Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 http://www.tnttv.com.tr/index.php?section=programdetail&id=535 Hayatımın dizisi... Ve efsane dizi bu haftadan itibaren yeniden TNT'de... Yayın saati biraz geç ama mutlaka izleyin eğer daha önce izleyemediyseniz. (Konu trollenmezse sevinirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 harddiskimde tüm sezonları durur kendilerinin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 abi süper ya 15*20 yıl oldu demi,yaşlandıkmı o kadar ya:S en sevdiğim diziydi,denemeler yapardık apartmanın bodrum katında,bi kaç kere kapıcıyı altına yaptırmıştık korkusundan,patlamalar falan:D süperdi e bende izliycem tabiiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 evet ya izliyorum sürekli. çocuuklumun en baba dizisiydi yaa.. bayılırım. geçen gece karıncalarla mücadele ettiler. dün gece başka bişi vardı eheh.. benim en unutmadıım bölümlerinden biri şeydi eskiden; birinin odasına gizlice giriyo ve bişi çalıcak. bi bakıyo kasa. ama öle normal bi kasa diil. zamanına göre dehşetvari bişi. böle sesle çalışan garip bi melodik bişe olan bi aksa. odadaki şarap kristallerini alıyo içlerine şarap dolduruyo belli miktarlarda ve bardakların ağzında parmaklarını yuvarlakça dolandırarak kasanın ses kombinasyonunu çzöüodu falan eheh.. adam isviçre çakısı gibi bilader :) lan bş de şey vardı. çam kozalaklarından çam balıyla el bombası yaptıını unutmam ahah... o bölümden sonra gidip etraftaki çam aaçlarıyla yakından ilgilenmeye başlamıştım uhauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ahahaha evet o çam muhabbetini bende hatırlıyorum,sırf babamları pikniğe kemerburgaz a götürmüştüm o olay içinde bişey yapamadık tabii,ne güzeldi gençliğimiz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 tebeşir tozundan tank yapanların hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 keldron said: tebeşir tozundan tank yapanların hikayesi. sen bunu izle troll kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bu kadar kötü müudü jenerik müziği ya ah 80ler iyi ki çıktın hayatımızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bu TNT Digitürkte yok değil mi? Ühü ühü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Yazdığım şeyin trollük bi tarafı yok.Ben de A-takımı,Macgyver,Görevimiz Tehlike gibi dizilerle büyüdüm.Aklıma ilk gelen cümle o ama Macgyverla alakalı.Zaten güzel diziydi,ama şimdi izlenir mi bilemem. Edit:imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 nedense her zaman çakma james bond gözükmüştür gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 alakası yok, çok orijinaldir konspeti. Benzemez kimse ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 mekgayvıra çakma =( üzüldüm. dünkü bölüm kötüydü zaten, fefese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Yalnız bu TNT'de yayınlanan bölümler ilk sezonlar değil de sanki daha sonraki sezonlar gibime geldi. Bence bir yerden sonra biraz bozmuştu McG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar