BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tripling said: BonePART said: tripling abi ilgilenmiyoruz senne git baska topikte takil ne diyodum stajyer iyidir abi bizim stajyerler endustri meslekten geliyo biyikli oglanlar Bu topiğin malı sen misin abi? yok iste sen o kismi anlamamissin sensin onu diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 benle uğraşıcağına triplingle uğrasana olm adam sana "mal" demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Hee çeklik ayna meselesi. Tamam çocuğum tamam alıcam emziğini ağlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 topiğimde olay istemiyorum. çıkın dışarda halledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ya ne urascam abi adama anatmaya calistim anamadi celik ayna felan diyo ayrica INANAMIYORUMM SENDE MI BASAKSINN bende basagimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 BEYLER SAKİN =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ya birak abi tama vurmucam ya biraksana olm birakin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 BonePART said: ya ne urascam abi adama anatmaya calistim anamadi celik ayna felan diyo ayrica INANAMIYORUMM SENDE MI BASAKSINN bende basagimmm sende pissin dimi. titiz değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hmmmm ben ot bok konusunda cok titizim yane cukulata yere dustu diye yemem diilde mesela bi dizi 26 bolum bi sezon ilk dvdye 13 bolum sigmassa gerekirse jenerikleri keser sigdirir 2 dvd yazarim ole 12 bolum bi dvd 12 bolum bi dvd 2 bolum baska dvd yazmam ole obsesifim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 BonePART said: hmmmm ben ot bok konusunda cok titizim yane cukulata yere dustu diye yemem diilde mesela bi dizi 26 bolum bi sezon ilk dvdye 13 bolum sigmassa gerekirse jenerikleri keser sigdirir 2 dvd yazarim ole 12 bolum bi dvd 12 bolum bi dvd 2 bolum baska dvd yazmam ole obsesifim benim dizi bölümlerini versem ya sana uğraşsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 @llama: abi sikintida o zaten zevk almiyorum yamayinca huzursuz oluyorum mecbur hissediyorum kendimi yoksa tiksiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 balik icin ne diyorlar napae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bende gıcık oluyorum ama senin gibi hayatta uğraşmam yaa valla helal olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Azmodai said: balik icin ne diyorlar napae? cok duygusalsin emir ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 orasi dogru. Bazen oturur aglarim kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 "Balık burcu" said: Anahtar kelime: Hayal kurmak Şifre: Kendimi bir hayal ya da ideale adamalı ve onun gerçekleşmesi için uğraşmalıyım. İlke: Birlik Olumlu uygulaması: Merhamet Olumsuz uygulaması: Kendini kurban etmek. Özellikleri: Duygusal, hassas, anlayışlı, merhametli, fedakar, verici, yumuşak, romantik, hayal gücü kuvvetli, idealist, gizemli, sezgisel, telepatik, spiritüel, sınırsız, sonsuz, birleşen, bütünleşen, her şekle girebilen, rafine, hülyalı, evrensel, mütevazi, bilinçsiz, belirsiz, düzensiz, karmaşık, gerçekçi olmayan, aldatıcı, dönek, savunmasız, etkiye açık, kararsız, pasif, melankolik, değişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Vay anasını arkadaş, hiç mi kötü özelliği olmaz koskoca burcun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Böjeek said: "Balık burcu" said: Anahtar kelime: Hayal kurmak Şifre: Kendimi bir hayal ya da ideale adamalı ve onun gerçekleşmesi için uğraşmalıyım. İlke: Birlik Olumlu uygulaması: Merhamet Olumsuz uygulaması: Kendini kurban etmek. Özellikleri: Duygusal, hassas, anlayışlı, merhametli, fedakar, verici, yumuşak, romantik, hayal gücü kuvvetli, idealist, gizemli, sezgisel, telepatik, spiritüel, sınırsız, sonsuz, birleşen, bütünleşen, her şekle girebilen, rafine, hülyalı, evrensel, mütevazi, bilinçsiz, belirsiz, düzensiz, karmaşık, gerçekçi olmayan, aldatıcı, dönek, savunmasız, etkiye açık, kararsız, pasif, melankolik, değişken. no comment emir anlamistim bisiler sorunluydu sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bilinçsiz, belirsiz, düzensiz, karmaşık, gerçekçi olmayan, aldatıcı, dönek, savunmasız, etkiye açık, kararsız, pasif, melankolik, değişken. burdan gerisi direk hakaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kaynakta belirtelim. http://www.astrolojist.com/balik.asp sonra dikkat ettim verici,yumuşak filan yazıyo yanlış olmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 elinize veririm o ayri. beni asil yok eden sey telepatik kismi. Hayatimda kimseyle telepati kurmadim arkadas. her sekile falan da giremiyorum arkadas. Bitane seklim var, onun disina cikmam zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oha ne terbiyesizsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 emir yumuaksin olm kabul et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar