Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Peki ben de şunu sormak istiyorum. Bu plan iflas etmeye başladı mı gerçekten (ekonomik kriz, Çin'in yükselişi vs...) yoksa bu tip terslikler hesaplanmış mıdır önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ekonomik kriz bu planın birparçası ne diyorsun.. bak türkiye ne akdar etkilendi, krizi bahane edip özelleştirmelere hız verdiler akabininde suriye sınırındaki mayınkların temilenmesi konu edildi.. kriz bile planın parçası.. prçası olmasaydı GM bildiğin batardı paçayı kurtaramazdı sadece bazı büyük çok uluslu şirketlerin kabuk değiştirip bazı gelişmekte olan ülkeler üzerindeki hükümlerini arttırabilemk için yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 axedice said: superwiz said: erzincandan aşağısı komple gidiyo o kılıksız yahudilere kalsa Ahahaha çok yahudi düşmanı gördüm ama kılıksız diye böyle direk ezen ilk kez görüyorum sdfaha Bide lancelion. Hangi iki üç toprak parçası bebek? Uzun vadede nerden neyi alıyorlar? Türkiye'den alıyorlar fıratın güneyini, sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Subject: OBAMA’nın TÜRKİYEYE GELME SEBEBİ BELLİ OLDU SONUNDA Date: Tue, 31 Mar 2009 10:24:01 +0300 Konu: KAYNAK YAĞMASI { ÖNEMLİ } OBAMA’nın TÜRKİYEYE GELME SEBEBİ BELLİ OLDU SONUNDA Etibank Satılıyor!.. ASIL DEGERİ 9 (DOKUZ) TRiLYON DOLAR DiKKAT 9 MiLYAR VEYA 9 MiLYON DEGiL 9 TRiLYON DOLAR... ABD SADECE 40 KIRK MiLYON DOLARA KAPATACAK! YAZIKLAR OLSUN.... KAPTIRANA, VERENE ve SUSUP SEYREDENE... . ALTI USTU BIR MAIL GONDERMEKLE BU İŞ OLMAZ DİYE DÜŞÜNMEYİN LÜTFEN. VATANINI SEVEN HERKESE GÖNDERELİM, HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ ETİBANK öZELLESTİRİLECEK. . (VE ALICISI AMERIKA :-) VE BOR İŞLETMELERİ ETIBANK BÜNYESİNDE. KONULAN FİYAT 40 MİLYON $. LÜTFEN BİR DAHA OKUYUN VE LÜTFEN HERKESE İLETİN... YASADIĞIN DÜNYAYI SORGULAYAMIYORSAN, BARI ÜLKENİ SORGULA..... ÖNEMLİ.... ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! .. Borla çalışan araba üretildi,maliyeti 200 tl olan 1 kg bor ile 19 000 km yol yapabiliyor( 1100kg. oto sabit 100 km süratle giderse) Bu demek oluyorki Petrole son. Tam tersine Batılı ülkeler bor işletmeciliğinin kansere yol açtığını iddia ederek BOR madenininden soğutma çabası içindeler. Oysa bu mucize maden kanser tedavisinde de kullanılmaktadı r. Türkiye kiskacta! Arabayi bor madeniyle calistiracak patentli 600 proje oldugu ortaya cikti. TÜRKİYE, dünyada bor rezervinin yüzde 73`üne sahip Ve Türkiye GELECEĞİN DUBAİSİDİR Uluslararasi teroristler Türkiye uyanmadan bu kaynagi ele gecirmeyi planliyor. Bu maili çoklu yollayarak en azindan bir toplum bilinci oluşmasina yardim edebiliriz ya da direkt silin... TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Bone said: Bu da Türklerin istediği Büyük Türkiye Projesi (ya da a.k.a. I love you Osmanlı İmparatorluğu): http://img189.imageshack.us/img189/9714/tetrkiyelu3a.jpg bu topraklar işe yaramaz amaç kıta ele geçirmek olmalı ki bonus asker alalım. bkz risk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 axedice said: Soris said: bölgede yaşayan insanların en ufak bir farklılığını bile büyütüp bu farklılıkları onları bölmek için kullanmak ve kaos ortamı yaratıp bölgeye silah satışının devamlılığını sağlamak aynı zamanda bu kaos ortamı sürerken bölgenin enerji kaynaklarını ele geçirmek Peki böyle bi ortamda enerjiyi nasıl üretip nasıl satacaksın, nasıl naklediceksin? Bölgede yaşayan insanlar en ufak bi farklılık yüzünden yüzyıllardır birbirini boğazlıyor zaten, bunun suçunu elin gavuruna attığın zaman bölgenin asıl sorunu olan ilkelliği göz ardı etmiyor musun? Şu an nasıl çatır çatır enerji naklediyorlar :) Ortadoğunun yüzyıllar boyunca savaş alanı olduğu doğru ama eskilerde insanlar kendi çıkarları için birbirini kesiyordu şimdi bahsedilen ülkelerin politikaları için şuursuzca birbirlerini kesiyorlar.Birbirlerini kesmelerinin ve bu kadar basit bir oyuna gelmelerinin sebebi ise zaten ilkellik bunu söyleyerek benim söylediklerimin dışında birşey söylemiş olmuyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Werewolf said: 9 TRiLYON DOLAR... Oha 9 trilyon dolar ne lan? İki ülke, yanına da bir iki ada alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Hani böyle kuruş lira milyon hesabını iyice karıştıran dedeler var ya onun gibi olmuş. 9 TRİLYOR DOLAR REZÖRV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 MasterHapLo said: Cuce said: demır bu dunyaya ait değilmi? acikcasi ben birinden daha duymustum bunu dogru mu degilmi diye hic arastirmadim. demir milyonlarca yil once dunyaya carpan meteorlarla geldigini solemisti. bi google lamak lazim. Bende böyle bir şey duymuştum ondan öyle yazdım. Demir'in dünyanın oluşumunda var olmayan bir madde olduğu söyleniyordu. İnsanın içinde demir var ama dünyada yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Dünyada da var baya ama böyle direk demir cevheri olarak değil bileşen halinde olması lazım çekirdekte mekirdekte. Hatta demir evrende en çok bulunan elementlerden biri. Bakalım wikipediadan. http://en.wikipedia.org/wiki/Abundance_of_the_chemical_elements 6. sıradaymış evet. Bide demir cevheri meteorlarla dünyaya düşüyor haliyle, geçmişte onlar da kullanılmış silah milah yaparken. Fakat bor? 9 milyar dolar rezerv falan ahahahah. Ama yok ya türkiyenin üstünde oynanan bi oyun bu, bor da cam çerçeve endüstrisinde değil 1litre karışımla 20.000 km yol yapan uzaylı teknolojisiyle üretilmiş arabalarda kullanılıyor. Şimdi sözü kıymetli arkadaşım erik von danikene bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 tesekkurler axe, burada simdilik bir gelisme yok. tum gelismeleri dakikasi dakikasina aktaracagiz. tekrar studyodayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 banu avar'ın belgeseli http://www.youtube.com/watch?v=XIk0lQvRpTY http://www.youtube.com/watch?v=uDa-7nEDzp0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=FD9LaqJFsiM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=JRZ8byeerL8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bence olay şundan ibaret ; amerikanın başında evangelistler var. bknz. kim bunlar? evangelistlerin amacı/ya da beklediği şey ortadoğuda bi kıyametin kopması. sonrasında isa mesihin dönmesi ve dünyayı yönetmeleri. bunu bilen yahudiler, amerikayı körüklüyor, iş birliğine zorluyor ortadoğuda kendi güvenliğini garanti altına alabilmek ve dönen paralara ortak olabilmek için. amerikada bunu nasıl yapıyor? fark edemediğimiz göremediğimiz bi uçak geldi 2 kulemizi devirdi, bunu yapanların ülkesini ele geçirecez, oraya "barış" getirecez. ardından saddam kuveyti ve dier orta doğu ülkelerini tehdit ediyor, çok tehlikeli olmaya başladı, bölge halkına "barış" getirmeliyiz, bu bizim görevimiz diyip dalışa geçiyorlar. kendi fikirlerim, kısaca özetledim. yukarda biri bölge halkının ne kadar ilkel olduğundan birbirlerini boğazlamasından bahsetmiş. bilgisiz insanlara ihtiyaç duyduğu / çok istediği şeyleri verip bi fikri kafalarına sokarsanız her şeyi yaparlar. bölgede bi hareketlilik gerektiği zaman dış güçler (kim olaki?) veriyor gazı, bölge halkı da eğitimsiz olduklarından dolayı gazı memnuniyetle alıyorlar.. sadece günümüzde olan birşey deil bu. çok eskilere ya da çok uzaklara bakmaya da gerek yok. zamanın sağ-sol kavgalarında kaç kişinin hayatı yandı.. gerçekten ideolojik bir kavgamıydı? bence o da gayet TR karışsın biraz daha yerinde saysın amaçlı dış güçlerin etkisiyle oluşturulmuş bir kavgaydı. sağ-sol kavgaları yatıştı akabinde PKK terör örgütü patlak verdi..vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Aket-Atum said: yapmadım ve paticiğe sormayı tercih ettim. sanki biz bilmiyoruz googleda arattmayı.hayır ben Büyük Ortadoğu Projesi hakkında bi makale yazdım ve inan bana hebele höbele diye 2 paragraf yazılık iş değil. kulaktan dolma kahvehane muhabbeti istiyosan o ayrı. çinkü burda bilmeyeni geçtim, bilen bile oturup 2 sayfa yazmaz sana. eh sen de oturup 2-5 sayfa okumadan anlayamazsın bu projeyi.. çünkü 2 paragraflık olay değil. artisliğin bini bir para ama googledan aratısan resmi makale rapor proje sunumları ve tezlere rastlarsın dedim yine diyorum... ama sen yine ertizlik yap olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: amerikanın başında evangelistler var. bknz. kim bunlar? evangelistlerin amacı/ya da beklediği şey ortadoğuda bi kıyametin kopması. sonrasında isa mesihin dönmesi ve dünyayı yönetmeleri. Evangelistlerle ilgili çok önemli bilgiler var elimde. İsteyen arkadaşlar tıklayıp bu bilgilere ulaşabilir http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/evangelist.jpg Ünlü Evangelist Orellen. Pelor kilisesinin hizmetinde genç ve tutkulu bir rahip. Ortadoğu için en büyük tehlike işte bu evangelistler. Gözlerine bak şunun deli gibi tövbe tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 şaka gibisiniz ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 8 rank bluff (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar