kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben 2 yıllık okulu biraz daha uzatsaydım peder "oğlun ne mezunu?" diye soranlara "tıp mezunu diyicem" diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 huun okul umrumda değil zaten. o yüzden bu kadar uzadı aslında. nil'in dediği gibi sabır, metanet, hırs mırs hiç bir şey de göstermedim esasen =) öyle çalışmadan gittim geldim genel olarak. ama umrumda olmadığı için, aslında daha fazla yük oluyor. çünkü benim umrumda değil ama başkalarının umrunda ve darlıyorlar beni de doğal olarak. askerlik, iş, ot ve bok hep bu okul denen mereti soruyor. yoksa 18 yaşına bastığı gün tüm haklarını elde ettiğini sanan birisi de değilim, okulu bitirince dünyanın değiştiğini de.. hatta geçenlerde doğum günüm vardı, level atlamayı bekliyordum. ding! sesini duymadım bile =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben hiç mezun olmak istemiyorum. okul hayatı çok güzel bişey. uzadıkça uzasın. mezun olup çalışmak gözümü korkutuyo. bi anda büyüyosun gibi bişey. ben büyümek de istemiyorum zaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ractamainus said: huun okul umrumda değil zaten. o yüzden bu kadar uzadı aslında. nil'in dediği gibi sabır, metanet, hırs mırs hiç bir şey de göstermedim esasen =) öyle çalışmadan gittim geldim genel olarak. ya, o kadar emek vermistim, kahraman havasina girmistim ben o mesaji yazarken. arkada eye of the tiger bile calabilirdi, o derece. görüyosunuz gencler, ibret alin =P said: ama umrumda olmadığı için, aslında daha fazla yük oluyor. çünkü benim umrumda değil ama başkalarının umrunda ve darlıyorlar beni de doğal olarak. askerlik, iş, ot ve bok hep bu okul denen mereti soruyor. ama yine de tebrikler, bahanen her nolursa olsun. önemli olan katilmakti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 evet okul hayatti cidden cok guzel. Askerlige de kafam girsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 nil aldım zaten o gazı, böyle hayale daldım; eye of the tiger falan çalıyodu.. merdivenleri çıkıyordum son hız, rocky hesabı. sonra ayağım takıldı. en üstteki basamaktan en aşağıya kadar kıçımın üzerinde kayarak indim inanır mısın.. hayalimde bile uyduramadım kendime onu =) abi askerlik demeyin yav. düşüncesi bile geriyor. hayalimde hep ilk gün, kapıdan giriş anı var. böyle 6 ayını göz göre göre oraya saplama psikolojisi. aboooov kaç lan kaç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 vaniLLe said: dreagloth said: e kötü bişeyki bu niye kötü olsun ki? adam azmetmis bitirmis okulunu. bu okul bitmiyo ya diyip okuldan ciksaydi daha kötü olurdu. ibret alinmasi gereken bir haraket; sonuna kadar sabretmek, pesini birakmamak ve hirsli olmak. 7 senede okulu bitirdigin icin degil, sabrini ve hirsini kaybetmedigin ve bi yandan calisarak götürdügün icin tebrikler. ne güzel histir lan o simdi, ferahlik ohs. Ben brüt 4.sınıfken bir üni. yi bırakıp, başka bir üni. ye başlayıp, bitirdim. Toplamda 9 yıl sürdü, bana anlatma yani. Kötü olanda, okul hayatının bitmesi zaten, o en güzeli anlamında söylemiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 napae said: ben hiç mezun olmak istemiyorum. okul hayatı çok güzel bişey. uzadıkça uzasın. mezun olup çalışmak gözümü korkutuyo. bi anda büyüyosun gibi bişey. ben büyümek de istemiyorum zaten sdfs aynı şekilde düşünüyorum ben de. 2. yi falan okurum, yüksek lisans yaparım gibi geliyor bana, hiç bırakasım yok üniversiteyi. gerçi bu sene daha 3. senem bakalım ileride nasıl olacak bilemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 o değil de, mezun oldum, hala hesabımı kapatmayı öğrenemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ben sana mezun olamazsın demedim, logout olamazsın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ahanda h3nklendim layn! tavnoç olcak bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben 2 dersden okul uzattım.. 2 DERS NE LAN? şaka gibiydi.. olamdı ki diğer arkadaşlarım gibi 3-4-5 dersden uzatayım.. yok ben marjinal takılıp 2 dersden uzattım.. hayır birinden kesin geçerim öteki dersi tek ders sınavında veririm hesapları yapıyordum bu kesin geçerim dediğimden kalınca 6-7 ay karpuz gibi yattım.. sorna ne oldu.. trahat geçerim dediğim dersden biraz zorlayarak geçtim öteki tek derse bırakırtım zor dediğim dersden de ortalama yaptım geçtim löl geçmiş olsun şimdi askerlik düşünsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Seninki benim durumdan kötüymüş ben 5 dersten bir sene uzattım(2+3). Ankarada kalacam bir sene daha pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar