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Traş makinesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 dijital casio saat(miş) hatta bu(ymuş) http://www.pclabs.com.tr/wp-content/uploads/2009/06/img_2296-550x366.jpg Casio F200 http://www.pclabs.com.tr/2009/07/03/kutahya-hava-er-egitim-tugay-komutanligi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 pilli traş makinası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 alengirli saat bile yasak bazı birliklerde. traş makinasından şaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 alengirli saat diil olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 askerde traş makinesi? görmedim duymadım. saat al dicem ama vardır zaten sen en iyisi bi kaç çift don al, çalınma edilme derdi yok oh mis ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hiç bişiy alma bence heleki elektronik anlamda sakın ha ! kesin çalınır :) hedyeye verceğin parayla bence izne gelmiş adama bi gece rakı balık yaptır en iisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 fleshlight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Saat alinir hocam zaten casio digital eski saatleri tam oldschool soldier clock olarak geçer bence hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 saatin üstünde 10 year battery yazıyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 diyecektim ama söylenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 evet işte gerçek asker saati budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Pil şarj aleti ve şarj edilebilir pil kutusu aldım, saati vardır diyodum zaten ki varmış, flash disk düşünmüştüm o da varmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 aquila said: fleshlight.yazmaya girdim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bu olabilüü ya da bu, pazer pointer'da varmış açıklamasında öyle yazıyor Penthesilea ve aquila oha abicim google'ladım, cahel kalmışım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 parmak kadar bi cep telefonu bulabılırsenız o süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 zor valla. izinden dönen adamı donuna kadar arıyorlar. içeri alet sokmak için usta birliinde çarşıya çıkmış olması lazım. nizamiyedekileri tanıyo olması lazım. birliğe getirece olan sivil veya askeri servis aracı şoförüyle muhabbetininin iyi olması lazım fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 la askerde çalınmıyo mu bunnar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 elektroniği çalarlar doğru diyo, alayda falansa hiç kaçarı yok, mp3 ü varsa yeter askere ötesinde elektronikte gerekmiyo zaten,sigara kullanıyosa sigara al 3-5 paket :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hazreti ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 http://wholesale.eropartner.nl/producten/robotic_vgx2.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar