Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yer varsa gelirim sırf muhabbetiniz yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Var sanırım +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 g2play'de hala stokta yok oyun gelsin direk geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 istanbulda egitimdeyim ben, cuma donecem ankaraya, son oyuncumuz da anca gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 8.ye kırmızı puantiyeli beyaz boxer don hediye... hadi yok mu kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 hadı baslıyalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ankaraya yarin donecegim, aksam bakacam duruma. Sanirsam 1 kisi eksik. Benimle birlikte 7 kisi sayiyorum, yarin goruruz daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Bilsem bunun ne olduğunu katılırdım hayrına:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 hocam biz biliyoruz da mı oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bitek mastika eksik. Mastika gel de baslayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bu ne olm 50 dolar bunamı verdiniz ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 evet verdik. cunku paramiz var ve zeka isteyen oyun seviyoruz. SENIN GIBI DEGILIZ YUNUS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 millet 20 ye almışken 50 vermek nasıl bi his peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 paranin bol olmasinin, ve baskalari ne vermis ne vermemis sallamamanin verdigi essiz his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 asgariye çalışmıyonmu olm sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 seni satin alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Abi 1. Paticik diye bulamadım ya search'le . Private ligler bölümüde kapalı nasıl üye olucam. Bu arada Takımımın Adı FORTCULAR,Irk Human (Takım hakkında daha ayrıntılı bilgi daha sonra vericem) Stratejimiz : Oyuncuları ön,arka,sag,sol'dan sıkıstıraraktan Göt korkusuna sokmak ve hataya zorlamak. Stres en büyük silahımız Takımın emektarı Prof. Fort'cu Adem Abi'nin Fortculuk hakkında yazdıklarından kısa bir alıntı. Click PROFESYONEL FORTÇULAR Bu işi sürekli yapanların tercih ettikleri otobüs hatları vardır. En iyi hatlardan biri Karaköy'den Taksim'e gidiştir. Genellikle fortçular otobüsün hareketinden sonra gözlerine kestirdikleri ayaktaki kadın yolcunun arkasına doğru ilerlerler. Sanki bu işi otobüste kapı ağzının rahatlaması için yapıyormuş gibi yaparlar. Uygun bulduğu kadın yolcunun arkasına geçen fortçu Taksim'e gidişte biraz sabreder. Otobüs Dolmabahçe yokuşuna vurduğunda öndeki kadın zaten kendisi dayanır. Fortçunun fazla bir şey yapmasına gerek kalmaz. Sıcak temas sağlanmıştır. Otobüslerin çoğu eski olduğu için zaten sallanmaktadır. Yokuş çıkarken fortçuların başları kolay kolay belaya girmez. Ama heyecana doymayıp penisi sertleşinve kadına doğru fazla hamle yaparsa o zaman durum çakılabilir. Çok az fortçu yokuş çıkarken öndeki kadından başına çanta yemiştir. Ama düz yolda başına çanta yiyen, hakarete uğrayan, fortçular çoktur. Tamamını okumak için buraya tıklayın: Fortcular Edıt :(Umarım oyuncuların İsmi takımı kurduktan sonra değiştirilebiliyordur. Şuanda değişmiyor niye bulamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 cunku akıllı azmocan, ne paticik 1. ligi diye acmış ligi nede 1. paticik ligi diye I. paticik ligi diye bakman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 azmodai olarak bak kurucu isminden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Başvurdum yalnız 6 kişi var yazıyordu 1 eksiğiz galiba hala . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 benim takim o. en son ben yaratip oklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 elesso said: millet 20 ye almışken 50 vermek nasıl bi his peki? bizde para bot gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 ya bi başlayamadınız yuh size be.Merakla bekliyorum maç videolarını hani nerde azmoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Gimat Esnaflari 2002 yilinda kurulmus, Ankaranin seckin sanayi mahallesinin en guclu takimi olan Gimat Esnaflari I. Bloodbowl Liginin kurulmasinin arindan profesyonel duzeyde Mucadele etmeye karar veren takimin ana sponsorlugunu Gimat Yildiz 95 Pide Sarayi ustlenmistir. Cok seckin oyunculardan olusan Gimat Esnaflari her ne kadar sakatliga megilli olsa da, fena halde hizli ve acimasizlar. Bol gollu galibiyetlere alisik olan bu takimin faul uzerine kurulu bir cok takimla nasil mucadele edecegi merak konusu. Iste size takimimiz...ust sira, soldan saga: Yobaz Hamit, Arkaci Necati, Semih Efendi, Firildak Necmi, Laz Dursun alt sira, soldan saga: Karamurselli Deli Hamdi, Cakal Husamettin, Ayi Rahim, Arap Kadri, Kabzimal Remzi, Karpuzcu Satilmis Aga [i]not: Bi Skaven ve Goblin vardi secilmemis, ben de cesit olsun diye skaven aldim (goblinler biraz saka takimi gibi, pek kazanma sanslari yok), hayatimda oynamadigim bir takim olacak bu, heycanla bekliyoruz neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ligimizin ilk sezonu resmen baslamistir arkadaslar. Mac programini yayinliyorum buraya, ilk sayfadaki postu da update edecem sonuclar ve mac programlariyla o yuzden takip edin orayi. NOT: ARKADASLAR LUTFEN MACLARDAN SONRA SONUCU BURAYA YAZINIZ, ONA GORE SKORLARI UPDATE EDECEGIM, ANLADIGIM KADARIYLA LIGIN YONETICISI SKORLARI MANUAL GIRIYOR AMA TAM EMIN DEGILIM. SIZ YINE DE MACLARINIZIN SKORUNU VE OZET OLARAK NELER OLDUGUNU, LEVEL ATLAYAN OYUNCULARINIZIN ADLARINI VS. YAZIN BURAYA. THX. Buyrun mac programi: HADI BASLASIN SENLIKLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar