Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 olm (evet sen, okuyan!) 7 sene sonunda bitiyor lan okul. 2 dersim vardı, zor olanı vermişim.. diğeri zaten ödev ve dersi tek ban alıyorum yürürlükten kalktığı için. ondan kesin geçerim. hayır 3 senedir sadece sınavlara gidiyordum okula. nasıl sevindim. şimdi sıra askerlikte.. amin allahıma. diğer ders içimde patlarsa geri aldım bu topici. yihu! mutluluk sevinci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 tebrikler. iş hayatında başarılar :) darısı bize inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 mutluluk sevinci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 mutluluk sevinci feci bişey. hani böyle kımıl kımıl. vardır ya böyle dolmuş taşmış. öyle böyle değil yani. of! =) 3 senedir iş hayatı var zaten. ama iş kötü lan aslında, okul daha iyiydi de para lazım oluyormuş öyle dedilerdi, ben de başlamış bulundum işe. "çocukken büyüyünce özgürleşeceğiz sanıyoruz. sonra büyüyoruz, ne kadar çocuk kalırsak, o kadar özgürleşebildiğimizi anlıyoruz" demiş atalarımızdan birisi ya da birçoğu. ama olsun, napalım. buna da razıyım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ahahha hadi hayırlısı tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 helal, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 e kötü bişeyki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Gözün aydın! Tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bana kalsa ilkokula giderim, sorumluluklardan uzak(oha!). ama üniversite önümde problemden başka bir şey değildi artık. dediğim gibi çalışıyorum bir yandan ve çalışmak zorundayım. başka çarem yok. bu durumda ikisi birdene yürümüyordu be.. en azından birisini attım üzerimden. sen niye damarıma basıp, moralimi bozdun ki şimdi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hangi bölümdü merak ettim. tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yav bu "tebrik ederim" olayından utandım valla. okuldan mezun olmaya ancak yettim de.. "efferin lan" dermiş gibi oluyor =P millet 4 sene de mezun oluyor huleaağğyn. bilgi ve belge yönetimi - iü. bilgi gel oğlum, belge git kızım falan. edik: ayrıca millet -de'yi ne zaman ayrı, ne zaman birleşik yazacağını da biliyor! o fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben de 7 yilda bitirdim, utanacak bisi yok. genis genis okuduk iste arkadasim. is hayati adamin omrunu bitiriyormus ama. onu da gorduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 KANGURULUCEYŞIN! :)-D Cidden büyük yük o ya böyle bi bitmiyo falan sınavlara sıkıntıyla gidiyosun. 5-10 ders aldığınız normal öğrencilik döneminizle 1-2 ders için sınavlara gitme stresini karıştırmayın valla çok yıpratıyor adamı. Oh bitmiş rahatlamışsın bi daha kanguruluceyşız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dreagloth said: e kötü bişeyki bu niye kötü olsun ki? adam azmetmis bitirmis okulunu. bu okul bitmiyo ya diyip okuldan ciksaydi daha kötü olurdu. ibret alinmasi gereken bir haraket; sonuna kadar sabretmek, pesini birakmamak ve hirsli olmak. 7 senede okulu bitirdigin icin degil, sabrini ve hirsini kaybetmedigin ve bi yandan calisarak götürdügün icin tebrikler. ne güzel histir lan o simdi, ferahlik ohs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ibret aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 axedice said: KANGURULUCEYŞIN! :)-D Cidden büyük yük o ya böyle bi bitmiyo falan sınavlara sıkıntıyla gidiyosun. 5-10 ders aldığınız normal öğrencilik döneminizle 1-2 ders için sınavlara gitme stresini karıştırmayın valla çok yıpratıyor adamı. Oh bitmiş rahatlamışsın bi daha kanguruluceyşız ben gecen yaz 9 tane tek ders sinavina girip oyle mezun oldum. Sinavdan 2 ay oncesi hafizamda eksik. gecen yaz ne yaptigimi hatirlamiyorum, hayatimdan 2 ay eksik resmen. Dreaglotha da aldirma o baska bisi icin demistir kotu bisi buyu. calisma hayatina yonelik demistir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ractamainus said: yav bu "tebrik ederim" olayından utandım valla. okuldan mezun olmaya ancak yettim de.. "efferin lan" dermiş gibi oluyor =P millet 4 sene de mezun oluyor huleaağğyn. bilgi ve belge yönetimi - iü. bilgi gel oğlum, belge git kızım falan. edik: ayrıca millet -de'yi ne zaman ayrı, ne zaman birleşik yazacağını da biliyor! o fak. Ordaki de bileşik olmalıydı :P bu arada ben öyle demek istemedim gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ractamainus said: şimdi sıra askerlikte Enjoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yav said: Ractamainus said: yav bu "tebrik ederim" olayından utandım valla. okuldan mezun olmaya ancak yettim de.. "efferin lan" dermiş gibi oluyor =P millet 4 sene de mezun oluyor huleaağğyn. bilgi ve belge yönetimi - iü. bilgi gel oğlum, belge git kızım falan. edik: ayrıca millet -de'yi ne zaman ayrı, ne zaman birleşik yazacağını da biliyor! o fak. Ordaki de bileşik olmalıydı :P bu arada ben öyle demek istemedim gerçekten ahaha olm bu efsane olmuş ki. "yav" derken sana dememiştim. geneldi o, "yahu, yau, yav" gibi hedeleri çok kullanırım ben, onlardan biriydi =) bir de o "-de" göndermesi zaten tespit ettiğin hata içindi. askerlik mi?.. çok eğleneyeyececeğiğim ğim ğim ğim.. ahanda yankı yaptı. alov herkes kaçtı mı askerliği duyunca!! sonuçta kangurulugeyşiz tabi. cümlemize. bitirenlerin ellerinden, bitirecek olanların gözlerinden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 mulgear6 said: ibret aldım ben de aldım ondan! alt alta mesaj atılmaz ama mutlu heyecanlısı abisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hiç birşey olmuyor okulu bitirince. bir kere girince bitirmek gerekiyor sanki bir hissiyat oluşuyor ama hepsi o kadar. gerçi okul umrunda olmayan kişiler için böyle oluyor olabilir ama 7 senede bitiren birisinin de pek umrunda olmadığını da varsayabiliriz hehe ben 3 dünya kupası gördüm bu arada, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bende 7 senede bitirdim, "yeter lan git is bul coluga cocuga karis yoksa atacaz okuldan" demeseler dururdum daha. Neyse gec olsun guc olmasin :P Asil zorlukllar simdi basliyor al gardini simididen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar