deadea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ismail yk - allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 şimdi yazdığınız şarkıların sözlerine filan bakıcam uyanları seçip alcam direk :D askere gidicem gitmeden yapmam lazım şu cd yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 kendi sesim ve gitar eşliğinde bi cd doldururdum. cd kapağınıda ikimizin bi resmini koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 gitar tutmasını biliyorum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 mono - lost snow. ben koydum. aphex twin - kesson daslef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Louis Armstrong - As Time Goes By Yazılmamış olmasına şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liquidwamp Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 scorpions - love will keep us alive the cure - love song gripin - karışmasın kimseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 az önce playlistte denk geldi, creed - one last breath. hoş olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCSSS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Evanescence - My Immortal :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 evanasans out - hayko in (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Strapping Young Lad - Love? direk at derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 sunshower ama tutmuyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 lamb - gabriel olmalı bide beatles - honey pie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 cat power - i found a reason Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 guns n'roses-dont cry iyidir(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Dropkick Murphys - Kiss Me I'm Shitfaced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bu gidişle cd değil, dvd yapmak zorunda kalacak sevgülüsüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Kimse yazmamış çok şaşırdım gerçekten. Whitesnake-Is This Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Good Bye My Lover olabilir mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Anna Maria Jopek - I burn for you olmalı. A Tohusand Years'ın yine Anna yorumu da olmalı. I burn for you videosu bulamadık, bu da sadece müzik ama neyse :P http://www.youtube.com/watch?v=3R1jmiHyGO0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=HOn5Eudj5tI Olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 veda etmiyorum ki veya kötü bir olay olmadı ki don't cry filan biraz öyle gibi geliyor :( salı günü sözlerine filan bakıcam bu şarkıların da ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ona aşkını göstermek için Güçlü Soydemir'den 15 Kişiye Saldırdım adlı eseri kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bayağı süper öneriler olmuş, ben eksik olan aklıma gelenleri yazıyım. Emre Altuğ - Aşkı Kıyamet Led Zeppelin - Babe Zuhal Olcay - Pervane (her kıza hediye edilmez, mundar edilmemeli :) ) Elvis Presley - Love Me Tender Gregory and The Hawk - Birds & Boats Nat King Cole - L O V E Johnny Cash - I Walk The Line Bu arada benim fikrimi almak istersen, sadece duygusal slow şarkılar koyma. Araya baharat niyetine Naughty Girl vb.. şarkılar da koy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 abi sevgiliye cd yapmak ne ya? MİX YABANCI falan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar