Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Masquerade said: Üzüleceğini bilsem yazmazdım + editledim zaten. /Quit Adamın üzüleceği değil, çok sinirleneceği bir mevzu var ortada, başta da belirtmiş zaten ne üzülmesi diye. Laflarınla narin insanların kalbini kırıyor falan değilsin, insanların sinirini bozuyorsun sadece, kimse söylememiş, bil diye söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ortalığı sanırım bi Paris'e bi Atina'ya bi Tahran'a çevirmenin zamanı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yok artık anasının örekesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 said: iletişim fakülteleri 891 TL'den bin 110 TL'ye çıkarıldı. Cidden inanılmaz yani. "Devlet Üniversitesi" olacak bu. Neo Liberal politikalar anamızı ağlata dursun, biz okuyup adam olmaya çalışalım; birileri birbirini yesin iktidar nanesine biz ne yapıp ne eceğimizi düşünmekten kendimizi yiyip bitirelim. Tepki göstermek şart sanırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bu nasıl bir yüzsüzlüktür,nasıl bir iğrençliktir...Kamuoyunun ve medyanın bu işin üzerine gitmesi şart,insanların hayatları ile oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oha ilginç olmuş. :) ikinci öğretime pek acımıyorum bu noktada :p (şaka şaka) ama gene de bilemicem.. çok olmuş harçlar.. aman banane yaa. ünverstelinin harcı beni mi gerdi.. ben işime bakarım.. edit: ha bir de, harçların bu kadar artmasından sorna, okula uğramayıp orda burda eylemdir, bardır, serseriliktir sürten öğrenciler biraz akıllarını başlarına devşirir ve okullarını adam gibi okuyup biranönce bitirirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ayıp valla ayıp şu adamların yaptığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oy ikinci öğretim okuyanlara sabır diliyorum. Bu nedir abi YÖK yakmış ortalığı. Öğrenciler yine başlar protestoya ama YÖK takar mı? O ayrı. Anca Cumhurbaşkanı veya Başbakan ayıplayacakta öyle belki bişey olacak ama tayyeep bakarsak o anca "calculuslerini alıp gitsinler" der. Demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 buyrun eyleme http://www.facebook.com/pages/harc-soygununa-kar-orgutlenme/103872827130 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Abi, bu insafsızlık ya. Ben 2. Öğretim yıldız düşünüyordum mesela. Okuyanam abi bu şartlarda orada. Durumu iyi olanlar zaten özele gidiyor. Sen memurun esnafın çocuğunu okutmasini engelliyorsun böylece. Adam birinci öğretime yetememis 2. Ye gitmek istiyor, niye ki bu insafsızlık. Bitirmeye çalışmışlar resmen 2. Öğretimi. Hadi yök yaptı, hiçbi devlet organı hop kardeşim ne bu bi inceleyelim diyemiyor mu. Bu kadar mi başıboş hareket edebiliyor bu kurum. Yani bilmiyorum da, harika bi eğitim yokken zaten, imkanlar süper değilken ne ki bu. Okumayın demenin üstü kapalısı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 2. ögretimdeki arkadaşlar sövüyor tepki göstermekte haklılar. mühendislik fakültesi üstüne birde eğitim dili ingilizce olunca dahada katlanıyor. 2milyar küsür nedir ya harç değil haraçtı şimdi buna ne demeli bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 şerefsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Llama said: buyrun eyleme http://www.facebook.com/pages/harc-soygununa-kar-orgutlenme/103872827130 her facebook eylemi gibi bu da başarılı olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Greeny said: Llama said: buyrun eyleme http://www.facebook.com/pages/harc-soygununa-kar-orgutlenme/103872827130 her facebook eylemi gibi bu da başarılı olacak! pazar günü yürüyüş var iyi kurcalaorda bi yerde yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 feysbuuk gruplarıyla protesto etmesek bari,onlayn genclik agzını kırayım.2.ögretimim lan ben resmen gg oluyorum.// haydi gemçler sokağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 irin said: feysbuuk gruplarıyla protesto etmesek bari,onlayn genclik agzını kırayım.2.ögretimim lan ben resmen gg oluyorum.// haydi gemçler sokağa http://forum.forzabesiktas.com/viewtopic.php?f=1&t=14791 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ahah carsı bizi sever saolsun sdfg.2.400 odeyeceğim okula.bırrrşşş bırrş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bi de türkiye'den çekip gitmek isteyenlere laf ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bide seni soyup soğana çeviren ülke için askerlik yapmayı reddettiğinde ayıplarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bence en doğrusunu yapmislar nasil kalkinacak yoksa egitim sistemi.inb4 troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 küfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yurt dışında eğitim cok daha pahalı,tabi gelir gider dengesi mevcut. ispanya da soyle bir tesvik yontemi var:ne kadar cok kredi verirsen bi sonraki donem o kdr az oduyorsun.gerci su zamlarla bize hiç sökmez bir yontem ama genel olarak mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar