Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güle güle okul!

Ractamainus

Öne çıkan mesajlar

olm (evet sen, okuyan!) 7 sene sonunda bitiyor lan okul. 2 dersim vardı, zor olanı vermişim.. diğeri zaten ödev ve dersi tek ban alıyorum yürürlükten kalktığı için. ondan kesin geçerim.

hayır 3 senedir sadece sınavlara gidiyordum okula. nasıl sevindim. şimdi sıra askerlikte.. amin allahıma.

diğer ders içimde patlarsa geri aldım bu topici.

yihu! mutluluk sevinci..
Sosyal ağlarda paylaş

mutluluk sevinci feci bişey. hani böyle kımıl kımıl. vardır ya böyle dolmuş taşmış. öyle böyle değil yani. of! =)

3 senedir iş hayatı var zaten. ama iş kötü lan aslında, okul daha iyiydi de para lazım oluyormuş öyle dedilerdi, ben de başlamış bulundum işe.

"çocukken büyüyünce özgürleşeceğiz sanıyoruz. sonra büyüyoruz, ne kadar çocuk kalırsak, o kadar özgürleşebildiğimizi anlıyoruz" demiş atalarımızdan birisi ya da birçoğu. ama olsun, napalım. buna da razıyım ^^
Sosyal ağlarda paylaş

bana kalsa ilkokula giderim, sorumluluklardan uzak(oha!).

ama üniversite önümde problemden başka bir şey değildi artık. dediğim gibi çalışıyorum bir yandan ve çalışmak zorundayım. başka çarem yok. bu durumda ikisi birdene yürümüyordu be.. en azından birisini attım üzerimden.

sen niye damarıma basıp, moralimi bozdun ki şimdi =(
Sosyal ağlarda paylaş

yav bu "tebrik ederim" olayından utandım valla. okuldan mezun olmaya ancak yettim de.. "efferin lan" dermiş gibi oluyor =P millet 4 sene de mezun oluyor huleaağğyn.

bilgi ve belge yönetimi - iü. bilgi gel oğlum, belge git kızım falan.

edik: ayrıca millet -de'yi ne zaman ayrı, ne zaman birleşik yazacağını da biliyor! o fak.
Sosyal ağlarda paylaş

KANGURULUCEYŞIN! :)-D

Cidden büyük yük o ya böyle bi bitmiyo falan sınavlara sıkıntıyla gidiyosun. 5-10 ders aldığınız normal öğrencilik döneminizle 1-2 ders için sınavlara gitme stresini karıştırmayın valla çok yıpratıyor adamı. Oh bitmiş rahatlamışsın

bi daha kanguruluceyşız
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

e kötü bişeyki bu

niye kötü olsun ki?
adam azmetmis bitirmis okulunu.
bu okul bitmiyo ya diyip okuldan ciksaydi daha kötü olurdu.
ibret alinmasi gereken bir haraket; sonuna kadar sabretmek, pesini birakmamak ve hirsli olmak. 7 senede okulu bitirdigin icin degil, sabrini ve hirsini kaybetmedigin ve bi yandan calisarak götürdügün icin tebrikler.

ne güzel histir lan o simdi, ferahlik ohs.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

KANGURULUCEYŞIN! :)-D

Cidden büyük yük o ya böyle bi bitmiyo falan sınavlara sıkıntıyla gidiyosun. 5-10 ders aldığınız normal öğrencilik döneminizle 1-2 ders için sınavlara gitme stresini karıştırmayın valla çok yıpratıyor adamı. Oh bitmiş rahatlamışsın

bi daha kanguruluceyşız

ben gecen yaz 9 tane tek ders sinavina girip oyle mezun oldum. Sinavdan 2 ay oncesi hafizamda eksik. gecen yaz ne yaptigimi hatirlamiyorum, hayatimdan 2 ay eksik resmen.

Dreaglotha da aldirma o baska bisi icin demistir kotu bisi buyu. calisma hayatina yonelik demistir o.
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:

yav bu "tebrik ederim" olayından utandım valla. okuldan mezun olmaya ancak yettim de.. "efferin lan" dermiş gibi oluyor =P millet 4 sene de mezun oluyor huleaağğyn.

edik: ayrıca millet -de'yi ne zaman ayrı, ne zaman birleşik yazacağını da biliyor! o fak.

Ordaki de bileşik olmalıydı :P

bu arada ben öyle demek istemedim gerçekten
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Ractamainus said:

Ordaki de bileşik olmalıydı :P

bu arada ben öyle demek istemedim gerçekten

ahaha olm bu efsane olmuş ki. "yav" derken sana dememiştim. geneldi o, "yahu, yau, yav" gibi hedeleri çok kullanırım ben, onlardan biriydi =) bir de o "-de" göndermesi zaten tespit ettiğin hata içindi.

askerlik mi?.. çok eğleneyeyececeğiğim ğim ğim ğim.. ahanda yankı yaptı. alov herkes kaçtı mı askerliği duyunca!!

sonuçta kangurulugeyşiz tabi. cümlemize. bitirenlerin ellerinden, bitirecek olanların gözlerinden öperim.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç birşey olmuyor okulu bitirince. bir kere girince bitirmek gerekiyor sanki bir hissiyat oluşuyor ama hepsi o kadar.

gerçi okul umrunda olmayan kişiler için böyle oluyor olabilir ama 7 senede bitiren birisinin de pek umrunda olmadığını da varsayabiliriz hehe

ben 3 dünya kupası gördüm bu arada, o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...